icon

Som žiarlivá, prchká a naše manželstvo asi končí

vlocka211
27. nov 2012

ahojte mile zienky,
priznam sa,som tu uz dlhsie,ale pod inym nickom...ide o citlivy problem a nerada by som to riesila nejak ved viete.....vsimam si,ze casto to tu takym sposobom niektore damy riesia,tak som sa rozhodla aj ja a v zavere poprosim o zmazanie tohto nicku,slubujem. zacnem co ma trapi.som vydata,mam manzela a jedneho drobceka.snazim sa byt dobra vo vsetkom,staram sa o domacnost ako mnohe z vas,staram sa o nase dieta,najlepsie ako viem,zboznujem ho a celkom som si zvykla byt na materskej a vychutnavat si ju.s manzelom sme spolu cca 3 roky.uz ked sme sa spoznali zacal nas prvy problem,ziarlila som.....casom ziarlivost rastla a robila som sceny.manzel to neznasal a hadavali sme sa.po istom case to nejak zo mna opadlo,nie celkom,ale je to lepsie....ovela.....dalsi problem nastal ten,ze ako manzel tvrdi som velmi prchka..vybusna,precitlivena,ukricana....dirigujem ho,napominam ho,ze ked pride z von ma si umyt ruky,proste upozornujem ho vo veciach co su pre mna samozrejmost,pre neho strata casu.dalsi problem je,ze mi prekaza,ze manzel ak pojde von s kamosmi,napr.ako nedavno ked som bola u nasich s drobcom,proste odide a celu noc nedviha telefon na disce.ja som odisla k nasim,lebo som videla ze muz je chory,aby sa preliecil a aby sme ja a drobcek neochoreli...namiesto toho aby sa preliecil,bol von na disce s kamosmi,dorazili sa tam a je proste chory ako pes.a ja som si dovolila zavolat aj jeho kamosovi s ktorym bol von,a ani ten mi nebol schopny dvihnut telefon.bodaj by nie,ked boli v stave v akom boli,co viem z muzovho rozpravania.manzel tvrdi,ze sa neovladam a volam jeho kamosovi a jemu to vadi.ako chapem to,ale tak ti jeho kamosi nechapu nic,su to slobodni mladenci.....je to cele zle....stojim pred vaznym rozhodnutim ci ma zmysel zotrvat v tomto zvazku.manzel mi navrhol rozvod,alebo ze mam riesit moju prchkost u psychologa.ako mam svoje chyby....inak,je skvely tato a donedavna mi bol oporou.ale proste pokazilo sa to cele a zrejme mojou vinou a mozno ani sama nechcem aby sa trapil,ak ja neviem fungovat nejak vo dvojici.neviem....lubim ho,ale uz mi povedal tolko zlych veci,ze som si ista ze vina je na 100 percent vo mne.budem vdacna za kazdy nazor a radu.ak viete resp,poznate sposob ako sa da zit s dietatom sama,dajte mi rady sem.s podporou rodicov nemozem ratat,rozvody su u nas pase.kamosky aspon co vnimam maju vsetky idylicke manzelstva.navonok je take aj nase,vo vnutri je vsak vsetko trochu inak ako vidite.myslim,ze najlepsie bude ak si kazdy pojdeme svojou cestou

lovela1
28. nov 2012

@lea641981 teda prepáč,ale myslím si,že keby spravila čo jej navrhuješ(video),tak to by bola už posledná kvapka,posledný klinec do rakvy,čo sa ich vztahu týka..........

nadula01
28. nov 2012

@sissy27 sto bodov!!! mas pravdu uplne vo vsetkom,co pises 🙂

wikinap
28. nov 2012

@vlocka211 podla mna je to obacajny sebec,ked ma dieta a zenu ma sa spravat ako chlap a nie kao niaky pubos, nema co sam chodit na diskoteky apotom ti este ovracat byt,,,,,,,,podla mne je totalny sebec ktory svoje ciny hadze na teba aby zakryl aky je chrapun......dala by som mu na vyber bud ty alebo zivot aky vedie,ty by si tiezisto nebola potom taka nervozna keby sa spraval ako chlap anie ako nevyburene detsko.taketo pripady poznam mojich kamaratoka a ni jeden nedopadol dobre,poviem ti moja poloz mu otaazku ci chces zivot so svojou rodinou alebo zivot z kamosmy,a sama uvidis na com mu zalezi......preco nezavola teba na tu disku hm,co ty vies co robia chalani vnoci na diskach no isto spolu netancuju v kruhu,,,,, a najviac ma zarazilo to ked ti sam navrhol rozvod to je cudne nie,,,,,,,,,,,,,to je moj nazor jednoducho on chce zakryt svoje chyby tebou.ahoj

wikinap
28. nov 2012

@wikinap pardon za chyby a preklepy ale pisem jednym okom mala mi lezie po chrbte,,,,,,,,,,

vlocka211
autor
28. nov 2012

@lovela1 to mas pravdu,to by teda bol koniec....to uz je prehnane,ako z nejakeho thrilleru 😉

lila69
28. nov 2012

@vlocka211 V prvom rade sa snaz svoje manzelstvo zachranit a nie zistovat ako by sa ti zilo samej s dietatom - inka zilo by sa ti tazko (obzvlast v dnesnej hnusnej dobe) ☹
Tvoj manzej asi este nespracoval ze uz nie je slobodny ale ma rodinu a tym padom aj iste povinnosti a obmedzenia.
Neviem kolko ma muz rokov, ale uznavam, sprava sa troska nezrelo a aj mna by z neho islo porazit, lebo som tiez neni privrzencom nejakych bujarych zabav, ale ked tak, tak s istymi pravidlami. Nieco ako "je dospely a nemusi sa nikomu spovedat kde bol" - no nech sa ide zabavit, nech si trebars obcas aj vypije (ked bez toho to nejde) ale snad nechces az tak vela aby ti povedal kam ide, kedy pride a samozrejme dvihol telefon. Ved je OTEC, doma ma dieta a keby sa mu nieco stalo a on nedvihal telefon...?!?!?! Ja s kamoskami chodim von aj priatel s kamaratmi na pivko (ale ziadne diskoteky, nas to nebavi) ale vzdy si povieme jeden druhemu kam ideme a ak sa zdrzim ja alebo on, zavolame si.
Ogrcany byt - treba mat na to riadny zaludok, ale pekne mu to nechaj, nech si to umyje - to bude pre neho riadny trest. 😀
No, napisem ti ako by som to riesila ja:
1. v klude sadnut s manzelom a povedat ze chces vztah zachranit, dohodnut sa ze jeho kamaratom vyvolavat nebudes, ale nech ti povie kam ide a kedy pride + aby dvihal telefon = pride mi to normalne
2. isla by som si po radu k psychologicke - nikdy nezaskodi pohlad z vonku od nezaujateho odbornika a neboj sa, nebola by si prva s takymto problemom. Mozno skutocne na niektore veci reagujes neprimerane a treba na tom popracovat - tvoj muz by videl ze sa snazis nieco so sebou robit a mala by si u neho male plusko 😉
3.navrhla by som mu navstevu manzelskej poradne, mozno by ti to poradila aj psychologicka a tam by sa aj tvoj manzelik dozvedel ze niektore veci ktore robi rozhodne nezapadaju do sablony stastneho rodinneho zivota.
PS: neboj sa, manzelstva tvojich kamosiek tiez nie su idealne, ale nechcu to pred tebou priznat tak ako ty pred nimi 😉

vlocka211
autor
28. nov 2012

@lila69 dnes som sa objednala u jedneho psycholga,buduci tyzden tam idem

digysa
28. nov 2012

@vlocka211 myslim, ze by ste mali ist aj spolu....aby vedel co Teba trapi a co sa ti nepaci. Vo vztahu treba kompromisy
A prosim ta, musis zajst do spolocnosti aj TY SAMA.

lea641981
28. nov 2012

@sissy27 kazda nema stastie na tak perfektneho chlapa 😀 kde si ho kupila? 😅
@erickaa este ze sa ti to posahalo 😀 😀 😀 😀 😀

lea641981
28. nov 2012

@lovela1 po tom vsetkom co jej urobil aj malo by bolo 😀

lea641981
28. nov 2012

@nadula01 😅

lila69
28. nov 2012

@vlocka211 super, tesim sa z tvojho pokroku a ze zacinas na zachrane vztahu realne pracovat. Ved si sama vravela ze je z tvojho manzela super tatko, tak uz len pre toto stoji za to zabojovat ! 😉 Daj vediet ako pochodis, a kym tam pojdes buduci tyzden, skus sa skludnit, povedz muzovi ze to so zachranou manzelstva myslis vazne a budes rada ak bude pri tebe stat a pomoze ti sa polepsit (urcite je chyba aj na jeho strane, ale to mu zatial nehovor, toto mu bude treba "davkovat" postupne 😀 ) Len tak dalej, drz sa a uvidis ze nakoniec si urcite nejake pravidla podla ktorych bude vas vztah fungovat.

zabka1124
28. nov 2012

@vlocka211 ja ti napisem takto: ber svojho mm ako partnera, ked si neumyje ruky , tak mu daj chleba s maslom do ruky a nech sa naje, sak to svinstvo, co je na neumytych rukach pojde jemu do zaludka, neboj, sam si spomenie na umytie ruk!!Mna tiez niekedy moj mm musel upozornit na ruky(to este nemame babo), tak som mu len povedala, ze ideeeem🙂!!!
-to ze tvoj manzel ide von s kamaratmi, no aa??Za mnou tiez mm pride, ze chce ist s kamaratmi von, alebo na motokari, poviem mu, jasne chod, len si davaj pozor na seba a zober si kluce(nastastie moj mm nepije),keby nieco ,tak mi volaj!A ja idem tiez s mojimi kamaratkami von(teraz uz az tak nie-kedze som tehu, ale na cajik jasne ze hej), na discu, do pubov a potom taxikom domov🙂!Sice ja kamaratov mojho mm velmi dobre poznam(aj on moje kamaratky), poname sa navzajom, navstevujeme sa , ci su uz zenati alebo aj slobodni, ked robia nejaku narodeninovu oslavu, vzdy nas volaju(vsetkych aj s partnerkami), ukuchtia vzdy nieco a oni piju a my kecame!!!Tyto kamarati maju uz povacsinou aj deticky, takze ked sa robi nejaka party, zacina sa uz o 15:00-s detickami a potom manzelky/partnerky idu vecer s detickami domov a chlapi sa bavia!!!U nas platia damske jazdy/panske jazdy a spolocne jazdy🙂
-Kedze tvoj mm pije a povracia ti vsetko, tak nech si to rano poumyva a ako dobra manzelka mu sprav s usmevbom na tvari slepaci vyvar, aby mu bolo lepsie!
-preco na neho ziarlis?????To je az taky velky fesak???Ak hej , tak to si vedela co si beries!!!sprav nieco pre seba, kadernicka, kozmeticka, nove saty a hybaj von, on nech zostane vecer s vasim drobcom doma a ty s kamaratkami aspon na vinko, nech chlapec vie, aku krasku ma doma a ze tiez si pritazliva!
-rozvod: tak to uz je na vas, ale ako baby pisali, keby pri kazdej hadke malo prist k rozvodu, tak zakazu sobase, lebo potom by boli vsetci rozvedeni!!!

jasmika
28. nov 2012

@vlocka211 skús nehádzať ešte flintu do žita.. aby si si raz nepovedala že si neurobila všetko čo sa dalo...skúste sa na chvíľu od seba dať..napr chod ku rodičom. Uvidíte ako bude... Inač podľa mňa nie za všetko môžeš ty.. je to veľmi nefer z jeho strany že chodí na diskotéku sám.. bez teba.. ste manželia. A verím že jemu by sa to tiež nepáčilo. Ak ho moc napomínaš..no to robím aj ja občas môjmu ale vždy mi to tak nejak pripomenie že aby som to nepreháňala... Oni tí chlapi sú jednoducho niekedy s inej planéty 😀. V každom prípade tvojmu dieťatku by otec veľmi chýbal.. to viem isto.. detičky sa rodia aby mali oboch rodičov. Snažte sa to dať dokopy kôli nemu... skúste sa porozprávať, oddýchnuť si od seba.. ale nevzdávajte to...

sissy27
28. nov 2012

@lea641981 to čo je perfektné pre mňa, nemusí byť pre 100 ďalších a naopak... áno, som s ním šťastná, aj keď tiež má svoje muchy... myslím, že u nás je to hlavne o tom, že sme si vzájomne sadli, máme tú správnu mieru spoločných aj rozdielnych názorov, záľub, životných plánov... dopĺňame sa... žiarlivosť je u nás tak nejak v norme, ale žiadne scény, beriem to tak, že ak ma bude chcieť podviesť, tak to spraví aj keby som sedela vedľa v izbe... sme si navzájom partnermi, nie je jeden z nás nadradený tomu druhému a správame sa k sebe ako k svojprávnym osobám v duchu hesla "nerob druhým to, čo nechceš,aby oni robili tebe"... nemám recept na šťastné manželstvo, možno aj u nás po x rokoch príde k rozvodu a nebudeme mať jeden pre druhého milé slovo, ale teraz to klape a sme šťastní... nie sme spolu preto, lebo musíme, ale preto, že chceme... a ani jeden z nás dvoch nie je dokonalý 😎

lucka1912
28. nov 2012

Mile dievcata...chlapi su humusaci a nevdacne stvorenia, ktoee sa nikdy nezmenia....takze asi tolko...pokial s nim mas toto teraz, bude to len horsie,....zacni sa starat o seba a svoje male.....viem, o com hovorim.....

borkavan
2. dec 2012

@lucka1912 plne s tebou súhlasím, hovorím to už veľmi dlho a tu to píšem všade. proste chlapi sú humusáci, čo si budeme hovoriť. mala som teraz takého, čo konečne bol poriadny a dobrý a vysvitlo, že sa len hral so mnou, aby mal sex a ja som otehu a potratila v 12 tt a je tomu tri týždne. on ma nechal dva dni po zákroku. myslela som, že mam konečne niekoho s kým sa skvele hodíme aj v detailoch... a pritom on mi sám povedal, že nechcel vyvolávať hadky a nedorozumenia, ale že preto mlčal. idiot. chcel sex, preto mlčal a vlastne ma využíval. vytváral falošnú ilúziu dokonalého vzťahu, poslúžila som mu ako matrac aj ako butlava vrba, mal sa o koho oprieť, kde schúliť, s kým si zasúložiť. idiot. a ja som teraz na dne, rozbitá a neviem, či sa z toho dostanem a to chcem rodinu. ☹ a dnes mám práve už 37 r. ☹
idiot, ani nevie čo spôsobil. lebo nie som dievča "jeden odíde" príde další. neviem to tak. dllllho mi trvá kým sa spamatám. nejde to ani na silu ani len tak. poznám sa, už som mam dva ťažke rozchody za sebou. a teraz toto.
neviem čo mám robiť, aby aj on trpel a lutoval to a trpel ako ja. nemam ani babatko ani jeho. nemam nič. ani kamošov, kamošky.. nemam ísť s kým na silvestra, na koncert. nikam. :-ˇ(

viera27
3. dec 2012

@borkavan ehm, ja len ze to ze nemas kamosov, ani kamosky, ani s kym ist na koncert, nikam nesuvisi s tvojim ex. To si skor zosumarizuj, co robis v tomto smere zle.
Zbytok je mi sice luto, ale nesuhlasim. NIe vsetci chlapi su zli. Rovnako nie vsetky zeny su super.

marulka83
3. dec 2012

Viem,ako citis. Co keby si sa nahodila,navrhla mu veceru a potom by ste si niekde vyrazili?? Iba vy dvaja a maleho by vam niekto postrazil? 😉

borkavan
3. dec 2012

@viera27 no nemám, lebo niektorí sú v Holandsku, niektorí majú malé detičky - babatka, niektorí sú v čechách, segra s manželom žijú v Anglicku a Ala s priateľkou ledva vyjdu z platu... takže raz za rok idem s nimi na festival, lebo šetria naň... majú malú dcerku...
kamoš v BA..... feťak, serem ho. proste v skratke, ta partia, čo sme chodili spolu stanovať, grilovať, koncertovať, zabavať sa poodchadzali preč zo SR alebo sa povydávali, poženili a sekajú dobrotu. Ja som sa vrátila zo sveta.
Dalej mám 4 veľmi blízkych priateliek, ale jedna odchádza do australie v nedelu, druha zajtra alebo pozajtra rodí, tretej príde čerstvý praiteľ,chcú byť sami na silvestra a posledna ma rodinu a udala ton, že chce silvestrovať s rodinou iba. majú s mužom krizu, chcu si ju vyriešiť.
potom kolegyna je čerstvo tehu, bude doma, dalšia ide do francuzska na silva... a ostatne sú vydaté straršie panie.
a ešte mi ostali dvaja kamoši ale oni vyslovene na koncerty také ako ja nechodia, iba do krčmy.. zastavila sa im doba, rozviedli sa a na silva chcú byť sami chlapi.
takže ver mi, priateľa som mala aj ako kamoša, milenca... kamošky len na kavu, viac času na mna nemali. a prebrala som všetky dostupné možnosti.. jednoducho som ostala celkom sama.
alebo mam chodiť do krčmy ako za mlada, lebo tam najdem zbytok spitickej partie, akože rada sa zabavam aj ja. ale oni sa zasekli v krčme a ja som popri tom vyštudovala VŠ, dalšie vzdelanie... robim rada svoju robotu, mam byt... proste som sa pohla dalej
tak babo rad. nie všetko sa hadže do jedneho vreca, že to, že nemam priateľla nie je dôvod, že nemam koho na koncert. a tak teda ty prehodnoť môj život teda, ked si mudra a kde som spravila chybu??? že som neostala v zahraničí??? alebo v krčme sedieť? chcela som rodinu, tak som sa chovala aj spravala. a bohužial nemam babo ☹ prišla som o nom

viera27
3. dec 2012

@borkavan sprosto sa ti zbehli bohuzial okolnosti, co k tomu dodat 😒 . Ja by som sla za segrou do anglicka (ak by sa teda dalo), pripadne by som si stiahla haldu filmov, balik cokolady, kupila kocura a uzila si to aj tak 😀 .
S krcmami mas pravdu, naco sa vracat naspat, ked si uz z toho vyrastla.

lucka1912
3. dec 2012

@borkavan to mi je strasne luto...viem, ze to mas teraz tazke, strasne tazke, ale ver, clovek a zena zvlast su schopni zvladnut neuveritelne veci...ver prosim....volakedy som si prezila peklo a prezila som to...drzim ti palce...vsetko pride len neskladaj zbrane....

lucka1912
3. dec 2012

@sissy27 ahoj, prepac neda mi to nenapisat....nie som presvedcena o spravnosti nazoru.....mam susedku, milu, perfektnu babu, mladu...5 rokov vydatu....bez deti.....zili tak ako hovoris...ved preco sa obmedzovat, nechodit s kamaratmi, po diskotekach, baroch?Manzela nebuzerovala, podporovala, taku tolerantnu osobku som uprimne este nevidela....dopadlo to tak, ze dnes sa mi prisla vyplakat, lebo sa rozvadza s "manzelom" , pretoze ju hnusne podvadza, klame.frajerku si sice nasiel v praci, ale vela casu s nou travil akoze na sluzobkach, pripadne na diskotekach s kamaratmi.......ked sa dvaja vezmu, zacnu tvorit rodinu....rodina su muz a zena v lepsom pripade dieta, ci deti.....a ti maju cas travit spolu, kedze rodicia travia vela casu v praci, tak svoj volny cas maju venovat jeden druhemu, ci rodine......inak to skonci vsetko v pecku......lenze dnes ludia velmi radi ziju hnusnu konzumnu spolocnost a vyhybaju sa zodpovednosti...inak by sa takto nemohli spravat...tot moj nazor....

jankaborka
4. dec 2012

@vlocka211 tak po tomto vsetkom co som tu citala tak tvoj manzel potrebuje volnost,predpokladam ze je este veeelmi mladucky,nedocitala som sa kolko ma rokov ale vyzera to tak ze si este neuzil a preto ma chut sa flaaakat s kamosom,ja by som to tak isto ako ostatne mamicky tu ti uz pisali netolerovala,ako jasne raz za cas je normalne vypadnut niekde s kamosmi ale ze by to bolo casto tak asi eeeee a ako casto chodieva?raz za mesiac?ci castejsie?

amouramour
4. dec 2012

necitala som nazory predo mnou...ake stare mate dieta?venuje sa mu manzel?da aj tebe moznost len tak odist s kamoskami von?to su take dolezite info...ak ty len sedis doma a obskakujes ho, ani sa necudujem ak ti to tak vadi, ak mas moznost aj ty istej volnosti, tak ju daj aj jemu...ste partneri, nie ste vo vazani...hoc mas pravdu diskoteky v urcitom veku su detinske🙂mne sa troska nepaci, ze manzel nejak veci neriesi a navrhuje hned rozvod...kolko casu s nim travite len spolu?rodicia casto zabudaju byt aj partneri nielen rodicia, nemaju ziadne spolocne chvile bez dietata a to velmi chyba...kolko mate inak rokov?

sissy27
4. dec 2012

@lucka1912 no ale pochybujem, že bol problém u tvojej kamošky v tom, že ona bola tolerantná... či myslíš, že keby bola sekera a stíhačka,keby ho držala priviazaného doma tak sa to nestane? Stalo by sa to možno ešte skôr... Lebo ak niekto chce byť neverný (a je jedno či žena alebo muž), tak proste neverný bude aj keď jeho partner bude sedieť vo vedľajšej izbe, nikto a nič mu v tom nezabráni... a tvoje vyjadrenie, že chlapi sú všetci len humusáci a nevďačníci - úprimne ti prajem, aby sa ti raz narodil syn, aj z neho raz bude chlap a podľa tvojich slov humusák a nevďačník... hovorí z teba len zatrpknutosť - aj ja som si prežila svoje, a možno by som mohla zanevrieť na celý svet, ale nestalo sa a som rada, lebo mám vedľa seba skvelého chlapa... a netvrdím, že mne sa to stať nemôže, môže sa to stať, každej jednej, aj po 20 rokoch manželstva, ale si neviem predstaviť, že mne by niekto niečo zakazoval, prikazoval, kontroloval koľko, kde a načo som minula - vlastne keď takýto príspevok napíše žena, tak je chudinka týraná a už aj ju všetky ľutujeme a radíme ako z takého vzťahu odísť, ale ak sa tak správa žena k chlapovi, tak je to v poriadku?? a len pre vysvetlenie - nechodíme žúrovať 3x do týždňa, dokonca ani len raz za týždeň a ani raz do mesiaca... samozrejme, že rodina a dieťa sú na prvom mieste, ale tak ako si ja idem napr. s kamoškami po robote na kávu, tak môže ísť aj môj muž s chalanmi na biliard (a je mi srdečne jedno, či sú slobodní alebo ženatí), na takú ozajstnú žúrku v štýle "ruka hore,päta v torte" sa dostaneme tak max. 2 razy za rok..a možno práve preto, že obaja vieme, že nám ten druhý v ničom nebráni, tak nás to ani extra neťahá 😀 máme každý aj nejaké koníčky (aj spoločné, aj každý zvlášť), dokonca na dovolenku ideme aj spolu a môj muž bol aj týždeň s chalanmi (teraz asi slabšie povahy sklátilo pod stôl 😀 ), ja som si za ten týždeň spravila program s dcérou a babami, a bez výčitiek, podozrievania, scén... fungujeme doma na nejakom princípe tolerancie a rovnoprávnosti alebo ako to nazvať, že nerob druhému to, čo nechceš, aby robil on tebe... a ešte jedna vec - pôrodom sa život nekončí, treba si zachovať aspoň pár kamošiek a nejaké hobby, dieťa strčiť občas oteckovi (veď je to aj jeho dieťa), to že som porodila neznamená, že teraz nemám nárok na nič iné len plienky a mlieko a budem sa zožierať tým, že môj muž môže... pekne si podeliť aj radosti aj starosti 😉

viera27
4. dec 2012

@lucka1912 tu by som len naozaj vytiahla z tvojho prispevku "frajerku si sice nasiel v praci, ale vela casu s nou travil akoze na sluzobkach, pripadne na diskotekach s kamaratmi......"
Hm, keby nebola tolerantna a "nepustala" ho na diskoteky, tak by s dotycnou spaval "len" na sluzobkach, pripadne pocas pracovnej doby. A to je vyhra 😀 . Ci co, zakazat muzom aj chodit do prace 😀 ?

lucka1912
5. dec 2012

@sissy27 dakujem za prianie sissy, vies, ja mam troch synov, krasnych a skvelych.....mam super manzela a pekne manzelstvo...z tvojho prispevku je mi jasne, ze si absolutne nepochopila o com som pisala....ale nevadi..ono na tychto diskusnych forach s tym clovek asi musi ratat....ale prajem ti vsetko dobre....

lucka1912
5. dec 2012

@viera27 hm, nie do prace sa musi chodit, to bola zvlastna poznamka...ja som mala skor na mysli prilezitosti....a na travenie spolocneho casu...ale ako som pisala sissy, kazdy podla seba....tiez ti prajem vsetko dobre....

sissy27
5. dec 2012

@lucka1912 dovolím si ťa citovať: " Mile dievcata...chlapi su humusaci a nevdacne stvorenia, ktoee sa nikdy nezmenia..." koniec citátu... určite by tento tvoj výrok ocenil najmä tvoj fantastický manžel a traja synovia, lebo si pekne krásne hodila všetkých do jedného vreca... asi by bolo na mieste najskôr premyslieť a potom písať, alebo si aspoň prečítať po sebe skôr, ako pridáš príspevok... a opakujem - kto chce podvádzať, ten aj bude, ani tá najhrubšia reťaz na krku a najťažšia gula na nohe mu v tom nezabráni, nie to ešte partnerka, hoc aj tá najdokonalejšia na svete... čo sa týka tvojej kamošky - problém nebol v nej, jej správaní ale v jej partnerovi...