icon

Som zúfalá - bývanie so svokrovcami

misulienka150
15. júl 2021

Ahojte
Som zúfalá strašne moc, poraďte ako vysvetliť priateľovi že už nechcem bývať s jeho rodičmi aby sme sa konečne odsťahovali. Keď začnem túto tému začne nervacit že si všetko predstavujem ľahko. On vôbec nechce že tu ma všetko a domy sú všade drahé a bla bla bla, nič nie je v tejto dobe lacné
Svokrovci bývajú v dome a my hneď vedľa v malinkej prístavbe, spoločný dvor
Svokra mi už ide max na nervy, všetko musí vedieť, keď kecam s kamoškami sadne si pri nás, do všetkého sa stará nedá pokoja, ona najmúdrejšía..
Keby s priateľom nemám dieťa Janka 3 rocny tak už som od neho preč
Keby človek vedel nejaké veci vpred fnuk

Strana
z2
bluka2
15. júl 2021

@misulienka150 no očividne si myslí, že doma je tam ona a nie ty...čo zas ťažko tomu aj protirečiť...

hipuska
15. júl 2021

@misulienka150 tvoj problém je tvoj chlap a nie ona. Robí len to, čo jej dovolí. Ale nechcela by som byť na tvojom mieste a na mieste tvojho syna. Mozno má babku rad. Ale kvôli vašej dusnej atmosfére žije tak ako žije. Ty si na ňu už úplne "alergická". Nech urobí čokoľvek. Takže, tebe iné, ako sa odsťahovať nepomôže.

misulienka150
autor
15. júl 2021

@hipuska a ešte podotýkam že malého chcela už ako ročného k sebe spinkať že prečo ho nedám a nedala pokoja no na nervy a pritom ho ma každý deň na dvore

hipuska
15. júl 2021

@misulienka150 plne tá chápem. Ja som mala podobnú svokru. Nedala by som ročne, ani 3 ročne. Najhoršie je, že nemáš podporu v chlapovi.

misulienka150
autor
15. júl 2021

Môj chlap problém s peniazmi nemá, má dobre platenú prácu plus fušky. Som mu povedala aj tu v dedine len nie spoločný dvor všetci spolu, ja fakt neviem čoho sa bojí
A pracovať už pôjdem aj ja nemám problém, pracovala som aj v zahraničí makala 14 hodín niesom ľavá.

misulienka150
autor
15. júl 2021

@hipuska raz už u nej spinkal môže byť happy aj jej ho nechávam a ja idem preč
Môj chlap no to je ťažké, rodičia sú rodičia po hádajú sa tiež povie svoje no odísť moc nechce ale nechápem sak ďaleko nechcem a problém s peniazmi není to vôbec.

elizabet173
15. júl 2021

@misulienka150 bohužiaľ iné ti fakt nezostáva, ako našetriť na podnájom, nájsť ho a postaviť ho pred hotovú vec.

makova333
16. júl 2021

@misulienka150 vies aky je rozdiel medzi tebou a "svokrou"? Ze ona je vo svojom. Takze bud to budes tolerovat (aha, uz teraz ti to nejde, tak nic) alebo nebudes tolerovat a aj tak zostanes a budete mat v kuse hadky (ty-svokra, ty-muz) alebo presvedcis frajera, aby ste isli do svojho alebo odides sama s dietatom. Ziadna ina moznost nie je.

annamalaga
16. júl 2021

Či zarobí alebo nie, do vlastného bývania sa moc nehrnie.😒 A pochybujem, jed to doteraz nezmenil, či to zmení.

tomi97
Odpoveď bola odstránená
zabka1000
30. jan 2024

Skús spraviť aspoň to,čo tu už niekto poradil..dať zvonku guľu na dvere...je síce pravda,že bývate u nich,ale zasa nárok na sukromie musíte mať...

Strana
z2