icon

Som žiarlivá?

cesilia
12. dec 2022

Ja neviem ci som jeb.. Alebo žiarlivá ale chcem sa spýtať ako by ste reagovali vy...
Môj druh ktorým žijem 8 rokov spoločnej domácnosti, a 6 ročne dievčatko spolu, bola 1 skupina kde ľudia si pridávajú piesne a potom komentujú,, dobre to je poriadku ze priateľ komentuje video ze pekne spieva to okomentuje aj ja, mať ale môj druh sa pýtal skupine ci to dievča má skupinu matom by tiež ze by ju chcel pridať ale skupinu kde ma videa spevom, to ešte beriem ona napísala ze fb jej ze tam tak si ho on pridal ale tam sú len fotky jej dieťaťom muža nemá, tak sa pýtam ako by ste reagovali vy keď niekomu sa oaxi kdo ako spieva tak napíšem pod tím moment a nebudem ju žiadať ešte o priateľstvo, nato ona mu píše do správy či sa poznajú on ze nie ale ze pekne spieva to je ôk ale ona ma normálny fb a nie skupinu založenú proste som vybuchka a dobre mu povedala svoje on ze nič nemôže a akože čo chce jeba... Sprepacenim nato mal myslieť skôr

amy2807
12. dec 2022

Kks autorka ty si vychodila aspoň základnú školu?

cesilia
autor
12. dec 2022

@miadi sama :D vtedy ma stopuje kedy prídem z obchodu 🙏🙏🙏

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
cesilia
autor
12. dec 2022

@jabadabadu tak keď ja som jebnuta, tak môj je dobrý kkt keď ma tento štýl života, len vďaka nemu som taká aká som sám si to robí ja nič on všetko tak to kde sme

bajka16
12. dec 2022

Chýbajúce predložky, spojky, uvedenie čitateľov do pointy nikde.... 🙈 Radšej si sa mala vykašľať nato. Riešiš úplnú blbosť a ešte k tomu nezrozumiteľne

veronikaszabova
12. dec 2022

@cesilia omg.... Jedna socka nasla druhu...
Prisim ta, ake mas vzdelanie? Lebo tvoj pisomny prejav je strasne zly.

cesilia
autor
12. dec 2022

@amy2807 maturitu 🙂 a kozmetickú co ktomu ešte asi pedagógovia musely byt teda jebnuty keď ma pustili 2dvojkami i

cesilia
autor
12. dec 2022

@veronikaszabova som Maďarka

veronikaszabova
12. dec 2022

@cesilia a zijes na Slovensku???? Ak ano, tak to je len vyhovorka.

miadi
12. dec 2022

Na tvojom mieste by som sa tesila ze nasiel na fb novy objav aj kufor by som mu zabalila a zazelala vela stastia v novom živote.

54tinka54
12. dec 2022

@cesilia čo si o tom myslím? Ach, mať tak tvoje problémy 🙈
Ale vieš čo, ty máš ovela väčší problém ako to že tvoj priateľ píše pod videá nejakej babe že pekne spieva.. Tvoj veľký problém je slovenčina 😅 odporúčam sa ju doučiť, keď máš 6 ročnú dcéru predpokladám že je prváčka? Tak pekne študuj zarovno s ňou.

cesilia
autor
12. dec 2022

@jabadabadu ja si priznám ale on nie, možno by to bolo iné keby sa dvaja porozprávame, a povieme všetko čo vadí jeden na druhom, len on nemá záujem

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
zmrzlinka2021
12. dec 2022

@cesilia a preco ho neopustis?

cesilia
autor
Odpoveď bola odstránená
zmrzlinka2021
12. dec 2022

@cesilia
pocuvaj, nebud tu vulgarna a primitivna!!!

Asi ta to naucil ten tvoj "druh"... bud si daj zivot doporiadku, zbav sa ho, zacni na sebe pracovat alebo pokracuj v tom co zijes.

lalenka33
12. dec 2022

@cesilia tak asi sa s tebou nerozpráva preto, že ti nerozumie. Tvoj prejav je katastrofálny. Ako sa chceš učiť s dieťaťom? Veď prepadne v 1.triede, keď jej ty budeš pomáhať s učením.
Veď sa spýtaj toho svojho či mu chýba druhá p..a ,keď si ju pridal. Čo ťa vedie k tomu žiť s ním?

cesilia
autor
12. dec 2022
cesilia
autor
12. dec 2022

@zmrzlinka2021 spoločne

cesilia
autor
12. dec 2022

@lalenka33 ja som mu to po rovine povedala, bol zamrznutý videla som na ňom ze sa bojí, a on taky není lebo on keď sa naserie vie byť aj zlý, lenže on keď niečo zlé správy, tedy je ticho a bojí sa, poznám ho jak svoju dlaň.

viestta
12. dec 2022

@cesilia no len tolko ti napisem. Ty si ziarliva, on je ziarlivy. Ty si majetnicka, on je majetnicky. Dobre ste sa zisli.
A teraz skus jednou vetou napisat v com ti vlastne mame pomoct.

ruzovakrava
12. dec 2022

@cesilia veď vy sa k sebe perfektne hodíte, takýchto ľudí človek nestretne len tak každý deň 🙈

miadi
12. dec 2022

Uplne zbytocne si robis nervy Ved vy dvaja ste siamske dvojicky nema sancu ta podvadzat.

cesilia
autor
12. dec 2022

@viestta asi v ničom, lebo obaja sme rovnaký, ja si svoje chyby priznávam ale on nie, ti ma najviac žerie on všetko ja nič

cesilia
autor
12. dec 2022

@ruzovakrava to nám povedali aj doma už, no veru na smiech to neje...

cesilia
autor
12. dec 2022

@viestta majetnicky on áno ale ja nie, ja to tak neberiem, on si myslí že som jeho majetok lenže ja sa nedám ma smolu

cesilia
autor
12. dec 2022

@miadi no však vravím, takú debilku si už nenájde ako ja.

Druhá by už ušla.

nnnuuunnn
12. dec 2022

Prepáčením. Nerozumím. 😀

cesilia
autor
12. dec 2022

@ruzovakrava no však 😑

viestta
12. dec 2022

@cesilia nie, vobec nie si majetnicka, ked riesis preco dal nejakej spevacke like na fb. Vobec nie si majetnicka. A ano, zasluzite si jeden druheho. Tak spokojne spolu nazivajte kym vas nejaka alebo nejaky nerozdeli. Uzivaj si kym sa da, druheho takeho len tak lahko nenajdes