Správanie muža
Pri spolužití s priateľom som zažila nasledovné prejavy správania muža, nad ktorými som sa trápila a vznikali hádky keď som sa ohradila. Takže takto: Nechala si otvorený sáčok s korením, zle si ho zatvorila, v nakrájanej paprike ostalo zrnko a to sa má všetko očistiť, varná doska je oprskaná (podotykam pri vareni), na návšteve u známych ma pri odchode zhodil vraj som natrusila na gauč atď. To už bolo moc. A to som sama veľmi poriadkumilovná a potrpim si na to. Ale toto ma zarazilo. To nie je normálne.
@mariejenka Presne tak, ja som ledva s bozou pomocou mojho dvojnoheho somara trocha prevychovala.,ale ozaj len trocha, alebo nakratko Podla mna je to choroba,ale vazne.Treba hladat priciny v rodine, v ktorej vyrastal.Moj vyrastol v rodine ,kde ich otec opustil,on sa s tym doteraz nevyrovnal,a zlost si vylieval na najblizsich,teda na mne a detoch,,a jeho matke, Matka sa 3x dostala z neho do psychiatrickej liecebne.lebo on bol pre nu Bohom,Ona sklopila usi.,lebo sa ho bala jak certa,kdezto odomna dostane tak vynadane,ze sa nerozpravame ,aj 3 dni.Presne ako autorka pise,bol aj moj taky,tam uz nic nenarobis len roschod,bude ti to este viac robit, ked by boli aj deti.,a mozno by aj ich takto tyral,takemu to typu ludi sa hovori, ze su psychopati.Moje deti boli radi ,ked od nas odchadzal,a zil s matkou,preto sa aj dostala 3X na psychiatriu.,Asi buzeroval, sekiroval ponizoval aj ju..daj si povedat,on uz taky zostane,a ty z neho ochories,to nie je partner na spoluzitie,,ked ta ponizuje aj pred druhymi.To ponizenie pred druhymi mi spravil len raz, a to by ste mali vidiet tu reakciu odo mna, Som myslela ze pridem o vsetky skla na dome, potom povedal, keby som vedel, ze sa az takto urazis ze to banuje,Ale zislo sa mu to,.odvtedy ma aspon pred druhymi neuraza.,a doma ho po druhej vete zastavim.@atina12,musis pouzit silny hlas, a poukazat na jeho chyby.,tak ze to budes sypat jak z rukava ,az sa bude cudovat ze sa ani nenadychne .Inak, budes v ustavicnom strese,aby som toto, aby som hento ,aby tamto bolo u neho ok.a takto chces zit? ja som toto mala,dlllllhe roky,kedze ja som veriaca,tak u mna rozvod nepripadal do uvahy
@atina12 zeny majte pre Boha sudnost...a hlavne uctu a lasku k sebe samej. Uz ked take diktatorstvo nastoli pocas chodenia a vy to tolerujete, potom ked pridu deti mate oci pre plac, ze kudy kam... Mohol by mat vilu v osobnom vlastnictve a by som mu vykricala. Ano, nikto nie je dokonaly a v manzelstve si prejdeme kadecim ale zeby ma vykričal frajer u kamosov, ze som natrusila. Max cez. On uz nema kusok v sebe, ked toto robi mimo dveri vasho spolocneho byvania.
Život s nim je o 💩...
Ci posledny exemplar co ostal na Zemi...? Uz ostatni vyhynuli?
@atina12 ta "porucha" ako si to nazvala sa nazyva " JA! JA!! A ZASA JAAAAA!!!! JA som a vzdy budem lepsi ako ty bez ohladu na to co a ako urobis, tvoj nazor ma ani trosku nezaujima..." Bud sa s tym nauc zit alebo hladaj chlapa ktory si ta bude aspon trosku vazit prajem vela stastia 😊
@atina12 utekaj od neho prec a rychlo! Moj foter je taky ze sa pravidelne urazi na dva tyzdne za kazdu p****, otras, s takym clovekom nechces zit, si predstav ze takto budete 10 rokov alebo navzdy....klepne ta a aj tak eaz odides
@atina12 panebože, nečitala som všetky komentare, aaale: dievča beeeeeež od neho 😳. To nie je chlap do života a poviem ti jedno tajomstvo : chlapi sa ne-me-nia. Žila som s takym magorom. Len buzeroval. Teraz mam chlapa čo to absolutne neriesi. A je to pokoj na duši, vieš žit tak, že vieš že ta nikto nebude buzerovať, žiadne stresy čo zas najde...aky problem.
@atina12 teraz čitam že :,,moja mila ,,? Ty kokos, už by som pri nom nebola. A nemaš pravdu, nie je ani vo svojej podstate dobry chlap.
@atina12 nehnevaj sa, ale ja nechápem ako môžeš mať niekoho, kto sa k Tebe takto správa, rada? utekaj od neho, čím skôr, tým lepšie
Ukonci to radsej teraz....bolo by to uz len horsie.
@atina12 fúha....najskôr by som skúsila si tie poznámky nevšímať, ak by neprestal, skúsila by som mu naznačiť, že ak to chce mať podľa seba, aby si to spravil podľa seba, keď dovarim. Ak by ani to nepomohlo, vypla by som šporák, hodila kabelku cez plece, buchla dverami a v mysli by som ho poslala do pi*e. Podľa miery jeho správania aj nahlas. A asi by som stratila po ceste telefón. Vtedy treba tuším nové číslo.
@atina12 čítala som tvoj komentár na začiatku ako sa vystatoval ako mal veľa partneriek a všetky poslal do r*ti. Myslím ze do tej r*ti poslali oni jeho. Ktora normálna žena by bola s takym psychosom? :D To si len honil ego a myslel ze ta dostane. Preratal sa
@atina12 je to narcis, manipulátor a puntickar v jednom, nechápem, kde na takých exotov chodíte, ženy. S takýmto sa normálne žiť nedá a nezmení sa nikdy. Skús hádať, prečo mal tak veľa žien. Pretože každá rýchlo pochopila, že je to magor!!!
@atina12 dievča, ja mám chlapa 20rokov toho istého. A poviem ti jedno. Raz keď ti spraví dieťa, budete mať spoločnú hypo, rodinné väzby, bude sa ti ťažko robiť zásadné rozhodnutia,v tom čo si na začiatku tušila. Sú na svete aj dobrí muži. Láska je slepá. Premýšľaj dopredu, aby si si život nezničila. Troska kalkulovať, neísť slepo do vzťahu znamená "vážiť si samu seba". Držím palce