Som závislá na Pokeci
Ahojte,
viem, že ma možno odsúdite, že chodím na také stránky. Cítim sa sama, bývam často úzkostlivá, chýba mi kolektív, nakoľko pracujem home office. Vyhľadala som Pokec, ako spôsob krátenia si dlhej chvíle, komunikácie. Z dúfaním, že v tom zverinci nájdem aspoň niekoho normálneho. Nebola som tam za účelom hľadania vzťahu, ani sexu. Iba komunikácie. Neprinieslo to nič dobré, iba sklamanie a srandičkárov, čo sa zahrábajú s ľudskými pocitmi. Viem to a aj napriek tomu ma to tam ťahá. Mám zo seba pocit, že som si prestala vážiť samú seba. Ako z toho kruhu výjsť von, aby ma to tam neťahalo. Venovať sa sama sebe a niečomu zmysluplnejšiemu.
@mamulik10 s dôverou sa zahrávali
@mamulik10 chcela som sa vyrozprávať. nájsť takú virtuálnu anonymnú spriaznenú dušu.
Tiez som na home office a dobrovolne a olutovala som to !!! Mala som pracu medzi ludmi, v kolektive,fyzicku .. chyyyyb mi... mam ale rodinu - manzela, deti... naprifk tomu, chcem spat svoju dricsku pracu !!!!
To ešte existuje???
chodíš tam lebo čakáš že tam nájdeš niekoho pre teba zaujímavého… niekoho normálneho. a doteraz si ho nenasla tak tam budeš chodiť stále a stále, podľa mňa keď sa nudíš prečo nie. ale keď už si na tom závislá tak treba s tým niečo robit, napr venuj sa neviem či máš deťom, rodine, vybehni von sniekym, zavolaj kamosku, chod do kina.. nemusis ho hneď mazat ale zas nebud tam nonstop ked máš voľný čas.podľa mna je normálne tam chodiť a pozerat aký tam sú ľudia keď sa nudíš, pripadne kukať aké tam sú indivídua a zabaviť sa, no ale keď píšeš že si na tom závislá… skus napríklad ak tam chodíš niekoľkokrat za deň to obmedziť na raz alebo ráno a večer že pozrieš čo tam, a odídeš odtiaľ a na další deň zas.nemusíš tam byt aktívna cely deň😊
tak si tam nájdi aspoň nejakú kamošku,babu na kecanie.Nemusiš vypisovať s úchylnými chlapmi.
Ja som si na pokeci nasla uz manzela, ale to bolo pred 15r, neviem, co tam je dnes 😂
Ja som tiez zavislarcila, potom som si tam nasla chlapa a odvtedy som tam ani nepachla...najdi si niekoho, kto ta bude mat rad a potom sa nad tym len pousmejes ako ja 🙂
Je to pre teba forma kontaktu s ludmi. Je pohodlna, stale po ruke a nevyzaduje prekonavat uzkosti.
V podstate si nahradza socialny kontakt, socializovanie sa.
Preto si na tom zavisla.
Ľahká pomoc: preorientuj sa na Modrého koníka. 😃 Nikdy som síce na Pokeci nebola, ale neverím, že je tam väčšia sranda, než tu. 😁
@autorka vazne si si myslela, ze tam bude nejaky chlap nezistne pocuvat tvoje vylevy??? Zatvor rozpravkovu knihu. Ty tiez nezistne nesukas s niekym kto to chce… na vylevy si zaplat psychologa, zozen gay kamarata, alebo inu zenu s ktorou otvorite vino, vela vina. A s chlapmi komunikuj tak ako sa ma.

Nebola si tam za účelom vzťahu sexu, ale a sklamalo Ta to? A nahrávali sa s pocitmi? 🙄