Spoznala som muža, ktorý klame svoju ženu
Ahojte dievčatá chcem sa vás opýtať na určitú vec, mna sa to ani velmi netýka ale aj tak by som chcela vedieť váš názor.Ide o to, že ešte asi tak 5 rokov do zadu som poznala jedného muža nič sme spolu nemali lebo som prišla nato čo to bol zač.Šlo o to, že on žil s manželkou a malou dcérkou v Amerike , chodil na Slovensko a tam si hladal ženy na sex. Každej tvrdil že je slobodný, a že nemá deti.Ja som s ním bola vonku asi 2x nič som s ním nemala,lebo ja som prišla nato, že je ženatý jeho žena bola od neho mladšia o 17 rokov a že ma malé dieťa.K tomu som ešte prišla nato, že mi tajil vek proste si uberal na veku. Jemu sa dobre klamalo lebo nikto netušil že je ženatý ,dokonca ostal v šoku že ja som presne prišla na všetky tie veci. Tento týžden mi volala kamoška a vravela mi že spoznala jedného muža atd a prišli sme nato že je to tento istý muž ktorého som poznala ja. Hned som jej povedala čo je zač atd. A ide mi oto, či mam jeho žene povedať čo on vystrája na svk alebo to mam nechať tak? Ja som s ním nič nemala takže mne to može byt jedno iba mi je luto jeho ženy.Nemám ani kontakt na nu nič viem že asi ma fb viac nič.
@nika185 Nie nie, takto som to nepísala, on žije alebo je z Košíc a kvôli práci šiel do Ameriky aj so svojou ženou ... tie veci mi o nom povedal jeden známy, ktorý je dokonca jeho rodina. Ale nevychádzajú spolu dobre. Toho známeho som poznala už dlhšie len som nevedela že oni dvaja su rodina a že sa vobec poznajú ...Ked som sa začala na dotyčného pýtať tak mi začal vravieť tie veci.A dal mi aj dôkazy , ukázal mi fotky ženy, dieťata atd.Dalšia vec neidem po nom iba som sa opýtala čo by robili iné ženy viac nič.Ja adresu na nich neviem viem iba FB tej dotyčnej jeho ženy..Čo za pičoviny píšeš ? akú adresu viem ?Ja neviem či preťahuje každú ženu ale viem o viacerých na ktorých skúšal tie veci čo na mne... Ešte jedna vec podobáš sa na jeho ženu 🙂 pozrela som si tvoju fotku.
@modrymotyl8 vyjadruješ sa veľmi inteligentne ako pozerám a bohužiaľ, pozri si môj profil mám tri deti a som zo západného Slovenska, nepotešila som ťa, ale veľmi rada by som bola ešte vo veku jeho manželky, na tej foto mám bohužiaľ 36 rokov a nieje čerstvá, pochybujem že ten tvoj dotyčný je 60 ročný pán
@nika185 no ano lebo som už vytočená že napíšem jedno a niekto to stále prekrúti ... takže kde som písala že viem jeho adresu? nikde ... ja som nepovedala že si jeho žena iba to že sa podobáš....
@modrymotyl8 keď ti to tak vadi tak jej napíš, načo sa vypytujes cudzích ľudí čo máš urobiť, veď si svojpravna, ale rátaj s tym, že ťa dotyčná pravdepodobne pošle do prdele, neverím tomu že ak je taký suknickar, že to nerobi aj doma a asi jej nepovieš ani nič nové

Píšeš, že si zistila z nejakého zdroja , že je zadaný.Ja si neviem predstaviť,že sa spoznám s mužom, ktorý mi povie,že je z USA ,je slobodný a ja sa o ňom dozviem,že vlastne klame a má rodinu. Úplne cudzí človek, Amerika obrovská, ale ty si našla ihlu v kope sena a dokonca asi máš aj jej teda ich adresu na opačný koniec sveta .Toto mi nejakosi nesedí. A ešte jedna vec, moc po ňom ideš keď dokonca vieš,že na sk loví ženy na sex.To odkiaľ máš info,kedy je na sk ? Odkiaľ vieš o všetkých ženách? A prečo chceš manželke povedať čo je zač? Ja keby som stretla muža a zistím že je to sukničkár, dám si odchod a viac ma takýto človek nezaujíma,prečo tebe vŕta v hlave jeho rodina a to dokonca po 5rokoch? Nebude to pomsta,že ťa odkopol a nám tu píšeš že si ho prekukla a nič s ním nemala,ale záhadne natrafila naň aj tvoja kamoška? To akože preťahuje každú sk ženu? A nieje to tak že ty si s ním bola aj mala niečo ,tvoju kamošku spoznal vďaka tebe a ty si zistila,že ťa s ňou podvádza,tak sa mu chceš pomstiť úboho na jeho nevinnej manželke? Nehnevaj sa na mňa,ale je to celé divné a verím ,že mi viaceré dievčatá tu dajú za pravdu.