icon

Spoločný čas s partnerom

bellan
21. jún 2020

Ahojte, prosím vás, ako často trávite čas len sami s partnerom? Prípadne aj s deťmi, bez kamarátov, bez známych, inej rodiny... kohokoľvek. S priateľom sme spolu rok aj niečo, mám už dve svoje deti. Ide o to, že my voľný čas trávime vždy len s jeho kamarátmi alebo s niekým z rodiny. Za celý rok čo sme spolu sme boli sami niekde na káve alebo pive asi 2krát alebo keď sme šli niekam do nákupného centra alebo tak. Tento rok sa nám zrušila dovolenka, tak som mu navrhla, že by sme mohli ísť aspoň sa niekam okúpať na pár dní na Slovensko. Ale on hneď plánoval výlet už aj so svojimi kamarátmi, tak som to už ďalej neplánovala. Ďalej ide o to, že doma neurobí skoro nič, sem tam niekedy navarí alebo utrie prach, povysáva, ale to je všetko a veľmi nepravidelne raz za čas a aj to mu to musím veľmi často pripomínať, aby to vôbec spravil. Zaujíma ma, ako to máte doma vy, lebo podľa priateľa je všetko u nás v poriadku. Ďakujem 🙂

Strana
z2
len_nig
21. jún 2020

@panelacikova 😂😂😂😂😂😂😂 to zas nie, ale máš dobrú pamäť 👌

nickiee0
Autor odpoveď zmazal
barborkabar
23. jún 2020

každý to má inak, napríklad naši čo si pamätám tí radi chodili aj samy na drink, na kávu, si naplánovali, čas len pre seba, ale môj ujo s tetou tí nie, tí sami nevydržia ani chvíľu akoby mali obavu, že sa budú spolu nudiť, permanentne niečo vymýšľajú s inými, vyhľadávajú iných a samy sú len v noci, čo mne sa zdá ozaj dosť zvláštne, ale každý sme iný no

jana_eyre_2
23. jún 2020

Sme introverti, ozajstných kamaratov máme málo.. najradšej trávime čas spolu - čiže my dvaja a naše tri deti.. muž má vlastne ešte menej kamarátov ako ja, skôr len kolegov a možno este môjho brata.. ja mám tri kamarátky s kt.obcas vypadnem.. s rodinou sa vidavame cim ďalej tým menej, neviem presne čím to je - proste každý má to svoje a mne sa už nechce byť ta iniciativna 🤷

Každý má inú povahu, inak nastavené hobby a to ako trávi voľný čas.. horšie je, keď sa stretnú dvaja čo majú inú predstavu a úprimne poviem, že mne by veľmi prekážalo ak by môj partner k nášmu spoločnému času pridruzoval aj iných ľudí.. ale to sú extroverti, nikdy ako oni nebudem, ale ani oni nebudú ako ja..

anja27
23. jún 2020

@bellan neviem no je to individualne ale mala som takeho chlapa mal uz cez 30 a nechcel chodit nikam presne ako pises ked tak len s kamaratmi alebo iba na pivo a tiez s kamaratmi. Mne to nevyhovovalo teda vobec lebo sa spraval ako pubertiak a ako som ho poslala k vode uz presli tri roky a odvtedy nikoho nemal tak to o niecom svedci asi.. 😀 ale tak kazdemu vyhovuje nieco ine no ked ti to nevyhovuje v zaciatkoch tazko sa to casom zlepsi

bellan
autor
4. júl 2020

@anja27 Tak aj ten môj je ako pubertiak, ale asi sa to vyrieši aj samo, keďže sa konečne priznal, že mu nevyhovuje život s nami, lebo mu vadia moje deti. Lebo on chcel mať svoje vlastné 2 deti a 4 deti by sme už podľa neho nezvladli 😕

Strana
z2