icon

Správanie muža

atina12
9. júl 2022

Pri spolužití s priateľom som zažila nasledovné prejavy správania muža, nad ktorými som sa trápila a vznikali hádky keď som sa ohradila. Takže takto: Nechala si otvorený sáčok s korením, zle si ho zatvorila, v nakrájanej paprike ostalo zrnko a to sa má všetko očistiť, varná doska je oprskaná (podotykam pri vareni), na návšteve u známych ma pri odchode zhodil vraj som natrusila na gauč atď. To už bolo moc. A to som sama veľmi poriadkumilovná a potrpim si na to. Ale toto ma zarazilo. To nie je normálne.

Strana
z7
atina12
autor
11. júl 2022

@vuvu163 ale tu aj to že nič si nesmela premiestniť inak podľa mňa ako mne sa páči. Veď to neni o tom, spolužitie je o inom.

vuvu163
11. júl 2022

@atina12 no to je masaker už.... To by som utekala...

mimikas
11. júl 2022

@atina12 veľmi pekne povedané, doslova tá citovo vydiera a ty si to necháš. Od takého chlapa čo najďalej, s nimi a nič dobré v živote nečaká. Načo ti je taký chlap do života? Už len to že ťa zhadzuje pred ostatnými je veľmi veľké varovanie.

atina12
autor
11. júl 2022

@cacianka nie🤣🤣🤣

ernesternst
11. júl 2022

@zuzu11166 vyhoda skusenosti s takymto telatom je, ze po nom si clovek ovela ovela viac vazi vlastnosti toho dalsieho, ktore pred tym bral akosi samozrejme. Takze tiez som po telati nasla najlepsieho chlapa :D

bluka2
11. júl 2022

@ernesternst no to len pokiaľ si žena ďalšieho takého magora nenajde, lebo je takých dosť. Niekedy je to smola, že na takéto narazis a trvá to pár mesiacov, kým pochopíš, s kým máš dočinenia. Ale niektore ženy si stále hľadajú takých. A niekto, kto si nechá až takto veľa na sebe dovoľovať môže byť aj ten druhý prípad.

@atina12 ospravedlňujes to láskou, ale začni presne u tej lásky - sama k sebe. Nemala si náhodou istým spôsobom podobného rodiča tomuto chlapovi (kľudne aj takú manipulatívnu matku, ktorej si sa musela vždy zavďačiť)?

atina12
autor
11. júl 2022

@bluka2 trocha

dovetattoo
11. júl 2022

@katunika ja viem, veď o tom píšem aj vyššie, nech si autorka prečíta o narcizme. Tiež mám s tým bohatú skúsenosť.

dovetattoo
11. júl 2022

@atina12 nezameriavala by som sa na to puntičkarstvo. Puntickar nevykazuje znaky ako váš priateľ. Tam to bude aj o niečom inom, vážnejšom a netreba to brať na ľahkú vahu. Človek, ktorý nezdravo a prehnane kritizuje, zhadzuje vás verejne, na vaše ohradenie sa, reaguje podráždene a hádkou , atd..za tým bude niečo oveľa horšie. Skúste prosím nazrieť do viac krát tu spomenutej témy - narcizmus. Prikladám video, kde je to trošku viac rozobraté a odporúčam aj ostatné videá od toho pána. Možno v tom spoznáte toho svojho. Mne tieto videá otvorili oči
a rozhodne mi pomohli v odpútaní sa od takéhoto človeka s poruchou osobnosti. Bola som s ním 6 rokov. Rok som už bez neho a je to aj vďaka mojej informovanosti na túto tému. Škoda, že som sa k tomu nedostala podstatne skôr a trčala som v tom vzťahu toľko rokov. A je uplne normálne ak budete popierať v sebe, že by sa toto mohlo týkať vás. Teda vášho priateľa. Tiež som mala zo začiatku pochybnosti. Ale čím viac som počúvala videá, čítala o tejto téme, tým viac tá skladačka do seba zapadala.
Držte sa.

https://www.youtube.com/watch?v=qpXgWj6EiuM
atina12
autor
Autor odpoveď zmazal
zuzu11166
11. júl 2022

@kamatopo juj,to mi je luto.ja som to mala jednoduchsie.vydrzala som s nim sice 4 roky,ale nemali sme dieta.bola som tehu,ale potratila som a s odstupom casu som tomu aj bola rada,lebo bez dietatka sa mi ovela lahsie odchadzalo a mohla som urobit za tym hrubu ciaru v pohode.keby sme to dieta mali,museli by sme zostat v kontakte.
Cize brala som to,ze vsetko je tak ako ma byt
Uz by som mala dospele to dieta a mozno aj vnucata,a teraz mam este malu slecnu🙂doma,v druhom manzelstve
Zrejme som nic nezmeskala😃

kamatopo
11. júl 2022

@zuzu11166 to ja som za syna životu vďačná. Našťastie sa oňho absolútne nezaujímal, bol zameraný na seba a aby rýchlo niekoho splasil. Syn je už dospelý a má svoj život. Ono všetko zle je na niečo dobré. No ja už by som takémuto človeku nedala šancu aby ma ponižoval.

zuzu11166
12. júl 2022

@kamatopo jasne,to ti verim.ja by som si tiez dieta nedala vziat,no ked sa stalo,ze som on prisla,brala som to tak menej bolestivo,ze asi to tak malo byt.a moj byvaly by sa ho nevzdal-to som si ista,on chcel dieta a preto som to napisala-viem naisto,ze vzdy by mi robil problemy.on je typ,ze by bol schopny ho aj proti mne viest

madeline1
14. júl 2022

@atina12 on má takú povahu a tebe to buď vadí alebo nevadí,s tým nič nespravíš.

eliyanah
27. nov 2022

@atina12 Bude stale rovnaky, len vy si musite urcit svoju hodnotu.-) drzim palce

Strana
z7