Správanie muža
Pri spolužití s priateľom som zažila nasledovné prejavy správania muža, nad ktorými som sa trápila a vznikali hádky keď som sa ohradila. Takže takto: Nechala si otvorený sáčok s korením, zle si ho zatvorila, v nakrájanej paprike ostalo zrnko a to sa má všetko očistiť, varná doska je oprskaná (podotykam pri vareni), na návšteve u známych ma pri odchode zhodil vraj som natrusila na gauč atď. To už bolo moc. A to som sama veľmi poriadkumilovná a potrpim si na to. Ale toto ma zarazilo. To nie je normálne.
@atina12 Na to reagovať štýlom - aký pozicaj taky vráť - tie omrvinky si mohol po mne pozbierať, ten sáčok od papriky si mohol lepšie zavrieť, keď ja to dobre neviem atď.ked ti to pôjde dlhšie na nervy, tak asi vieš ako to máš riešiť, veľa šťastia 😊
Buzeruje,manipuluje,deprimuje...a asi o tom vie,aky je,a raz bude dobrým mužom 😮 ale po nom budú ostávať ženy, ktoré budú mat na neho spomienku,ze zili s despotom. A v najhoršom prípade on stretne takú, ktorá sa celkovo podriadi jeho chorej hlave. Nebuď to ty.
A možno preháňam teraz, a zahnala som to do extrému. Ale ja by som si toto nenechala,a keby sa este aj urazí, nerozpráva sa týždeň???! 🤣🤣🤣 Uz by ma nevidel
A on je jediny chlap na svete, ci co?
Jediná moja odpoveď by bola: " Aby si sa neposral.“ A nech ho aj je*ne od nervov 🤷♀️
@atina12 akoze co,ze jeho byt? Zato ta ma poučovať,ako si nieco ne/urobila podľa neho poriadne?? A to co si opísala, sú úplne banality...vo vzťahu by mala byt rovnováha a úcta,ale on teba v úcte nemá,tak migaj het od neho,kym s nim nečakas dieťa,inak si v riti, úplnej riti.
@atina12 okychala by som jeho spodky...dam ti príklad, môj muž príde domov z práce,robi ťažko fyzicky...raz sa stalo,ze ozaj som pri dvoch deťoch z toho jeden novorodenec, nestíhala uvariť nič,len som zohriala z mrazáku. A uplne na figu vyslo,ze nebolo ani pečivo...osprchoval sa,zjedol co nasiel, vzal staršieho a sli na nákup. Tvoj co by urobil?? Ked mu zrniecko v paprike dokáže zdvihnúť tlak???
@atina12 No tak sa vo vlastnom zaujme odlub a posli ho do ri ti tentokrat ty a zatlieskaj mu ze si prva,kedze doteraz ich nechal vraj vsetky on......a prosim ta co je na nom take ocarujuce ze ho mas tak rada?Lebo toto sa bude vekom len zhorsovat a necha ta on ked nedajboze nebudu stvorceky.....🙈
@atina12 Treba mu dat okusit jeho vlastnu medicinu, ale este ovela lepsie bude, ak od takeho hnupa odides a nikdy sa nevratis. Pre vztah si treba hladat normalneho partnera, nie debila.
Nikdy neprizmuruj oci nad spravanim, ktore ti ublizuje.
@lenka591996 ak takto, tak povedal koniec
pošli ho do prd.. do kelu, keby ťa mal rád tak sa s tebou aj normálne rozpráva
Ved je to blazon......psychicky ta znici ked sa ho nezbavis,utekaj......

No normálne to nie je. Co s tým budeš robiť?