Som zaľúbená do partnerovho brata
Veľký, veľký, vleky problem...v živote by ma to nenapadlo že takto môžem skončiť ale každopádne mám v pláne z toho nejako vycúvať nech si nenarobím problémy. Mám partnera 2 roky... Mám 25 rokov a on tiež. Jeho brat sa pristahoval späť na sk a žije v dome jeho rodičov... Má 29 rokov . V dome žije preto lebo jeho rodičia aj môjho partnera teda, majú obrovský dom, majú asi 10 izieb, ( nepýtajte sa ma načo ) 😅 tiež neviem naco...
No ja som u partnerovej rodiny každý víkend keďže nás volá jeho mama k nim .. a tu nastáva problem... Bol tam jeho brat a spoznali sme sa. Ľudia , také iskry ako lietali medzi nami tak to som v živote nezažila.... Môj priateľ je môj tretí vážnejší vzťah... No s nikým som takú chémiu nezažila.. ani s mojím partnerom ... Jeho brat nieje žiaden krásavec podotýkam, ja niesom na takú tú okatu povrchnu krasu ale zaujme ma skôr charakter... Veci sa majú takto že už nemám rodičov ( nejdem vysvetľovať ).. a s mojím terajším priateľom som preto lebo som chcela dobrého chlapca. Z mojich predošlých vzťahov som
Si vypocitava. A on nema sex zdarma, ved ti plati byt. Mala by si to ukončiť cim skor.
S tym tvojim tutkom si z cistej vypocitavosti aj napriek tomu, ze ta podviedol si s nim ostala... Teraz dosiel niekto iny, zhodou okolnosti jeho brat..
Vsak sa rozid s tutkom a zaves sa na brata, ak ti to hrdost dovoluje.
Citala som asi do polky druheho prispevky.. Tam ako sa mu nepostavi.. 🙄
@h2 toto som si presne uvedomila a hrozne mi bolo z toho.. človek nechce grazla lebo podvedie, vyberiem si dobraka a aj ten podvedie. No teraz už viem čo znamená pojem dobrák.. taký čo má aj svoje názory a vie povedať NIE .. a nie taký ktorý na všetko prikivne len aby bol s každým za dobre...
To je nejaka sutaz, kto komu urobi viac zle? Nechapem, co so sucasnym partnerom este robis. Ok, nezachoval sa k tebe pekne, ale nemusis mu to predsa vracat. Rozumny dospely clovek by toto proste nerobil. Mozes byt akokolvek uzasna, v ociach potencialneho partnera si za toto spravanie tiez velmi nesplhnes.
Rozid sa, nauc sa fungovat samostatne a potom si niekoho hladaj. Trebars kludne aj s tym bratom, ak si k sebe najdete cestu.
Ahoj, vobec sa ti nedivim, ze si sa zamilovala do jeho brata.
1. Na hladanie partnera mas ulne nespravne pohnutky.
On ti sice ma byt oporou ale nema ti nahradit stratenu rodinu.
Nema preberat za zeba zodpovednost, napr. financnu.
Rodicia partnera nie su tiez povinny nahradit ti vlastnu rodinu.
Samozrejme, ze opriet sa obpartnera a spolahnut sa neho je super a dobre vztahy s jeho rodinou tiez.
2. Existuju aj dobry chlapi, ktori maju vlastny nazor a hlavne to medzi vsmi ma aj iskruet, chrmiabmusi fungovat!
3. Muz, ktory nezakroci pokial ma chce niekto byt, lebo ma strach - by v tom momente uz mojim partnerom nebol !
A vobec nezalezi, kolko vazi. On jednoduch nema gule, je to posero, takeho neüozrebujem sni sko kamosa nieto este partnera.
4. Dobry chlapec ta podviedol sle pritom sa mu nepostavil 😁 To su keci, neverila ny som mu. Nepovedal ti nahodou, ze ho doticna znasilnila chudacika ?
Napisem to sprosto - co z takeho dobreho ministranta, poslusneho, bez nazoru, nevyzreteho, poseru, ked je pre zivot neüouzitelny ??
5. Rozisla by som sa s nim hned.
6. Najdi si inu inu psychologycku a chod k nej hladat sebavedomie a uvefomit si sebahotnotu.
7. Toho jeho brata by som oslovila, ci citi ku mne to co ja k nemu. Ak ano, a mal by on odvahu - skusila by som to snim.
Ale najskor si prestav priority ohlafom partnera a vztahu, nie aby bol jeho bracho len o nieco lepsi od prveho.
Vela stastia ti prajem
@dadis on ku mne nebol férový, začala som si snim keď nemal nič, čisto z lásky a aj tak som na to doplatila. Takže nie. Teraz budem pozerať na seba. Férová by som bola k človeku ktorého milujem. Nie k niekomu kto mi ublížil a kvôli komu nosim ballvan na hrudi každý deň. Ale aj tak toto nebola pointa môjho príspevku.
Celkom nerozumiem tej "prezývke", že dobrák. Dobráci nepodvádzajú 🙄 Ešte ho budeme ľutovať...
A mnoho ľudí ostane aj v horšom vzťahu a aj z menej vážnych dôvodov, ako sú tie jej.
Si vypočítava a k tomu ako malé decko.Prepáč.Chalan chudák dobrák 😒. Hľadáš si dôvody ,ako ty budeš chudinka podvedená (pritom sa mu nepostaví) ,očiernuješ ho,ale teraz máš možnosť byť charakternaá a povedať mu pravdu 😉
@svetlonos ja som chcela len dobrého... On bol študent keď sme sa spoznali mal 0 na účte. Nezačala som si snom pre finančnú zábezpecenost, a keby sa teraz rozideme tak byt by neutiahol ani on sám.. takže sa ako keby vzájomne potrebujeme.. lenže nechcem ťahať život s ním ale s niekým koho budem ľúbiť. To keby som skôr vedela že je bez názoru , bojko atď.. to prišlo až časom, ja som pozerala len na to aby na mňa nekrical, aby bol dobrý, nepil, aby mi venoval čas. A čas mi venoval jeho všetok a to žiaden chlap pre mňa neurobil ešte. Ale potom časom sa začali ukazovať všetky veci .. to že sa má nezastal a to nebolo len raz, to bolo viac x len som sa snažila zabudnúť na tie zle veci... Ja sa vlastne pretvarujem a klamem samu seba že sa nič nestalo že všetko je dobré. Ale nemôžem v noci spávať mám nočné mory , mám nekludne podvedomie. Ja nemám žalúdok na toto, byť s niekým len z ekonomických dôvodov. Chcem to skončiť no nemôžem , všetko zahodiť.. myslím byt, psa, prácu čo tu mám a tak. A brala som to tak že skúsim byť teraz ja sviňa a ja ho teraz využijem zato všetko. Lenže nemám na to povahu a preto sa trápim.
Mňa strašne zmenil on... K horsiemu. A ďakujem za rady
@zuzanazu85 to že píšem pravdu to nieje ociernovanie. vidím že tvoja empatia je nulová, takze nemám záujem si s tebou písať, ahoj 🙂
Ahojte, no autorka sa zamilovala do brata a ja to neodcudzujem, také veci sa dejú aj v rodinách s deťmi a to je už iná káva.. s bratom by som si dohodla stretko a povedala mu čo ti brat urobil a že sa chceš rozísť a že ako si ho zbadala tak ho nevieš dostať z hlavy a počkala by som na jeho reakciu,, možno sa zamiloval tiež 💁♂️, tak sa rozídeš ťuťkom a o nejaký čas sa dáte dokopy..a telenovela plná lásky začína🫶..moj dobrý kamarát, inteligentný, vyzretý, VŠ si zobral svoju švagrinú a nikto sa nad tým nepozastavil, lebo aj tak to všetci videli a vedeli, začali si keď boli v manželstvách, rozviedli sa a o pol roka sa zobrali…akurát im tú lásku všetci závidia 🙈 ale im je jedno, hlavne že sa našli
Empatia 🤣. Keď sa porozprávať so ,,svojim" chlapcom otvorene,potom píš o empatii 😏. Ahoj a veľa šťastia ❤️
On nebol ku mne férový, začali sme spolu keď nemal nič...
No milá autorka, tak mu ukáž aké je to byť ferová a priznaj sa že ho neľúbiš, využívaš aby si sama nebola, máš ho na peniaze ale pritom si napichaná z jeho brata. :D
Inak prosím ťa, to čo sa udialo pri potýčke v bare? To chápem, že sa ťa dotklo keď sa ťa nezastaval.
A ešte mám ďalšieho známeho ku ktorému išla bývať švagriná s dcérou, lebo brat dotyčného bol hulvát a kurevnik a nemala kam ísť, po 2 rokoch sa odsťahovala, lebo to rodina nezvládala a teraz po piatich rokoch je tam nasťahovaná zasa, ale už je rozvedená a už sa tomu nikto nečuduje 😀 a je to v jednej dedine
A autorke želám nech je to zakukanie obojstranné, nemá rodičov, nevieme čím si prešla taká mladá a má nárok na lásku a šťastie aj keby to mal byť brat. zmieri sa s tym aj ťuťko aj ich mama po čase.. život je plný prekvapení
Ja Vas nechápem ženy prečo lutujete toho chlapa. 😂 Akoze chlapec si môže podvádzať a nebráni priatelku pred bitkarom a ona ho vraj využíva pre peniaze. Keď zarába viac jak on, platí si len svoju polovicu najmu, co by musel tak ci tak a este ma aj vyzehlene, oprate. Chudáčik chlap. To vážne len na Modrom koníku môžu takto ženy súdiť. 😂 Rozum sa mi zastavuje. Podla mna autorka robíš dobre. Máš to premyslené. Popozeraj si nejaku možnosť ako sa odsťahovať a rozísť, lebo nebudeš večne mlada, ale este mas sancu nájsť lásku. A vôbec to nemusí byt tutko, co podvadza. Kludne po case skus aj toho brata. Ty mu nič nedlhujes. Ak by to bol pekný vzťah, bez podvodu a on by bol chlap, tak nepoviem nič. Ale v tomto prípade to, že je "dobrák" je zanedbateľné. Aj to pochybujem o tom, že dobrák je... podľa mňa je len taký tutko a ty to povazujes za dobraka. Dobrak by ta nepodviedol a chranil by si svoju zenu.
vieš, podľa mňa by stačilo, keby si "švagra" trochu spoznala. Nikto nie je len skvelý, každý má aj množstvo chýb. Ty si ho idealizuješ, lebo chémia a tvoj ti nie je dosť atraktívny. Ale možno by si až pozerala, koľko zlých vlastností "švagor" má, pre ktoré by si si ho za normálnych okolností nevybrala. Ale teda k tomu tvojmu sa nechováš zrovna pekne. Ak si ho chcela trestať za neveru, mala si hneď a nie že teraz to budeš dokola používať ako dôvod na všetko, čo hnusné chceš urobiť. Rozíď sa a daj mu pokoj.
Dookola sa obhajujes.
Ale tu je jedna jednoducha rada. Rozid sa s priatelom, vkuse len opakujes ako neni dovera, ako ta nebranil, ako ta podviedol... Skratka obhajoba, preco s nim nemas byt.
Ci aky je vlastne problem sa s nim rozist? Jaj, ze nebudes mat na najom. 😱 😂
@klarolinne
JAK HO MÔŽE MAŤ NA PENIAZE KEĎ ON SI PLATÍ LEN SVOJU POLOVICU NÁJMU. 😂 Ja nechápem. Platil by tak, či tak. Len má k tomu pán aj vyprate, navarene, upratané.
Rozid sa s nim,bratovi povedz co k nemu citis a dalej nechaj veci nech sa proste deju same.Ak citi jeho brat to iste skontaktuje sa s tebou.Toto je jedine spravne riesenie.
@zuzanazu85 urobi ale pre seba. Podviedol ju a nezakrocil, ked ju chcel iny chlap v bare byt. To co je za blba?
@svetlonos ale tak by to mala riešiť s ním,trápia sa obaja,keď môžu byť šťastní štyria. Je to len môj pohľad na vec,mňa len troška pohlo,keď začala písať o charaktere. A muž má svoju ženu brániť,to je pravda,no to má povedať jemu.
Ok. Mna by zaujimalo, ako technicky ta podviedol? Len sa ozral do nemoty a cmulal s dakou spoluziackou? Ked sa mu vraj nepostavil? Ked sa cez to nevirs preniest, tak si ho malanecjat uz vtedy. Z teba mam pocit, ze len hladas dovody, ako ospravedlnit tvoju hnusobu. Sorry, v tomto pribehu si rovnako zla, ako on.
@macatt nema ist rychle pod most, to kde pisem? ved nech sa rozidu, dohodnu a najdu si kazdy svoje vramci moznosti (aj zdielane najmy su napr). A teda co? Vlastne hej, nech si ho necha, zije s nim kvoli najmu a spava, perie, vari a je nespkojna a sniva o inom. Hej, aj tak sa da za najom zit.

@zuzanazu85 vieš podľa mna on neľúbi mňa.. keď dokázal podviesť.. keď ma neobranil pred mužom čo mi išiel vzrazit.. ja som bola dobrá , išla som do vzťahu s čistím stitom a chlapec mal 0... Ja som zarábala on študoval. Teraz má až peniaze. A áno teraz ho využívam pretože som niečo vybudovala a nechcem to zahodiť pre nejaké iskry. Preto čakám na niekoho vhodného , skym to nebude len iskriť ale bude mať aj rozum chlap. Teraz ho využívam lebo ja sa cítim zneuzita.. všetko som mu dala aj tak som mu nebola dosť dobra. A teraz dokážem snim žiť aj s neverou na krku, pretože som otupela citovo, zranil ma. To ako keby aj on mňa využíval teda, veď ma všetko doma ..Až teraz som sviňa a pozerám na seba aj. Ale takto žiť nechcem. Chcem byť šťastná , nie otupena citovo... A k tomu potrebujem človeka ktorý má bude ľúbiť. Ale nemôžem sa snim rozísť, prísť o byt a odsťahovať sa úplne niekde inde , pretože tu zdielane byty ani nie sú. Konečne som sa usadila, konečne mi je v tomto meste dobre, mám záväzok psa, ktorého mi do zdielaneho bytu nevezmu. Preč ho nedám lebo ho beriem jak svojho dieťa. Mám viac dôvodov ja to preco to všetko nehodit za hlavu len preto aby som neublížila človeku ktorý mne ublížil až tak že som chodila ku psychologické pol roka aby som sa nezbláznil a z toho čo mi spravil..