Správanie muža
Pri spolužití s priateľom som zažila nasledovné prejavy správania muža, nad ktorými som sa trápila a vznikali hádky keď som sa ohradila. Takže takto: Nechala si otvorený sáčok s korením, zle si ho zatvorila, v nakrájanej paprike ostalo zrnko a to sa má všetko očistiť, varná doska je oprskaná (podotykam pri vareni), na návšteve u známych ma pri odchode zhodil vraj som natrusila na gauč atď. To už bolo moc. A to som sama veľmi poriadkumilovná a potrpim si na to. Ale toto ma zarazilo. To nie je normálne.
@atina12 Ano boli to. Ale ked si spomeniem na to co vsetko mi robil a ako sa ku mne spraval, tak nelutujem, ze som ho kopla do zadku. A nelutuj to ani ty. Tam nie je co lutovat. Bolo to najlepsie rozhodnutie nielen tvoje ci moje, ale tisice dalsich zien, ktore tak urobili, ked odisli od debila. Zaciatky su tazke, ale my zeny sme silne. Dokazeme snad aj nemozne. 🙂
@atina12 prosím nevracaj sa už k nemu aj za cenu že by TI sľuboval hory doly nikdy už sa nevracaj.Zaujimave ON nechal všetky tie baby ktore mal no iste ešte čo.A nebolo to naopak.Nedaj sa zničiť.Ze budeš len po lekároch chodiť a nedajbože ťa svojim správanim doženie na psychiatriu.A dakuj bohu že nemate deti lebo to by bolo peklo.Dobre si urobila že si sa rozhodla odisť fandim TI.Si hrdinka že si našla v sebe silu odisť od debila, manipulátora, narušeného chorého je to psychický chorý človek a lakomec .A ver mi zničil by ťa skôr či neskôr.
@atina12 ved logicky to tak nebude od začiatku. Keby ti to robil na prvom rande tak si poklepes po cele a už sa neozveš. Najprv ta namota, najlepšie aj uviaze (bývanie, financie, deti...) a potom si vybija frustracie. Tiez treba občas aj medové motuzy potahat aby si sa náhodou až moc nerozkyvala k odchodu, lebo veď taky nie je STALE. Ty bud rada, že si preč, zablokuj, nekomunikuj a zamysli sa prečo si si ho vôbec pripustila k telu, aby si si aj v budúcnosti nenasla zasa rovnaký exemplár
@atina12 Zhodenie mohlo byť prvý a posledný raz, ale predpokladám, že doma to je pravidelnejšie.
@atina12 Preto ti vravím, že je už iba na tebe či si ochotná akceptovať to na úkor tých pár dobrých chvíľ, alebo budeš striehnuť na to aby ťa nemal za čo dodžubať.
@atina12 hmm mne to príde, že ťa buzeruje za kraviny. Ak ak ťa zbuzeruje pred cudzími na návšteve, tak sorry, toto je už u mňa cez čiaru. Každopádne, ak si moc zaľúbená, hlavne pls s ním neotehotnej ani si ho never za muža... Počkaj chvíľku, kým budeš celú situáciu vnímať bez ružových okuliarov.
@atina12 nečítala som diskusiu, v prvom rade mám rada sama seba. Neviem, čo by som mala rada na mužovi, ktorý ma zhadzuje pred inými a buzeruje, ty máš rada svoju predstavu o mužovi, len si do nej dosadila debila. Čo s tým urobíš, je na tebe. Ja osobne by som ho vysmiala, keby sa snažil o buzeráciu, keby ma pred cudzími ponížil, tak by som ho tam spucovala na 3:0 a vzťah ukončila. On potrebuje presne takú, aká si ty, aby ťa mohol buzerovať za každú somarinu a zvyšovať si svoje ego. Preto ťa aj oblbuje rečami, lebo vie, že u inej, sebavedomej ženy by neuspel.
@atina12 najlepšie si urobila že si sa toho vola zbavila.Gratuluj si otvor si šampus a gratuluj si že si sama.Určite na teba niekto čaka schopný kto ťa nebude strapnovať,a robiť si s teba handru služku a posmech.Mala by si neskôr zo života peklo to mi ver.Taký a nezmeni nikdy možno áno na chviľu ale potom už zasa to iste a ak chceš byť zdrava bud rada že neochorieš a neni si týrana od debila aby nedajbože deti nepozerali ako ich debilni otec bije ich mamu a týranizuje rodinu.Len nie že s ak nemu vrátiš.
@atina12 ja som raz manzelovi /vtedy este partner/urobila desiatu do prace a ofrflal, ze aky hruhy chlieb som mu odkrojila. no ved v poho...bolo to prvy i poslednykrat a to sme uz vyse 15r spolu. taktiez, ze on si nezela puky na koseli alebo nohaviciach...tak mu vravim, ze zehlim len kvoli nemu a este sa mu nepaci...ako dobre, od vtedy nezehlim a ako vravim...sme stastni uz 15r. aj navari, aj uprace aj poriesi deti ked treba...a vari ja nechodim do prace? len situacia u Vas je uplne ina. si v JEHO byte, mas byt za co vdacna a teda musis sekat dobrotu....ja som v nasom, naklady platime napolovicu, zarabam rovnako ako moj manzel, auto som si kupila za svoje....a to je velky rozdiel.
@jujala a ake to su velke problemy ? Nastastie ja mam tolerantneho priatela a aj ked sa napr. nepoprata hned, tak sa nic nedeje. Uprace sa neskor. A navyse ja tiez nie som odkazana na jeho dom. Mam sa kde vratit. Toto co zaziva autorka, tak som mala nieco podobne ako jej objav, ale kopla som ho do zadku. Ja nie som ten typ cloveka co si necha skakat po hlave od kade koho.
@atina12 presne tak. Vztah je aj o kompromisoch, ale v tomto pripade .. jedine rozchod.

@atina12 poznam to. Na zaciatku je vsetko pekne krasne a potom sa ukaze, aky v skutocnosti je. Otvor sampus, ze si od neho odisla. Nic lepsie si ani urobit nemohla. 🙂