icon

Som vydatá, ale v hlave mám iného

tajnaa
18. dec 2012

Ahojte, v prvom rade - urobila som si novy nick, aby som mala sukromie, je to dost intimne..
Som vydata rok a pol, mame dvojrocnu dceru asi som zamilovana do mojho manzela - neviem. Tazko sa to hodnoti, teraz ked som uz vyse dvoch rokov na materskej je to skor zavislost na jeho pritomnosti, lebo uz mi trosku šibe z toho, ako som stale doma a ako je vsetko rovnake.. Ale! Zacala som si pisat s jeho kolegom a piseme si dost perverzne a intimne veci ak chapete 😉 . Mam velke vycitky svedomia, ale velmi ma to bavi a dokonca by som sa s nim najradsej vyspala. Na druhej strane on ej tiez zadany a neviem ci by som s takym niecim dokazala zit. Uz ked teraz mam vycitky a to si "len" piseme.. Ked sa chce manzel milovat mam v mysli toho druheho. Co mam robit? Ako z toho von? Mam sa s nim vyspat a upokojit svoje chutky a zvedavost alebo mam uplne stopnut kontakt s nim?
Vdaka zienky..

afrika
19. dec 2012

@irriss krásne 🙂. a pravdivé 🙂. mala si pravdu, našla som tam niečo zo seba 🙂

vefi89
19. dec 2012

@tajnaa čítala som len úvodný príspevok- podľa mňa je, to len ošiaľ (tiež som si s tým prešla)... ale zamysli sa nad tým inak. ty sa vyspíš s iným (ženatým) manžel ti na to príde, vykašle sa na teba, a potom sa na teba vykašle aj ten ženatý, lebo je ženatý? 🙂 nie, nie 🙂 každý má chúťky, a verím tomu, že aj myšlienky... ale správne to nie je 🙂 naozaj som si toho prežila kus, a ak chceš vedieť niečo viac, tak len IP

sirinka
19. dec 2012

@afrika a nedavas si potom otazku, na akych zakladoch stoji vase manzelstvo, ked na jeho udrzanie potrebujete tretiu osobu?

afrika
19. dec 2012

@sirinka naše manželstvo bolo a stále je veľmi nahnuté - to vieme obaja veľmi dobre

afrika
19. dec 2012

@sirinka ale tiež viem, že ho stále veľmi ľúbim. aj napriek všetkému

henrieta16
19. dec 2012

dievča, neodcudzujem ťa za to, vidím, že niektoré tu áno, ja vždy vravím, nehovor hop, kým nepreskočíš, lebo nikdy nevieme, čo nám život prinesie do cesty. Je to ťažká skúška, je ťažko radiť, ak si človek sám nevie dať rady, možno nechce. Niekde to stroskotá, možno to je niekedy dobré na oživenie vzťahu, ale iba ak to ostane navždy utajené. Neviem, nezažila som, ale poznám niekoho, kto áno. A k ničomu dobrému to nebolo, ale zase na druhej strane, vyskúšaš, vieš. Človek je tvorcom vlastného šťastia a vlastných snov, robíme chyby, lebo sme ľudia, treba sa zamerať na iné veci, aj ked si myslím, že ty vieš, čo máš robiť, vieš, čo je správne, len si nevieš pomôcť. Treba to prekonať, aj tak si myslím, že to nebude mať žiadnu perspektívu ani význam. Drž sa!!!

sirinka
19. dec 2012

@afrika tak ti drzim palce, aby ste nasli spravne riesenie, ci uz sa vam podari ho zahranit, alebo bude pre vas lepsie ist od seba..

afrika
19. dec 2012

@sirinka ďakujem 🙂

afrika
19. dec 2012

@henrieta16 krásne slová

henrieta16
19. dec 2012

@afrika vieš, čokoľvek by ti tu kto napísal, aj tak urobíš podľa seba, pretože je to tak! Ty sama veľmi dobre vieš,čo chceš. A verím, že je to lákavé, no láska to nebude.

afrika
19. dec 2012

@henrieta16 to je pravda. viem, že chcem s tím písmenkovaním prestať, no je to fakt moc ťažké ☹

ozujskova
19. dec 2012

bud alebo na dvoch stolickach s neda sediet...mysli pri kazdej "hluposti"na dieta.. 🙂

henrieta16
19. dec 2012

@afrika je to ťažké, lebo je to niečo iné!

irriss
19. dec 2012

@afrika
proc je nahnute?
protoze jsi zamilovana ale nemilovana?

https://www.youtube.com/watch?v=Kxlg0ZYBHCI

p.s. nebo jde o smutny pribeh ve fotoblogu, ktery vas rozdelil?
Je u vas ticho a ty potrebujes o tom mluvit?

a i kdyby na druhe strane byl kdooliv, to, ze ti nasloucha a rozumi..place s tebou - z toho se ti zrodil pocit "sounalezitosti-lasky?).?

afrika
19. dec 2012

@henrieta16 presne tak 🙂. je to niečo iné

afrika
19. dec 2012

@irriss pretože sme prestali spolu komunikovať 😔 o dôležitích veciach a tím sme sa odsudzili jeden druhému trošku 😔

irriss
19. dec 2012

@afrika
takze preci jen je na vine TICHO.. 😔
I u nas bylo, ale i je TICHO...a jak uz jsem ti napsala, nesmirim se s tim, ale uz ticho umim odpustit..svuj stesk vyjadruje jinym zpusobem..
nikdy to nepreboli a muzi o tom neumi mluvit..vetsinou o tom neumi mluvit proto, protoze se jich to tyka..druzi muzi (jako ve Tvem pripade) o tom mluvi-pisou protoze se jich to netyka, je to pro ne lehke.je .prilis lehke napsat neco, co CHCES slyset.. 😔

p.s. zkus ho obejmout a pritisknout se k nemu, zavri oci..ver mi, ze razem USLYSIS TICHO hovorit...TICHO,co Ti povi i napovi..protoze uslysis byt jeho srdce....
Pokud bude rad, ze se tisknes,ver tomu, ze srdce, ktere bije, bije pro Tebe...

ivetkabab
19. dec 2012

@tajnaa si si vedoma ,ze je to muzov kolega????nikdy nevies co sa stane a jedneho dna mu to povie.aj keby sa jednalo len o pisanie sprav.nerob to...

grettka
19. dec 2012

prepacte, ale neda mi, na odlahcenie, trosku jazykoveho okienka do tejto temy
pouzivaju sa tu v diskusii vyrazy odsudzovat a odcudzovat a vidim, ze sa zamienaju, pricom kazdy znamena nieco ine.
odCudzovat (-cudzí)- znamena bud kradnut, alebo vo vztahu dvoch ludi je to vzdialenie
odSudzovat (- súd) - znamena zavrhovat - bud spravanie, ale osobu, alebo odmietat nieco

🙂

miskakyska
19. dec 2012

@grettka 😀 ja Ti prepáčim

tajnaa
autor
19. dec 2012

@irriss vdaka, si mudra zena. tak ako si to napisala ty, som to doteraz nevnimala, ale asi je to pravda.

tajnaa
autor
19. dec 2012

dakujem vsetkym. tak som sa z toho vsetkeho vyspala.
mimochodom, dost casto ste kladli doraz na to ze je to kolega. ak by som sa s nim aj vyspala, nedokazala by som to tajit cely zivot... takze to je uplne jedno kto to je.
preto som sa potrebovala vyrozpravat a poradit ako z toho von, pretoze nie som neverny typ dokonca neklamem, teda sa snazim neklamat a ked nieco vyvediem, mam z toho vycitky svedomia. myslim, ze som dobry clovek no napriek tomu som urobila to co som urobila. proste ma to prekvapilo, ze prave ja som si dokazal pisat s nejakym kolegom o takych veciach.. tiez uz to pisanie beriem ako druh nevery a urcite ked kolegu vyhodim z hlavy, tak sa s tym manzelovi zdoverim. inak by som to nebrala ako vybavenu vec.
drzim palce tej hello kitty a podobnym zenam, aby sa nestretli s pokusenim a takisto budem dufam, ze ich ta ustipacnost a odsudzovanie rychlo prejde.

didi44
12. feb 2013

...v súčasnosti je veľa vecí čo má človek v hlave.... 😀 😀 😀 ...každý to, čo mu patrí...

natalia912
14. feb 2013

Môžem s opýtať ako sa to nakoniec celé vyriešilo? pomohlo "zíde z očí, zíde z mysle? "

marley11
14. feb 2013

Moja kamoska (vlastne uz byvala kamoska) mala taky isty problem. Vyskusala si to s tym kolegom, ktory ju tak lakal. On to po 3 mesiacoch povedal jej manzelovi s ktorym mala 4 rocneho syna. Manzel ju na mieste nechal. Sla za tym kolegom a do 2 mesiacov s nim bola tehotna. Narodil sa im chlapec v 6 miesiaci, ci zdravy to je otazne...Otec (ten kolega) ju nechal a ona je sama s dietatom, ktore ako vravim je stale napojene na hadicky. Nepriala som jej to nikdy a pytala ma o radu tak ako teraz pytas Ty-ja som jej poradila, ale ona ma nepocuvala. Ja by som na toto odvahu nemala. V prvom rade, namala by som odvahu ani si zacat pisat, no ale ked si uz pisete tak by som na Tvojom mieste prerusila vsetky kontakty a zamyslela sa nad tym co ta vlastne k tomu manzelovmi kolegovi tak pritahuje. Mozno to ma aj Tvoj sucasny manzel len to nevidis....

horana
14. feb 2013

tajnaa: necitala som diskusiu ale ty si "tapša" s prepacenim, ked ti chyba pisanie perveznosti, najdi si anonymny nick niekde na anonymnom fore, najlepsie v Cechach ci inej krajine ktorej jazyk ovladas. Na toho kolegu rychlo zabudni, prerus kontakty, ked na to budes mysliet, daj si studenu sprchu a najdi nieco co ta bude bavit ineho, je to tak ze si doma na materskej, a aj ked si spokojna stereotyp urobi svoje, kazda mame nevyburene energie ale mali by sa podriadit ruzumu, ak nechces aby tvoja dcera kvoli tomu ze nepremyslas, resp. premyslas tym co mas dolu, prisla o kompletnu rodinu...

mircalla
14. feb 2013

@tajnaa Podla mna sa len nudis + si mlada a este si toho vela neskusila. Myslim, ze ak Vam to s manzelom klape, tak toto co najrychlejsie pustit z hlavy. Ja mam vacsi problem, zijem s otcom mojho dietata, neklape nam to uz dlho, fyzicky spolu nic nemame a milujem niekoho ineho, je to dost vazne a obojstranne

atinag
14. feb 2013

@didi44 fíííha,celkom jemny komentar na danu situaciu..prekvapko... 😀

irriss
14. feb 2013

@atinag
to je komentar z 12.2...didi tu radil i v jinych Tematech daleko silneji... 😉 toto bylo asi z poslednich sil 😀 😀 😀

atinag
14. feb 2013

@irriss ved prave,sledujem jeho prispevky... 😀