icon

Som zúfalá

majuska23988
28. jún 2016

S priatelom sme spolu nieco vyse roka. On je odo mna starsi o 6 rokov,spolocne byvanie sme planovali takmer od zaciatku len sme nemali skolku pre moju dceru. Teraz sme vybavili skolku a on zrazu "cuva" vraj mame velmi rozdielne pohlady na zivot (ja nemam ten pocit),vraj nam to nevydrzi a pod. Myslim ze zivot je o kompromisoch a spolocnym byvanim by sa vela zmenilo nakolko moja dcera je velmi ovplyvnena babkou,mojou mamou,u ktorej doposial byvame. Mama stale robi presny opak toho co chcem ja. Ale to je na iny pribeh. Nebudem klamat odist k priatelovi za vsetkych okolnosti chcem aj koli tomu aby malá mala konecne stanovene hranice lebo cim dlhsie budeme u nasich tym to bude horsie. Uz teraz hladam najom prip. budem riesit kupu bytiku ak by to nahodou s priatelom nevyslo ale domov sa vrátit uz nechcem. Co by ste robili vy na mojom mieste??? Viem,ze idem do velkeho risku ale mala priatela zboznuje aj on ju a samozrejme aj medzi nami dvoma je laska len sa boji,ze to nevyjde (je rozvedeny). Rady typu mysli na malu si nechajte,lebo toto radikalne a riskantne riesenie robim avne koli nej lebo pristredie v ktorom momentalne vyrasta mi pre nu nepride vhodne (stale hadky,krik,vyhadzovanie z domu ak ked zatial len slovne ale aj pred nou ...) Co by ste robili na mojom mieste. Moralistky nepiste potrebujem radu nie kritiku. Dakujem za kazdu radu ci podporu.

Strana
z2
bluka2
28. jún 2016

Dobre Ti radia,
opakujem sa, ale je to blbost snazit sa o dieta, ale asi ta ma vesmir dost rad, ked sa vam nedari...
Vlastne byvanie.
A dodala by som, ze nepalit mosty uplne s rodicmi, ak sa da, ved pre malu to musi byt hrozne, bio ocko, novy ocko a aj stari rodicia su v tahu. Ja viem, ze sa niekedy neda, ale snaz sa nemenit tieto veci nejako casto a v tomto konkretnom pripade mam na mysli, ze aj ked sa odstahujes, navstivte niekedy starych rodicov...Nech si mala ma moznost sama si spravit nazor na nich

kllamarka
28. jún 2016

@majuska23988 Mne to pride skoro ako keby som citala o sebe 🙂
Mam dceru, nasla som si priatela. Na zaciatku som na daky cas isla byvat k nasim (lebo uz som nemohla ostat v starom byte po ex).
Tak som to ratala, ze docasne, kym si najdem bytik alebo prenajom. Priatel bol novy v tom case...nedalo sa hned s nim.
Bola som u nasich par mesiacov a viem velmi dobre co je to, ked silno vplyvaju na vnucku. Nasi to robili aj predtym, ale ked sme sa k nim nastahovali...tak radsej to ani nebudem spominat. Ratala som dni do odchodu.
Potom neskor, ked som uz s priatelom chodila asi pol roka, hlavne na moj popud sme sa prestahovali do spolocneho prenajmu. Ja by som sa prestahovala tak ci tak od nasich, ale snazila som sa mu vysvetlit, ze uz to nie je tak celkom iba moja vec. Hlavne financne by ma to samotnu tak vytazilo, ze by to malo dopad aj na nase mozno-buduce plany.
On to pochopil, ze u nasich to nie je dobre a nenechal ma v tom samu. Isli sme do prenajmu spolu 🙂
Aj jemu bolo jasne, ze keby to necha na mna samotnu, nech si riesim, asi by to cele nedopadlo ani pre neho dobre v konecnom dosledku.

Po roku sme kupili byt, a uz sme druhy rok manzelia 🙂

V mojom pripade nelutujem, ze som veci trochu posurila. Ano omyly su drahe, ale nas cas je este drahsi. Nemrhajme nim.

misicka27
28. jún 2016

@majuska23988 Paneboze, ty v nom nemas istotu, mas pritom dieta s inym, nemas samostatne byvanie, mas zle vztahy s rodicmi kde byvas, a vy sa este pokusate o dieta?! To fakt????? Podla mna je toto zart a vymyslena tema :D a co budes robit ked s nim otehotnies a sa nebude citit na to odrazu? Budes hladat dalsieho chlapa pre svoje dve deti? Nebodaj viac ak budes cakat dvojicky....ach to je choreeee

sue
28. jún 2016

Uff, si osamela mamina a napriek tomu, ze mas len priatela s ktorym chodis a ani spolu nebyvate, sa snazis o babo???
Prepac ale si kompletna????????

miriam11
Odpoveď bola odstránená
bluka2
28. jún 2016

@kllamarka Mne sa zda, ze tvoj manzel tebou bol viac nadseny, nez ten autorkin chlap. Ci cuval aj on, snazil sa vyzut zo spolocneho byvania, ked ste sa dohodli?

Inak este by ma zaujimalo, ze ako stara bola 1. dcera, ked ste sa rozisli? Iba pre osobne ucely, ten pribeh potom, nacasovanie a tak sa mi paci 🙂

kllamarka
28. jún 2016

@bluka2 Je to mozne, aj mne sa nezda moc nadseny 🙂 ..ale tak nevidime do nich.
Za mojho muza musim povedat, ze sme sa ..aj sa lubime ako kone 🙂, len som chcela podotknut, ze by cakal dlhsie, tiez opatrny a rozvedeny. Ale mne to situacia trochu posurila... Ale dobre dopadlo.

Moja dcera mala asi 2r ked sme sa rozisli s ex. V podstate to nevnimala, lebo problemy vo vztahu boli uz skor...resp nebyval doma casto atd. Ale malej sa venoval, len mne nie 🙂 Tak to je dodnes den. Bio otec sa dcere venuje.

majuska23988
autor
28. jún 2016

@kllamarka dakujem krasne. Nechcem ist hlavou proti muru ale som dontoho dotlacena tak dufam,ze to dobre dopadne aj u mna. 🙂 Priatela milujem a aj ked teraz "cuva" viem ze aj on mna a ak by sa aj stalo,ze to nevyjdebtak by ma ňvyhodil zo dna na den na ulicu. Mozno je to len strach,ze on ostane ten zly kedze mam dceru. Ale ako som spominala bud on alebo nik,nechcem aby mala mala kazdu chvilu ineho ocka. On je idealny aj ked mam moznonruzove okuliare ale vidim ako berie malu,ako vlastnu. Mozno aj preto,ze jemu v manzelstve do ktoreho bol dotlaceny nebolo dopriate mat dietatko. Dakujem krasne. Potrebovala som si precitat podobny pribeh sonstastnym koncom.🙂

kllamarka
28. jún 2016

@majuska23988 Urcite drzim palce. A ak este mozem poradit..babo do toho nemontuj. Zatial urcite nie... Staci ked budete byvat, alebo ty minimalne si budes ista buducim ubytovanim.

bluka2
28. jún 2016

@majuska23988 Mozno proste len nechce byt znovu do niecoho dotlaceny, ked uz raz taku skusenost ma a negativnu... Asi to treba respektovat

bluka2
28. jún 2016

@kllamarka To je fajn, aj mne sa to dobre cita. Dakujem za odpoved a prajem vsetko dobre vo stvorke

Strana
z2