icon

Spoznala som muža, ktorý klame svoju ženu

modrymotyl8
25. nov 2020

Ahojte dievčatá chcem sa vás opýtať na určitú vec, mna sa to ani velmi netýka ale aj tak by som chcela vedieť váš názor.Ide o to, že ešte asi tak 5 rokov do zadu som poznala jedného muža nič sme spolu nemali lebo som prišla nato čo to bol zač.Šlo o to, že on žil s manželkou a malou dcérkou v Amerike , chodil na Slovensko a tam si hladal ženy na sex. Každej tvrdil že je slobodný, a že nemá deti.Ja som s ním bola vonku asi 2x nič som s ním nemala,lebo ja som prišla nato, že je ženatý jeho žena bola od neho mladšia o 17 rokov a že ma malé dieťa.K tomu som ešte prišla nato, že mi tajil vek proste si uberal na veku. Jemu sa dobre klamalo lebo nikto netušil že je ženatý ,dokonca ostal v šoku že ja som presne prišla na všetky tie veci. Tento týžden mi volala kamoška a vravela mi že spoznala jedného muža atd a prišli sme nato že je to tento istý muž ktorého som poznala ja. Hned som jej povedala čo je zač atd. A ide mi oto, či mam jeho žene povedať čo on vystrája na svk alebo to mam nechať tak? Ja som s ním nič nemala takže mne to može byt jedno iba mi je luto jeho ženy.Nemám ani kontakt na nu nič viem že asi ma fb viac nič.

nihane
25. nov 2020

@hankm Keby USA aspon boli lukrativna krajina, to uz nie je ako kedysi. Mozno keby povedal Svajciarsko, to by bola ina kava :D Ale zeny sa vedia ulakomit na vselico.

deti95060810
25. nov 2020

možno by to aj chcela vedieť...len to nemá jej kto povedať...😉

danim
25. nov 2020

@modrymotyl8 ako nechapem čo tu bojuješ za ženu na druhom konci sveta... a tak ti na nej zalezi. Čo chceš zachrániť teraz všetky ženy sveta? ( ony maju svoju hlavu na krku, nech rozmýšľajú s kým trávia čas ). Dtto to platí pre teba, tobôž keď máš svoju rodinu.

hindakus
25. nov 2020

Tazko poradiť. Je možné, že jeho žena s ním nie je šťastná, neváži si ju aj v iných oblastiach života, nielen manželskej vernosti. Ale zostáva a ním kvoli dietatu. Impulz by jej zachranil buducnost a mozno aj zdravie pred pohlavnou chorobou. Ale je aj mozne, že je pre nu manzelstvo dolezite a zivot jej znicis pravdou.

nevludna
25. nov 2020

Napr ja by som to nechcela vediet 🙂 ale su aj take, co by to rady vedeli...ale tu jeho zenu nepoznas a nevies, ktora z tychto dvoch stran to je. Tak to radsej neries 🙂

nistika
25. nov 2020

niektore zeny su neuveritelne...stale to iste dookola...podla seba sudim teba a inych...kedy uz pochopite ze kazdy ma vlastnu mierku zazil ine veci a uprednostnuje ine hodnoty?
k autorke...tak sa pozri na situaciu z druhej strany...nejaka osoba zo Slovenska sa z ničoho nič rozhodne ta zasypať sračkami (pardon za vyraz) aby ona mala kludne svedomie, ale absolutne ju nezaujima ci sa ty v nich teraz utopis.....to je realita prepac....ak by to bola tvoja kamoska a ty by si mala moznost zistit, či ona chce byt zasypana srackami a bude vediet v nich plavat to je ine....lenze zial v tomto pripade taku moznost nemas tak sa do toho nestaraj....respektuj zivoty ostatnych aj ked tebe sa nezdaju ruzove, niekto ich moze prezivať šťastne.

modrymotyl8
autor
25. nov 2020

Dakujem za názory, aj ked niektoré ste tu písali ako keby som bola ja tá najhoršia a najvačšia svina atd. Niekto to napísal normálne a niekto to napísal tak sprosto ale ja som to aj čakala... Ja by som určite chcela vedieť ak by ma muž podvádzal ale viem, že sú aj také ženy ktoré nechcu vedieť pravdu a žijú si svoj život dalej respektíve ilúziu 🙂 Mala som 5 rokov možnosť jej napísať a nikdy som to nespravila iba teraz ma napadla taká možnosť ked mi ta kamoška povedala to čo som písala vyššie 🙂Pekný večer prajem 🙂

modrymotyl8
autor
25. nov 2020

@nistika Takto ak ma niekto zasype sračkami ako to ty vravíš je to na piču 🙂 ale ak mi niekto povie pravdu o manželovi tak bola by som vďačná hoc aká pravda by to bola, ale viem že sú aj také ženy ktoré nechcu vedieť pravdu, lebo by ich to zničilo áno viem.

hankm
25. nov 2020

Mam pocit, ze idete na to zlym smerom. Fakt, ze to chce prezradit jeho manzelke, je podvedoma/nevedoma pomstva tomu muzovi, za to, ze ona bola nim ponizena, hoci realne medzi nimi nic nebolo, okrem dvoch stretnuti. Potom zistila, co je to za gangster der liebe a ego utrpelo a teraz prichadza pomsta. Ako hovorim, je to vsetko na podvedomej/nevedomej urovni. Ak to tu uz niekto pisal, ospravedlnujem sa.

modrymotyl8
autor
25. nov 2020

@hankm Prečo vás napadla pomsta? A ľútosť ? to sa v dnešnej dobe nenosí? Ľutovat niekoho?

0martina0
25. nov 2020

a ty vieš čo robi ona,najlepšie sa zameta red druhymi dverami

hankm
25. nov 2020

@modrymotyl8 mozog je velmi zlozity organ, mnoho situacii riesi uplne inac nez si clovek na prvy pohlad mysli. To, ze luthes tu zenu, je iba prenesena sebalurost. Zne to kruto, nepochopitelne ale tie procesy v mozgu su ozaj extremne zlozite.

modrymotyl8
autor
25. nov 2020

@hankm ty riešiš mozog ja riešim srdce a ľútosť 🙂

adusa1987
25. nov 2020

Neries karma mu to vrati

nadazdi
25. nov 2020

@modrymotyl8 ale prečo ju ľutuješ? 😂 veď vôbec nemáš ani paru kto to je 🤣🤣

hankm
25. nov 2020

@modrymotyl8 a to je zasadny omyl, “srdce” su len chemicke reakcie v mozgu. sup do kniznice a nastudovat ako funguju emocie.

lavender273
25. nov 2020

@modrymotyl8 ja aj chapem to nutkanie napisat, aj mna by to napadlo, no neviem ci by som mala nato gule to urobit. Mozno by si jej tym pomohla a mozno nie. Mojej dobrej kamaratke chodili anonym spravy o jej frajerovi, ze ju podvadza, dievca bolo uplne hotove. Aj tak su spolu, ale maju dost nastrbeny vztah. Neviem ci to bolo dobre, alebo nie. 🙄

danim
25. nov 2020

@modrymotyl8 musíš mat riadne o ničom súčasný vzťah a rodinu, keď ta takto naplno zamestnávajú problémy iných a máš ich potrebu riesit cez celu zemeguľu. A vôbec ma ani nenapádajú myšlienky čo tu riesis, či to zeny chcú Resp nechcu vedieť... pretože keď je zena vo svojom vzťahu šťastná ver, že sa nezapodieva inými vzťahmi.. hlavu ma sústredenú na svojich najbližších.

kassandra25
26. nov 2020

@modrymotyl8 ak sa to da sa jej ozvat, tak preco nie. Urcite spozornie. Ak by chcela, moze si to overit. Vzdy sa to da, preverit si. Ano, ak sa dotycny pretvaruje, moze tomu aj neverit, ale: zapamata si. Preto sa jej ozvi tak, aby ona mala k tebe pristup na odpisanie, ale nemohli ta, on, vypatrat, aby ti vobec nic, nejaka nakladacka, od nikoho nehrozila. Zaroven tak, aby ti ona mohla odpisat, ak by chcela. Ty musis byt v prvom rade chranena. Takto zmyslam jedine preto, ze ja by som to vediet chcela. Je uplne jedno, ako ziju a zili a co bolo a nebolo, ty nemas preco po tom patrat , ale vidis len aktualny stav - takto sa veci maju. Takze, kludne jej to mozes napisat.

viikkki
26. nov 2020

Podľa mňa sú chuda jeho žena zaslúži vedieť pravdu s akým k....om žije 😏

danim
26. nov 2020

@viikkki a možno ta “chuda zena” žije v USA rovnakým životom. To neviete aký maju vzťah. Načo sa chcete do toho miešať? Len v sebe autorka drzi tieto negatívne myšlienky... a zabíja svoj čas. Načo sa zeny zaťažujete problémami iných??? A vás život Vám uniká... ale už každý nech uzna ako využije svoj život svoj čas.

lienka9
26. nov 2020

@modrymotyl8 musim suhlasit s nazorom sissy27.
Je to sice ostre,ale nakoniec by si z toho mohla najhorsie dopadnut ty.. kamosku si varovala a do uplne cudzich ludi sa v tomto pripade asi radsej nestarat.

basska_b
26. nov 2020

Nie nie nie, to nerieš. Kamarátke si povedala, jeho ženu nechaj tak. Aj tak ti možno veriť nebude. Aj ja poznám niekoľko takých chlapov, len z rozprávania. Je to nechutné.

danim
26. nov 2020

A možno už davno so ženou spolu nežijú. Rodinný stav na FB predsa nie je ukazovateľ aktuálnosti. Mnohí nemajú nič uvedene- to neznamena, že človek musí mat o sebe na FB vykvakane všetko.

nairia
26. nov 2020

@nihane no a praveze to tento pripad nebol, lebo ona v tom case zarabala lepsie ako on, sluzobne auto pouzival jej na trtkacky a tak, takze tu fakt netusim aku vnutornu pohnutku mala 🙄

modrymotyl8
autor
26. nov 2020

Dievčatá nemyslím si že tá žena žije rovnakým štýlom ako on, lebo on ked ma oblboval tak jeho žena bola presne v 9 mesiaci a čakala jeho dieťa , ja viem všetky tie info z jedného overeného zdroja.Takže určite nieje taká ako on!

modrymotyl8
autor
26. nov 2020

@danim Môj život je celkom fajn, preto že niekoho luťujem a zamyslím sa nad niečím tak mam zlý život? Choré zmýšlanie .... To nieje o tom kto ma aký život ale proste som typ človeka ktorý cíti aj ľútosť bohužial...

danim
26. nov 2020

@modrymotyl8 a Vies 100% že nie sú v súčasnosti rozideni? Načo sa trápiš problémami iných?
Mrhas svojim časom, ktorý Vies venovat rodine záľubám čomukoľvek. Ale všetko je tvoje rozhodnutie, ako so svojim časom nakladáš.

janickacrazy
26. nov 2020

@modrymotyl8 veď prešlo 5 rokov odvtedy, tak možno je už rozvedený alebo spolu nežijú, čo ty vieš?

jana_eyre_2
26. nov 2020

Neviem čo by som robila, skôr asi nic, lebo to nie je moja vec, ale tiež by mi bolo ľúto tej ženy.. ale ak niekto vie o mojom mužovi, vklude nech mi to povie.. (srandujem, ten sedí furt doma tak neuverím 😂)