Som zúfala - agresívny partner
Ahojte, chcela by som vás poporisť o názor alebo radu, čo robiť. S priatelom sme spolu už dlhšiu dobu. zvykneme sa často hádať kvôli tomu že si rád vypije. V tom by nebol problém ale ked si vypije je agresívny ( chytil ma za krk, napadol vidličkou ) proste sa nevie kontrolovať. Je pravda, že možno ho vyprovokujem ja.. ale môže si toto dovoliť chla k žene ktorej tvrdí ako ju miluje?? Dalším problémom je že stále niečo slubuje a nič nevie dodržať. Slubuje že už nebude piť, a stále pije. Na jednej strane sa správa ako fakt dobrý priatel a na druhej robí toto.
Na to ti poviem iba jedno: pri alkoholikovi este ziadna zena nebola stastna a ani nikdy nebude. Nestoji za to zit s takym clovekom. Pre mna je alkohol pliaga, neznasam ho, nestrpim opitych ludi pri sebe a je uplne jedno ci je to cudzi alebo rodina. Uprimne je mi z opilcov na grc.
Takze ak sa chlapik nespamata a nezacne liecit tak ti radim ho nechat. A nech ta ani nenapadne mat s nim este deti, to by bolo vrcholne nezodpovedne.
mysli na to, že raz by si s ním mala deti. ako sa bude voči nim správať keď bude mať vypité??? asi ich bude mlátiť ako žito v lepšom prípade pred ním budeš utekať. nezabúdaj, že povaha sa nemení...a vekom sa to môže zhoršiť...
od takeho hned prec a velmi rychlo...napadnut vidlickou?nabuduce vytiahne nejaky kuchynsky noz a tam konci vsetka sranda. On sice pojde potom mozno sediet, v nasom state mozno....ale Ty budes vonat fialky odspodu a nejaky blb,ktoreho si mala rada Ti vezme zivot pre nic za nim,lebo jemu ruplo v bedni. Nie je to Tvoja vina, nikto nemoze vyprovokovat partnera v hadke tak,aby na neho isiel vidlickou...radim zbalit veci a ist prec pokial sa to da...bez zavazkov,nasledkov a najst si niekoho,pri kom spoznas co je to normalny partner 😉
@zufala1234 Sa vobec divim ze to riesis mne by to spravil len jediny raz a kaslem ho z vysoka je to kreten,takych je vela a ver ze stale sa to bude tocit doklecka a skutek utek, tak utekaj velmi daleko 🤐
@zufala1234 Popis, AKO si to s nim ukoncila..... zaujima ma to.
dobre, ze si neni zanho vydata, odid, kym mozes. uz po prvom nasilnickom sklone by som odisla..a je jedno ci by bol pod vplyvom alkoholu alebo nie. bude to horsie, neutesuj sa tym ze len raz za 3 tyzdne..bude tazke si odvyknut, ale takto sa trapit cely zivot a strachovat sa, co sa mi moze stat, ked pride domov opity, nestoji to za to. alkohol je zly pan, zazila som to v rodine..
Tu pomôže jedine ak ho opustíš, takýto ľudia sľubujú hory-doly a nič z toho väčšinou nesplnia... ak sa nerozhodne ísť na protialkoholické tak s ním len strácaš čas. Žiaden muž nemá právo udrieť ženu hoc by ho aj vyprovokovala.. to sa proste nerobí.. Utekaj od neho skôr než ti nejako ublíži... !!!
@zufala1234 zmeň status na FB, potom mu to dôjde, a hlavne sa nedaj zase ukecať
podla mna alkohol prave ukaze ako sa clovek dokaze spravat,co ma v sebe...ja som velmi rada,ze som svojho chlapa mala cest vidiet dva krat na mol spiteho,aspon viem,co je to zac 😉 Nastastie mu bolo len zle,chodil po styroch a rucal do zachodu jak lev....cele mesto malo asi paniku,ze chovame v byte tigra 😀 Od nasilnikov utekat kade lahsie....hlavne s takym nemat deticky....
@zufala1234 prec od takeho. Nevies sa od neho odputat? No tak si precitaj este raz co si tu napisala. A nahlas. Potom sa pobal a hajde na inu adresu. Chlap, ktory je agresivny ked si vypije, je totiz agresivny do svojej podstaty! Akurat, ze sa ovlada za triezva, co mu nemusi vydrzat dlho. Po alkohole je clovek uvolneny a nema zabrany. Ten tvoj sa teda odviaze ako je mu vlastne - agresivne. Inac, toto je velmi dobra skuska chlapa - ako sa chova ked si lupne. Darmo je niekto ocarujuci princ za triezva, ked vzapati sa meni po pohariku na zuriveho, ziarliveho, agresivneho trola. Chyba v programe, treba proste vymenit model za menej kazovy. Tu city treba dat bokom, ostatne, ani si neviem predstavit prechovavanie citov k niekomu kto ma otlaka len co si uhne. Mne by v tom momente vysumela akakolvek laska k dotycnemu. Mas teda moj obdiv, ze este takymto blbom zotrvavas. Prosim Ta a sprav nieco so svojim sebavedomim a sebavnimanim lebo sa to zle cita ako pripustas, ze priatela mozno provokujes. Ty si uplny ucebnicovy priklad tyranej zeny, ktora vinu dava sebe. Aj tohto neduhu sa zbav. A nabuduce radim dat si sakra majzla na vyber partnera. Ziadne take, ze pitie ani tak nevadi! Vadi!!! Dobre si chlapa prelustruj a prosim Ta, vloz do toho najma rozum. City az nasledne.
@zufala1234 tebe tu nikto nepomoze. Stale cakas na nejaku pozitivnu radu ale taka neni. Ty si musisuvedomit ze je to agresor..ale myslim ze ti to hadam dojde potom ked uz budes krvacat... Z nosa,ust... Drzim palec aby si prezila a aby ti to doslo.
@zufala1234 okamžite sa s ním rozíď.toto nieje normálne a nikdy sa to nezmení.a do budúcnosti ti radím aby si sa vyhýbala mužom ktorý holdujú alkoholu!!!!!!!!!
Začnite šetriť peniaze a plánovať odchod. Po odchode od takéhoto psychopata sa vzdelávajte a pracujte na osobnom rozvoji, aby ste už v budúcnosti takému nenaleteli.
@fairestofthemall pozri si prosim ťa dátum tejto témy
@martul profil stále existuje (už smutné je, že niekto si dá meno zúfalá, musel hej hentaký "chlap" veľmi podkopať sebavedomie). Z toho, že to ešte nevedela riešiť, tipujem, že mala možno 16-19 rokov. Dúfam, že s takým už nie je (teraz môžem mať cca 29? Možno viac) a že sa jej podarilo sa ho zbaviť. Ak nie, tak je určite najlepšia rada odkladať peniaze, potichu to celé plánovať, aby sa po úspešnom odchode/úteku ľahšie začínalo. Taký "chlap" bude chvíľu robiť problémy, preto je možno vhodné na čas pracovať aj v inom meste alebo zahraničí, ale aj sprosté reči už ustojí, keď sa od takého "chlapa" dostane, to najhoršie bude mať za sebou. A vždy je najlepšia a najlacnejšia investícia s garantovanú návratnosťou do vzdelania, a potom už tu slečnu/pani nikto taký nebude terorizovať. Toto je univerzálna rada, ktorá pomôže, aj keď niekto v podobnej situácii bude čítať túto tému. Nejako sa to zobrazilo mne v spodnej sekcii, prečítala som si, neviem záver, či sa tá slecna/pani oslobodila, alebo ju drží "pod krkom" deckom. Ale rada pomôžem či už jej, alebo niekomu v podobnej situácii, kto to môže čítať, pretože poznám ženy, ktoré si tým prešli a jedine pracovať na sebe a vzdelávať sa im pomohlo. Taký "chlap" bude len a len horší. Po tomto komentári vypínam notifikáciu a keď vám to vadí, že niekto tu niečo prispel, a sťažujete sa, že je to stará téma, tak nerozumiem, prečo ste tiež nevypli notifikáciu? Ja som vás o radu nežiadala, tak poprosím nedávať nevyžiadané rady.

ty si čo masochistka???rada trpíš?rada sa nechávaš urážať,ponižovať a podobne???nič iné mi z tvojich odpovedí nevychádza jedine toto...ty ho vlastne za všetko obraňuješ a ospravedlňuješ...asi ho miluješ...no podľa mňa nevieš čo je láska...toto teda láska nie je a ani sa k nej nepriblíži...cítiš sa byť vinná nebodaj za jeho správanie?no to neviem či ho provokuješ,či kričíš alebo podobne,ale aj keby,nič nevyriešiš,iba prídeš sama o nervy...pozri si nejaký trápny seriál a uvedom si čo máš doma...ani rozmýšlať by si nemala ale ísť kade ľahšie a čo najskôr.môj nebohý otec vravieval zo psa NEBUDE slanina 😝 a mal veru pravdu...jeho slová sadnú aj na môjho bývalého,a aj keď sa ti nezdá,ale skutočne sa dá VŽDY nájsť lepší partner ako takýto 🙂 tak utekaj preč aby si ho čo najskôr našla 🙂