Som zlá priateľka?
Dievčatá,
mám priateľa, bývame spolu, nikdy som nebola ten typ priateľky, ktorý by mu niečo zakazoval alebo ho obmedzoval, som zástancom toho, že každý má mať do určitej miery svoju slobodu a stýkať sa aj s inými ľuďmi (kamarátmi, známymi). Odkedy otvorili terasy, môj priateľ je v priemere každý druhý deň niekde (rozumej za posledné dva týždne sme boli spolu večer doma presne dvakrát). Tam s tým kamarátom, potom inde s iným, zrazu si zmyslí, že vlastne nebude spať doma a príde až na druhý deň, až na to, že nepríde (nepodvádza ma, posiela mi hlasovky aj videá, stále mám prehľad, kde je a s kým je). Ak aj príde domov, je to v noci (jedna/dve), často opitý a keďže mám ľahký spánok, samozrejme ma zobudí (ráno vstávam o pol šiestej do práce a dobre to vie). Dnes som sa naozaj tešila, že budeme mať konečne pekný večer spolu, uvarila som skvelú večeru, dala som si záležať, kúpila som si nové podväzky, že snáď, možno príde aj na sex a ten pako mi zas zahlásil, že ide s kamarátom na pivo (s takým, ktorý nemá problém pochváliť sa tým, ako podvádza priateľku, čo mi úprimne nie je trikrát po chuti, aj keď svojmu priateľovi v tomto smere bezvýhradne verím). Samozrejme, že som zostala sklamaná, lebo som sa tešila, chcela som ho prekvapiť. Keď som si dovolila povedať, že veď ok, ja mu začnem robiť to isté, či bude v pohode s tým, keď budem každý deň s bohviekým, bohviekde, bohviedokedy a budem chodiť domov v noci ožratá (alternatívne ani neprídem), bolo mi povedané, že sa správam ako 15-ročná a že už ani nemá chuť ísť niekde na pivo s kamarátom. Ja neviem, som teda naozaj zlá priateľka a riešim hlúposti? Vám by nevadilo, keby sa váš chlap takmer každý deň niekde do noci fláka a chodí opitý?
vycitky svedomia? ten moj si v tom obdobi so mnou kupil dom, auto a zacali sme sa snazit o dieta.. chlapska logika 😂
ale samozrejme dufam, ze ten tvoj sa len tesi z otvorenia podnikov ;) a coskoro bude u vas zas vsetko fajn
Takto sa milujuci chlap nesprava a to, ze nema druhu, alebo Vam hovori, ze vas lubi a kupuje darceky, to nie je ospravedlnenie jeho spravania.
@janka_23 neobhajujem ,,hulvátske” správanie svojho priateľa, iba som slečne vyššie písala, prečo si nemyslím, že ma podvádza 🙂 toho, ako sa správa som si vedomá a určite to s ním ešte budem riešiť, pretože sa to nepáči a nebudem to ďalej tolerovať.
V pohode 😉 je to tvoj život, tvoj vzťah takže je to na tebe ako si to zariadis. Každá to mame inak a rovnako hranice tolerancie mame nastavene inak.
Ženy, ženy...človek sem napíše A, vy z toho spravíte Z a ešte sa doňho nakoniec pustíte s vašimi vykonštruovanými podozreniami, keď vlastne ani neviete nič viac ako to hore napísané 🙂 ďakujem za každý normálny názor.
Nie si zla priatelka...si len riadne blba zena..toto co vsetko robi a tolerujes mu, je znak toho, ze sa bojis ostat sama a radsej si tolerujes alkoholika a samozrejme...je to super, ved on ta miluje a nepodvadza...
Prepac ale potom naco si sem pisala? Ozaj nechapem...ake reakcie si cakala? A ved ty si napisala iba to A a dalej nic a nechala si to na fantaziu/skusenosti ostatnych...🤷
@lubkavargova1 😄😄 písala som o dvoch týždňoch, nie o celom vzťahu. To, že niekto chlastá dva týždne, neznamená, že je alkoholik. Nič netolerujem, riešim, čo sa mi nepáči. Mám samú seba rada, vážim si samú seba, poznám veľmi dobre svoju hodnotu, takže mi vôbec nevadí byť sama, v tomto sa teda mýliš. Nerada by som to ale hneď riešila drasticky rozchodom, keďže to je v našom vzťahu ,,novinka” a dala by som najprv priestor na nápravu.
@jvasenka napísala som A a tak nejak som očakávala, že sa budú ženy aj vyjadrovať k tomu A a nespravia z toho Z. Byť protivná a zakomplexovaná nie je fantázia 🙂
Ahoj nečítam to celé ale musíš pritvrdiť😂😂vravím to z vlastnej skúsenosti... mám takého muža 😂😂inak skvelý chlap 😉a tiež som bola (a aj som)zato aby mal aby mal nejakú"slobodu"(niekedy som neinklinovaka k papuciarkam🙈😂)ale k veci...nepúšťam ho všade... normále na drzaka mu poviem, že ho ho to sa nedá aby bol aj v pondelok u kamoša aj utorok na pivku ...a väčšinou si dá povedať (a inak aj ja chodím von s kamoškami a on je doma a kedysi som chodila na juping.. tiež som mala svoje čo on zas toleroval..inak to o tom držaní na krátko mi jeho rodina dohovorila 😅🙈😂
Divny pohlad...ked ti niekto napise svoju skusenost je to komplex? Alebo ked ti napisu ze aj tak ta moze podvadzat je to protivnost? Moj kamarat mi povedal ze svoje byvale podvadzal a ze dokonca si nahraval kratke videa ako je doma/s kamosmi/v posteli pred spankom a posielal ich frajerke ked bol vonku alebo na diskoteke alebo u inej🙂 tym iba chcem povedat ze to nemusi byt hned protivnost a komplexy ..ved ak si spokojna s takym vztahom resp nechces pocut ze to nie je ok tak sa nestazuj... nechapem naco tu pises ak mas ns vec svoj nazor a vlastne ziadnu radu nechces
Ak tomu dobre rozumiem, mladý muž sa nadmieru fláka iba teraz, po tejto nekonečnej korona izolácii. Samozrejme by to vadilo každej normálnej žene. Ale na druhej strane tiež chápem, že po dlhých mesiacoch trčania doma, bežne ponorka v každej domácnosti. Chalan dobieha zameškané, nerobila by som z toho tragédiu... s kľudom mu pripomenúť, že to preháňa a že s tým už nie si OK.
Ja poznám chlapa ktorý ženám zaplatí aj ten hotel v Tatrách len aby si vrzol 😂takže tak.
Môj toto spravil včera, neunúval sa prísť ani domov, prespal u mamičky, aby som ho nevidela, nebolo to prvýkrát a už ho mám plné zuby, tiež mi vyznáva lásku a kadečo, aj hotel v BA zaplatil, izbu s vírivkou na moje meniny, ktoré mám o dva týždne. No úprimne - seriem mu naň, je to na moje meno takže sa chystám preložiť to na budúci víkend a pôjdem tam s kamarátkou, peniaze za izbu mu pošlem späť na účet.
@retatka kašlem už ja na jeho uši, inak tento zvyk na sviatok niektorého z nás som zaviedla ja, prekvapila som ho raz wellness pobytom v hoteli a tortou na izbe a potom sme vždy niečo takéto riešili. Doteraz nebol ani telefonát, ani sms, žiadne slovko ospravedlnenia, tak je na čase si priznať, že každý čakáme od života niečo iné a že on je nevyzretý jedinec ešte a ja som doteraz čakala na zázrak, ktorý sa nestane.
Nie ,ty nie si zla priatelka..len ako priatelka by si mala radsej byvat s rodicmi a nechat chlapca uzivat si chlapcensky vek...na co ste spolu? Co mu este poskytujes aky servis...? On este vobec nedozrel...
Prepáč, ale Ty sa obviňuje a jeho len hajiš. Načo sa pýtaš na radu, keď nič nespravíš. Ja by som opitého priateľa hneď vyhodila. Stále ťa pusinku je keď je triezvy a to je koľkokrát do týždňa? Nechápem Ťa.
@jaga61 😄😄 dievčatá týmto uzatváram túto tému. S priateľom sme si všetko vyriešili, narovinu som mu povedala, že mi to príde z jeho strany ako vrchol neúcty, keď niečo robí napriek tomu, že mu poviem, že sa mi to nepáči a že uvažujem, či vôbec chcem byť vo vzťahu s niekým, kto si ma neváži a robí mi napriek, či nemá 15 vlastne on. Pomohlo. Už dva dni je doma, miesto ožieračiek po večeroch varí, perie, upratuje, všetko je v najlepšom poriadku, večer si dokonca rovno ľahne ku mne a nezadrichme na gauči, už nám vymyslel spoločný program na víkend. 🙂 ďakujem vám všetkým veľmi pekne za rady.
Skus kazdy den odist skor ako on vonku ...😊 ze kazdy den niekam ides sadnut ako on a rob sa akoby nic a nech vidi jak sa davas dokopy a odchadzas ... a nehovor kedy prides proste nevies ... bud ho to napravy sa porozpravate alebo to fakt bude mat nahaku kde ty chodis ...

@radkaradix toto je otázka posledných dvoch týždňov, že sa ,,rozšafol” nie celého vzťahu. 🙂