icon

Správanie muža

atina12
9. júl 2022

Pri spolužití s priateľom som zažila nasledovné prejavy správania muža, nad ktorými som sa trápila a vznikali hádky keď som sa ohradila. Takže takto: Nechala si otvorený sáčok s korením, zle si ho zatvorila, v nakrájanej paprike ostalo zrnko a to sa má všetko očistiť, varná doska je oprskaná (podotykam pri vareni), na návšteve u známych ma pri odchode zhodil vraj som natrusila na gauč atď. To už bolo moc. A to som sama veľmi poriadkumilovná a potrpim si na to. Ale toto ma zarazilo. To nie je normálne.

Strana
z7
viestta
9. júl 2022

No normálne to nie je. Co s tým budeš robiť?

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
ivana11155
9. júl 2022

@atina12 Na to reagovať štýlom - aký pozicaj taky vráť - tie omrvinky si mohol po mne pozbierať, ten sáčok od papriky si mohol lepšie zavrieť, keď ja to dobre neviem atď.ked ti to pôjde dlhšie na nervy, tak asi vieš ako to máš riešiť, veľa šťastia 😊

atina12
autor
9. júl 2022

@viestta keď som povedala že sa mi to nepáči, urazil sa

viestta
9. júl 2022

@atina12 no pri mne by sa dlho neurazal. Bud by sa upratal alebo spratal.

atina12
autor
Autor odpoveď zmazal
atina12
autor
Autor odpoveď zmazal
bessie12
9. júl 2022

@atina12 pri mne by si velmi nevyskocil. Tam je to "bud" "alebo" . Ked sa mu nieco nepaci co urobim, tak nabuduce nech to urobi sam. Napr. pri vareni a ked nie, tak bude hladny. A ked sa urazi, tak nech sa aj odrazi. 🙄

atina12
autor
Autor odpoveď zmazal
atina12
autor
Autor odpoveď zmazal
viestta
9. júl 2022

@atina12 pochybujem, že by mal poruchu. Keby mal poruchu, tak nehrá urazene ho. Skor si len potrebuje lestit ego, pan dokonaly.

bessie12
9. júl 2022

@atina12 no tak vela stastia by som mu popriala. Len neviem, ktora normalna zena by ostala s takym debilom.

mariejenka
9. júl 2022

Buzeruje,manipuluje,deprimuje...a asi o tom vie,aky je,a raz bude dobrým mužom 😮 ale po nom budú ostávať ženy, ktoré budú mat na neho spomienku,ze zili s despotom. A v najhoršom prípade on stretne takú, ktorá sa celkovo podriadi jeho chorej hlave. Nebuď to ty.

A možno preháňam teraz, a zahnala som to do extrému. Ale ja by som si toto nenechala,a keby sa este aj urazí, nerozpráva sa týždeň???! 🤣🤣🤣 Uz by ma nevidel

atina12
autor
9. júl 2022

@viestta ked mas niekoho rada prizmuris oko, keď je toho už veľa, vybuchnes, bol to jeho byt, a lestil si v nom ego

atina12
autor
9. júl 2022

@bessie12 mal ich uz dosť veľa a chvalil sa ako vsetky poslal ON do r...

trema
9. júl 2022

A on je jediny chlap na svete, ci co?

lenka591996
9. júl 2022

Jediná moja odpoveď by bola: " Aby si sa neposral.“ A nech ho aj je*ne od nervov 🤷‍♀️

mariejenka
9. júl 2022

@atina12 akoze co,ze jeho byt? Zato ta ma poučovať,ako si nieco ne/urobila podľa neho poriadne?? A to co si opísala, sú úplne banality...vo vzťahu by mala byt rovnováha a úcta,ale on teba v úcte nemá,tak migaj het od neho,kym s nim nečakas dieťa,inak si v riti, úplnej riti.

bessie12
9. júl 2022

@atina12 tiez som neraz prizmurila oko, ked som bola s byvalym. Nieco podobne ako ten tvoj objav. A skoncilo to velmi skaredym rozchodom. Ale tam boli aj ine dovody preco sme sa rozisli.
Takze on sa este chvalil. Ake "mile" 🙄 Tak teraz ty jeho posli do p.... ved vies kde.

atina12
autor
Autor odpoveď zmazal
sante81
9. júl 2022

@atina12 do mňa by si toto žiadny chlap nedovolil, resp by som takéto ponižovanie netrpela

mariejenka
9. júl 2022

@atina12 okychala by som jeho spodky...dam ti príklad, môj muž príde domov z práce,robi ťažko fyzicky...raz sa stalo,ze ozaj som pri dvoch deťoch z toho jeden novorodenec, nestíhala uvariť nič,len som zohriala z mrazáku. A uplne na figu vyslo,ze nebolo ani pečivo...osprchoval sa,zjedol co nasiel, vzal staršieho a sli na nákup. Tvoj co by urobil?? Ked mu zrniecko v paprike dokáže zdvihnúť tlak???

majusikk
9. júl 2022

@atina12 no od punzickara co najďalej bude to len horšie a horsie

77daniela77
9. júl 2022

@atina12 No tak sa vo vlastnom zaujme odlub a posli ho do ri ti tentokrat ty a zatlieskaj mu ze si prva,kedze doteraz ich nechal vraj vsetky on......a prosim ta co je na nom take ocarujuce ze ho mas tak rada?Lebo toto sa bude vekom len zhorsovat a necha ta on ked nedajboze nebudu stvorceky.....🙈

dskjhfdlkdjhl
9. júl 2022

@atina12 Treba mu dat okusit jeho vlastnu medicinu, ale este ovela lepsie bude, ak od takeho hnupa odides a nikdy sa nevratis. Pre vztah si treba hladat normalneho partnera, nie debila.

majlo1234
9. júl 2022

Nikdy neprizmuruj oci nad spravanim, ktore ti ublizuje.

atina12
autor
9. júl 2022

@lenka591996 ak takto, tak povedal koniec

atina12
autor
Autor odpoveď zmazal
alex49
9. júl 2022

pošli ho do prd.. do kelu, keby ťa mal rád tak sa s tebou aj normálne rozpráva

77daniela77
9. júl 2022

Ved je to blazon......psychicky ta znici ked sa ho nezbavis,utekaj......

Strana
z7