Som zúfalá zo svojho partnera
neviem ako zacat, ale bola by som vdacna za kazdu radu alebo aspon nazor, lebo som sa dostala do stadia ze neviem pohnut, neviem sa rozhodnut......s partnerom sme spolu 3 roky a máme rocné dietatko.....samozrejme ze na zaciatku vztahu to bolo krasne vsetko super atd klasika.....ale presiel rok otehotnela som a vsetko sa pokaslalo....na dieta sa tesil v tom problem nebol ale ide o to ze pocas tehotenstva som naozaj mala velke problemy s precitlivelostou, proste som strasne potrebovala citit jeho podporu a rozpravat sa o vsetkom ....nehovorim ze ja som dokonala samozrejme som mu niekedy vycitala vsetko mozne ale proste som bola tehotna a citila som sa tak ze sa mi skonci zivot atd...proste nebola som na dieta pripravena (ale samozrejme ze si to teraz uvedomujem ze to bolo hlupe, ale tak mladi absolutne nezabezpeceni ludia bez akychkolvek uspor...a ja som realista viem ze zo vzduchu sa zit neda)
takze k veci vtedy to zacalo pohadali sme sa (bezna hadka) a dal mi facku...dodnes sa neviem z toho spametat ako ma mohol udriet ked som bola tehotna....odvtedy ma sice uz neudrel ale viac krat do mna sotil atd a to este stale som bola tehotna....proste viem ze som niekedy mozno bola neznesitelna ale tak mne sa to nezdalo.....ja som ho stale prosila s placom nech sa sprava ku mne milo ze to fakt potrebujem jednoducho neznesiem ked je ku mne hnusny ze som tehotna a vsetko znasam horsie ale tak nedokazal to...takze moje tehotenstvo vyzeralo asi tak ze som velku cast z neho preplakala hlavne po nociach a jeho to akosi ani netrapilo proste ci bol doma alebo odcestovany v praci jednoducho kaslal na mna .....odvtedy som si vsimla ze moj plac ho doslova rozculoval a bolo to tak aj po porode ......kolko krat mi povedal nieco hnusne mne hned prislo do placu a preplakala som aj 3 hodiny vkuse...mozno si budete mysliet ze som nejaka hysterka co pre vsetko reve ale ja uz som to nevedela zastavit pretoze som vedela ze mam problem, ze chlap sa ku mne sprava hnusne a ja nemozem len tak odijst lebo s nim mam dieta :(
keby som videla ze ho to aspon trochu stve ze mi ublizil ale on mi namiesto toho povedal ze chod revat vedla zobudis dieta a otocil sa na druhy bok a spal ( a to som neplakala nahlas snazila som sa velmi potichucky ako vzdy)..........rozmyslala som uz hocijako ale hovorim si ze aj keby som videla plakat cudzieho cloveka tak sa nad tym aspon pozastavim co sa mu stalo alebo sa snazim ho nejako upokojit ale on necha matku svojho dietata takto sa zrutit.....a samozrejme ze ked som videla ze ma ma na haku tak proste som ten plac uz nevedela zastavit lebo som si uvedomovaala ze mam po boku chlapa co na mna takto kasle :( je to hrozne aj teraz ked na to len spominam
neviem co mam robit on si ma chce vziat ale ja netusim preco ked sa takto sprava....preto sa nechcem za neho vydat.....
ako otec je velmi dobry to nemozem povedat ani slovo.......hovori ze ma miluje ale tak tomu teda fakt neverim ze niekto kto miluje moze mat toho cloveka tak na haku v situacii ked je smutny..........tietosituacie sa neopakuju casto ale myslim ze urcite kazdy mesiac sa to stane............strasne ma to trapi a ked sa chcem o tom rozpravat tak hned ma odbije ze to bolo davno a on to riesit nebude
a uz neviem ci ho vobec lubim a uz vyse roka som mu to ani nepovedala myslim tie slova lubim ta......vyzera to tak ze je si mnou prilis isty dokonca ked som sa ho pytala ci mu nevadi ze mu nevyznavam lasku tak povedal ze on si je isty ze ja ho lubim....som v soku lebo ani ja to neviem po tom vsetkom co sa stalo to jednoducho nedokazem ani povedat a klamat nechcem.....tak nerozumiem preco si ma chce brat nerozumiem o co mu ide......bojim sa ze po svadbe by sa spraval este horsie
dokonca ked sa opije tak mi nadava do p.... a k....
proste zda sa mi ako keby mal dve tvare na jednej strane je pozorny stale mi donesie cokoladu alebo hocico...ale zase na druhej strane ma vobec nechce pocuvat (lebo on nema ziadny problem a mam si ho sama vyriesit)co ma trapi a proste ked vidi ze fakt je mi zle tak sa sprava este horsie
a podla mna ludia ked su spolu tri roky tak je to este krasny vztah ale toto co je medzi nami ......az mi je do placu
dufala som ze sa to casom zmeni ale akosi nic
bola som uz aj v situacii ze by som radsej zomrela ale samozrejme to nepravim.....kedze sa nemam s kym porozpravat stalo sa ze som si zacala pisat na zoznamke ale islo len o to ze som sa trochu postazovala a to bolo vsetko ...samozrejme ze na to prisiel a vyrobil mi neormalnu scenu este si aj vsetko skontroloval co som pisala ale samozrejme nic take tam nebolo....proste ja uz som bola na tom hrozne a nemala som nikoho komu by som sa postazovala a on ma samozrejme pocuvat nechcel......hned mi ucet zrusil a teraz sa zase nemam s kym porozpravat
ospravedlnujem sa za ten roman ale to nie je ani zdaleka vsetko :(
@zufalka789 ulohou diskusie nie je nechat sa viest kazdym prispevkom. Ale precitat si nazory a pouvazovat nad nimi. Dolezite je co tebe dava zmysel a ako to ty vidis. Keby si to tu vsetko brala vazne tak zistis, ze sa da plakat aj 4 hodiny v kuse.
@zufalka789 na mna moj manzel, vtedy este priatel len raz zvysil hlas. Ale beriem to, vyptovokovala som ho. S Tvojim chlapom by som nemohla byt. Mimochodom...to, ako sa k Tebe sprava vidi aj Vase dieta a vnima to. Ja by som s takym clovekom nedokazala byt. Chlap, ktory udrie zenu, soti do nej a nadava jej je obycajny uboziak a nechcela by som, aby malo moje dieta za vzor takeho cloveka. Mas s.nim byt este vel rokov, aj keby ste sa nevzali. Chces stale cakat na to co ak mu zas rupnu nervy?
@zufalka789 ja si myslim ze si zufala lebo nemas vychodisko zo situacie. Nemas peniaze, nemas kam ist, nemas sa komu zdoverit. To je hrozna situacia. Mala by si si najst kamaratky a zdoverit sa niekomu - najst v niekom oporu. Postupne si setri aby si mala istotu aj v sama sebe a staraj sa o svoje fyzicke aj psychicke zdravie. Psychiatria hovori ze clovek na to aby bol v poriadku by mal mat priatelov, rodinu, peniaze a zdravie. S absenciou v jednej oblasti to ide - ale ked je problem na viacerych frontoch, tak to treba riesit.
@kittykat22 nie toto tu urcite neberiem tak vazne aby som plakala to urcite nie, len ma niektore nazory zarazili, ale ok beriem to lebo kto sa neocitol v takej situacii tak nepochopi
To, ze sa chlap opije mu nedava pravo nadavat zene, matke jeho dietata. Nerozumiem tomu...ludia dokazu rozmyslat nad tym, ci si niekoho maju vziat alebo nie, ale nerozmyslaju pred tym nez s tym clovekom maju dieta...a takych ludi je strasne vela. To teraz nemyslim len na Teba, ale vseobecne. Kazda druha diskusia je tu o tom istom. Ako ma zena s chlapom dieta a on sa sprava ako kus vola. Slusne povedane.
@mamkababkajanka vies, mne pride aj to, ze ked to dieta pride, tak je to taky sok, ze moc nevedia co s tym. Navyse dnesna absencia dobrych vztahov sirsej rodiny nenahrava moc do kariet. Nespominam si na temu - mam skvelu svokru - alebo moja rodina sa ide rozthat aby mi pomohla po porode. Najlepsie je, ako sa vsade prezentuje ako je dobre mat hned dve deti po sebe. Bez rozdielu financii, zazemia, pocitov, co si kto mysli - a potom hura rozvodovost 60%. Tiez mi pride ze ludia rozmyslaju tabulkovo. A, B, C a budeme stastni 😖 😖
aj tuto reakciu som cakala no bohuzial sa stalo...presviedcal ma o tom ze on si vie dat pozor atd no proste bola som hlupa a uverila som a tak som otehotnela....ani to si nepriznal......lebo niesom ten typ cloveka co nerozmysla do predu...len proste ma presviedcal o tom ze s kondomom mu to proste neide....no ale co uz uverila som mu....teraz sa ma bez kondomu ani nedotkne snad je to pre mna pochopitelne ze sa bojim ze ostanem nestastna nie s 1 ale s 2 detmi...no ale samozrejme zase ma problems tym ze musi mat kondom......
a nechaoem tomu preco mi nadava nerozumiem tomu....dokonca raz bol ozraty a ja som soferovala a chcel otvarat dvere pocas jazdy no uplna katastrofa
@kittykat22 no sok to bol ale samozrejme som zodpovedna osoba vedela som ze sa o dieta musim postarat a hlavne ho prijat samozrejme ked sa narodilo bola som velmi stastna a lubim ho lebo je to nieco moje....no bohuzial taku skvelu svokru nemam :D :D ale tak aj ked s nasimi nemam super vztah tak viem ze sa mozem spolahnut co sa tyka financii ...myslim ze by som tu mohla byvat aj do konca zivota :D :D a o hlade by nas nenechali no tak aspon to ze viem ze neskoncim pod mostom....a druhe dieta by som teraz urcite nechcela ani keby som bola stastne vydata :D
@kittykat22 a v tom mate pravdu som zufala uz len preto ze sa nemam komu zdoverit no a ked sa hcem porozpravat s chlapom tak ma posle do riti.....tak nemyslim si ze ziadam nieco nerealne....nasetrene nieco mam no ale teraz ked uz vsetko bue chodit na jeho ucet tak newem musim to nejako poriest tiez niesom hlupana aby som bola uplne bez centu....a on ma dost problem mi dat peniaze
@zufalka789 Si veľmi citlivá. Aj ja som bola taká. A stále som. Ale. Si mladá, ešte dostaneš od života pár poriadnych faciek. Potom sa tvoja citlivosť akoby posunie. Už nebudeš precitlivená na hocijaké drobnosti. Ver, viem o čom píšem. Ja som toľko nocí preplakala, fakt som si toho prežila akosi veľa, viac ako iný ľudia, už som myslela že som si všetky slzy vyplakala. Stala som sa odolná, prestala som plakať, aj keď som chcela.
A s mužíkom sa to utrasie, uvidíš. Určite ťa ľúbi, možno si myslí, že sa veľmi ľutuješ. Mne to tak prišlo.
@zufalka789 vidis, aspon nejake pozitivna v zivote 🙂 Pozri, vztahy su komplikovane a neexistuje na ne navod. Nastastie su aj dynamicke a je mozne na nich dlhodobo pracovat. Muzi sa menia viac ci menej casom. A aj ten najhodnejsi muz moze zdvihnut na zenu po rokoch ruku. Dolezite ale je ako sa k tomu postavis. Ovplyvnit spravanie druhych podla mna moc nejde, ale je mozne korigovat buducnost na zaklade vlastnych rozhodnuti. Ja si myslim, ze si nestastna lebo si sama. Skus sa trosku postavit na vlastne nohy a podla mna sa ti ulavi. Inak tvoj partner nie je moc ok. Musis mu seriozne povedat ze teda neexistuje aby ta sacal, ta facka bola prva a posledna a nejake nadavky - nabuduce mu to nahraj do mobilu a pusti ked vytriezvie. Dufam, ze sa prepadne od hanby. Inak to ze je zdrglos je hrozne. Podla mna ta ten tvoj frajer chce mat pekne v hrsti.
Tvoj problém je v niečom inom ako si najprv napísala. Mňa osobne by štvala ťa facka,ziarlivost,ekonomicka zavislost,nadavky.
hen to aspon nejake pozitiva 🙂 ale inak naozaj nic dobre lebo tiez mam rozne problemy ktore ma trapia ohladom rodiny, choroby atd a to vsetko je na mne len si to nikto neuvedomuje.....ja praveze sa snazim chcem ist aj von niekedy len proste on mi nechce dovolit ist samej- s kamoskami on to vobec nevie pochopit hned sa mi vyhraza ze odijde prec a oberie mi aj dieta ked niekam pojdem .......ako mozno to vyznielo ze som nejaka trapna krava ci drzi hubu ale prave naopak ja sa snazim aby po mne nesliapal snazim sa mu vysvetlit ze toto sa nerobi ze to si muz k zene nedovoluje ale newem ci to je bezvyznamne alebo co....to ked sa stane ze mi nadava tak ja hned rano mu to vsetko vytmavim ze ako sa spraval ....zatial sa mi vzdy ospravedlnil ze si nic nepameta ale teraz naposledy ked sa to stalo tak este bol mudry ze to ja som na vine ze som ho nastvala ale to nie je pravda ja som nic nespravila ...a tak teraz neviem ci prisla ina uroven ze uz sa mi ani ospravedlnovat nebude alebo co....dakujem velmi pekne za vase nazory a reakcie 🙂
@anatalia77 ved prave ze mna to vsetko aj stve len neviem ako to mam vyriesit ked s nim sa to neda.....poviem mu o tej facke povie ze to bolo davno....tak isto ziarlivost zevraj uz ma nekontroluje...ale neverim tomu lebo on ma s tym podla mna nejaky problem vzdy mi kontrolovat telefony , vzdy mi dokonca zistil hesla na fb alebo hocikde stale si nasiel sposob ako zistit, stale som si menila ale stale sa mi tak aj tak dostal....normalne uz newem co si mam mysliet....a tie nadavky tak isto ale on mi povie ze nevie preco to spravil lebo si nic nepameta.....no a financne uz by sa nasi o mna postarali ale tak nebudem predsa ich vystavovat ked on je otec nech sa stara
@stellasss
hej mozno sa lutujem ale tak som nastvana chapes pride jeden chlap a zmeni mi cely zivot......uz len to ze mi spravil dieta (nechcem aby to zle vyznelo svoje dieta lubim a uz by som ho nedala za nic) ale mala som ine plany chcela som vypadnut s domu ist pracovat do zahranicia skusit si byvat sama bez rodicov a celkovo som bola taka ze doma som travila strasne malo casu vzdy som bola niekde prec a teraz obrat o 200 stupnov som doma nonstop....a este mam trpet neuctive spravanie chlapa....fakt keby som nemala to dietatko tak uz davno s nim niesom
tiez som si v zivote poplakala pre kadeco ale prave ten partner by mal byt oporou a myslela som ze mi pomoze v takych situaciach no ale ocividne placuce zeny ze su ako nakazlive choroby alebo newem co....ja nemozem za to ze chlap sa len tak nerozplace
@zufalka789 no na mna cele toto neposobi ale ze vobec dobre, mam z teba pocit ze ty toho chlapa nenavidis zato ze existuje, zato co urobil aj neurobil ale sucasne zufalo od neho vyzadujes nejake prejavy kasky ktore ti on nevie/nechce dat, chlapik to ma zrejme uplne na haku. Aky vztah ste mali dovtedy? Bol aj predtym taky? Bola si spokojna/stastna? Naplnal ta vas vztah? Vsak nie je mozne aby bolo vsetko ok, on sa na dieta tesil ale popritom ti nadaval, sem tam suchol, ponizoval, ty si preplakala cele tehu. Pozri sa nato realne. A rodicak si daj pekne posielat na svoj ucet, treba tam ist a nahlasit zmenu uctu. Preco to urobil??? Inak s takymto chlapom by som nebola ani minutu, len co by ma oklamal by si nasiel zbalenu tasku pred dverami...
@zufalka789 Ty len pekne choď na úrad a daj si zmeniť číslo účtu, kde ti budú posielať rodičák. A to ako že nepustí ťa von s kamoškami?? Čo si malé decko?
@zufalka789 tak chod na socialku (ak ide o md) alebo urad prace ( ak uz ide o rd) a daj svoj ucet. To sa da zmenit. Aj na posielanie sekom, ked si to vyberies v hotovosti na poste. Robia to mamy, co maju exekucie, lebo exekutor casto kasle na povinnost nezablokovat na ucte rodicovku alebo matersku.
Co sa tyka dalsich tvojich priznani: zivot sa ti vymkol z ruk a si v soku. Ine predstavy a ina realita. O sebe si rozhodovala, teraz sa podriadujes nevyhnutnostiam ( napr dieta). Ok, si z toho rozhodena.
Ale tak namiesto prihadzovania sem dalsich zivotnych sklamani napis, co vlastne chces. Ake su tvoje ciele?
Porozmyslaj a napis.
Lebo teraz si ako skrecok v koliecku. A ze sa tu vyzalujes, potom aj urazis a napises, ze ta nechapu... by si sa divila kolke zeny presli tym ci ty. Len uz to vidia z inej perspektivy, lebo to uz zdolali. Ale nevedia ti preto dat instantnu radu: toto urob a si vyliecena, si zas v pohode. Je to makacka.
Napis sama sebe co vlastne chces, nech sa pohnes vpred. A nepis vagne formulky ako: statsne manzelstvo. Lebo to je obrovsky pojem. Rozober si to na drobne.
@zufalka789 Ked vie Tvoje hesla zistit, cita aj tuto diskusiu.
Skus zavolat na linku pre tyrane zeny 0800212212.
Ahoj, nuz poviem ti niečo s vlastnej skúsenosti. Vydávala som sa mladučká 18 ročná. Boli sme deti no zodpovedne deti. Mám s ním 2 deti čo bolo to naj v našom živote. Po 12 rokoch som od neho odišla lebo sa z chlapa a človeka ktorému som verila najviac na svete stal človek ktorého som nedokázala zniesť. Pil, ubližoval a neskutočný egoista. No poviem ti NIKDY má neudrel nikdy neudrel naše deti! No! To skôr psychicky natlak(ide mu to riadne) a tiež som nevedela ako čo a kam. Z toho som bola zúfalá. No musela som sa pohnúť lebo už aj naša živ situácia sa dotýkala deti a celkovo všetko zle. Jedného dňa sme sa riadne pochytili lebo tiež všetko kontroloval zakazoval ako v base. Úplne nmu preplo a ja som odišla. Nebolo to ľahké a celé sa to samozrejme otočilo proti mne ale keď dnes kuknem na deti viem že som spravila dobre. No musím povedať že mám okolo seba ľudí ktorí mi neskutočne pomáhajú nakoľko som na všetky vydavky sama....ale nech si vraví kto chce čo chce....ja chodím so vztýčenou hlavou 🙂 neboj sa zmeny....je sakra ťažká ale keď zistíš čo chceš a odhodlas sa....môžeš iba získať. Ale počítajú s tým že rozchodom sa to nekončí. Bacha na každý krok lebo ľudia to rýchlo zneuziju a možno tiež budeš na všetko sama!
Ps:keď nemáš motiváciu žiť a všetko berieš ako rutinu....skús nájsť niake hobby alebo čosi čo ťa napĺňa a ,,robí ťa lepšou,, a ver že to tiež pomáha. A hlavne začni si plniť aj svoje sny....lebo začneš život nenávidieť a pritom zmena je len na tebe! Máš len jednu vec v zivote....tvoj život! Viem každý si povie deti a tak ale deti majú svoj život tiež....ty si tu na to aby si ich naň pripravila...
Držím palce a nezúfaj dá sa to! Da sa vsetko. Kľudne napíš ak niečo pa
To kde si našla takého idiota?? Ešte ho ospravedlňuješ,že facku mi dal,keď bol opitý,aj ma sotil,aj ma odstavil od príjmu,aj mi zakazuje chodiť von,aj všetko. Časom prídeš nato,že celé zle. Iba odžitá skúsenosť ti ostane. A že svatba??? S týmto? Z akého dôvodu by mala byť svatba? No nechápem. Neváži si ťa a nemá ťa za nič. Dobre vie,že si na ňom závislá a bude s tebou točiť ešte viac. Záleží len na tebe,či ešte máš nejakú sebaúctu alebo nie.
Ešte som chcela že najväčšia chyba je že zostáva kvôli dieťaťu!!!! Tomu ubližuje najviac a ver že sama s dieťaťom je lepšie ako s idiotom! Ja som bez chlapa a ani si nikoho na krk vešať nechcem! Sloboda prejavu pohybu a vôle je na nezaplatenie! A to čo si chcela dokážeš I sama bez degesa. Ver mi
@madana To cosu za bachorky, ze on zmenil cislo uctu a dal si rodicak posielat na svoj? Ved nie ste manzelia, vsetko si musis podpisat sama a dobrovolne. Uz som si trikrst vybavovala rodicak a vzdy som to tam musela ja podpisat. Vsetko chlapom dovolite a potom placete. A este ked byvas u svojich rodicov. Ved by poletel az by sa za nim prasilo a na to nepotrebujem ani dobry vztah s rodicmi. Ustupovala si chlapovi lebo si si ho chcela udrzat, ukazat ako ja vsetko pre neho urobim a ked je uz zle potom sa place...
no ja vam zienky neviem. Mne tato cela tema pripada....no nechcem pisat vymyslena, skor akosi "nedomyslena"???
v uvodnom prispevku to vyznieva, ze ona je ta co reve za kazdu blbost a chudak chlap, raz mu usli nervy. Postupne, ked uvodny prispevok nemal ziaduci ucinok a autorke tu zeny napisali zopar veci, co sa jej nepacili, zacala prispievat s klasickymi "nadava mi, pije, dal si peniaze na seba( ale preco jej ich stopli, sme sa nedozvedeli), nedava mi peniaze, obmedzuje ma, zakazuje mi, kontroluje ma...." ak je to vsetko pravda, preco je stale s nim, hlavne ak pise, ze bola "predtym" nezavisly clovek a ta, co "skakala chlapom po hlave"???
A este ma zarazila veta "dieta lubim, lebo je to nieco moje".......... tak dufam, ze je to len nestastna formulacia vety, lebo lubit dieta len preto, ze ti patri..... cele zle. Cele uplne zle.
okamžite si zariaď,aby rodičovský chodil na tvoj účet,to ako prvé a potom začni pracovať na sebe a svojej osobnosti...muž si k tebe dovolí presne toľko koľko ty dovolíš,aby si dovolil...aj k tomu jeho pitiu,to na čo je dobré? môj muž prišiel raz za manželstvo opitý a nikdy viac si to nedovolil,ja opilcov neznášam...a spoliehať sa na rodičov,že ťa tam nechajú bývať do smrti a jesť ti dajú- to je detinské,už som ti tu raz písala a zopakujem to- treba ti dozrieť na dospelú asertívnu osobnosť,čítaj o tom knihy,porozprávaj so psychologom....
Urcite sa zanho nevydavaj!!!Pockaj co bude dalej...dieta vyrastie,ty zacnes pracovat a ked sa to s nim nebude dat vydrzat,odides.Niektori chlapi sa jednoducho nevedia vcitit do pocitov zeny-no az taka lahostajnost??Ked ma teraz male znamky nasilia,po case to moze byt horsie-svadbou si ta chce "poistit". Vypije si a nadava ti?To tiez nic dobre nevesti...!Drzim palce!
Jaj, nechce sa mi takto zrana citat vsetky prispevky a ani nemam cas.. ale dievca, preboha, nerumazgaj furt!!! Maj nejaku hrdost. Svadbu ani neries, naco? Mozno mu len ide na nervy, ze furt vyplakavas. A potom sa nevie ovladat. Samozrejme ho neospravedlnujem. Mna moj keby udrel, nerozdycham to. A do oci keby mi povedal pi* a ku* tak mu strelim, ze mu stena da druhu a odchadzam (v hlave si to isto uz niekolkokrat myslel, ale tak, ja si toho tiez vela pomyslim 😀 hehe). Ale tento tvoj posledny prispevok.... tak odid od neho. No udrel ta to ame si precitali na zaciatku. Lutovat ta nebudem, lebo tento posledny prispevok si lutost ailou mocou pyta, nevynucuj si ju. Mas rodicov, starych rodicov? Odid byvat na cas k nim, davky ti mozu chodit kdekolvek, nie si viazana zamestnanim. Chod zmenit cislo uctu na davky, sak nie si nesvojpravna. A ries veci, ked ti nevyhovuju. Bud mu odpusti a nevyhadzuj mu to uz na oci a spravaj sa ako sebavedoma zena alebo od neho chod prec a budes mat pokoj.
On ti spravil dieta??? Ako? Cez internet? Snad aj ty si pri tom bola... netvar sa furt tak nesvojpravne, to nevies zdvihnut rit a odiat z bytu? Sak dieta nie je kotva... ach, sem nemozem ja prispievat 😀

@zufalka789
no tak prisla som na to ze ked sa opije tam sa sprava ako hulvat ale to samozrejme ze ho neprovokujem ani nic na druhy den si to ani nepameta ale samozrejme ze mi to ublizi ked mi chlap nadava do p...atd a to z nivoho nic....tak tiez rozmyslam ze casom sa to zlepsovat asi nebude ale skor naopak