Spravila mama chybu?
Ahojte.Napisem tu niečo z rodiny čo ma trapi.Mam 22 ročnu sestru,v čase čo sa to stalo mala 20 rokov.A stalo sa to, že po škole nepracovala asi 4 mesiace,nechcelo sa jej ist do práce a rodičom,hlavne mame došla trpezlivosť.To znamena,ze ju vyhodila z domu,dala jej 3000€,povedala že sú to posledne peniaze ktore dostava,stym že musi sa o seba už starať sama.Lenze...O sestre za tie dva roky nič nevieme,ako sa má kde je proste nič.Aj somnou prerušila kontakt.Myslite že mama vtedy urobila chybu? ja som 34 rocna žena, už roky žijem mimo domu..
U nás to bol úplne iný prípad ale všetko dopadlo dobre a počas celého vyhodenia z domu ostatní členovia rodiny vedeli kde približne je a ako sa má a v prvom rade sa chcela u jednotlivých členov aj ubytovať nikto nechce byť dobrovoľne na ulici... A podľa mňa takto dobré vzťahy veľmi nevyzerajú, že ju nenapadlo sa ani ozvať ako k mame naozaj pochopím, že nie ale k ostatným a tak isto nikoho za 2 roky nenapadlo ju ani nahlásiť ako nezvestnú najmä keď má psychické a zdravotné problémy... Jedna vec je zdravý človek druhá vec chorý... Toto celé je divné...
Ja len toľko - ak ju aj polícia nájde a ona nebude súhlasiť s tým, aby informovali príbuzných, tak sa nedozviete nič. Ale za pokus to samozrejme stojí.
Len mi je divné čo za divné vzťahy máte, keď matku dodnes netrápi kde má dieťa a ty sa tiež preberieš po dvoch rokoch…
Ty si sestru tiez 2 roky nehladala?? Zvlastna rodina...
Fu kvôli 4 mesiacom vyhodiť dieťa na ulicu, možno mala depresie alebo iné problémy, tiež by ma trápilo co s nou je, snáď sa Ti to niekedy podarí zistiť
Aká bola tvoja sestra keď ju mama takto vyhodila bola problémová to ze moc kamošou nemala ze nebola psychicky dobre na tom a ze nerobila par mesiacou to predca není dôvod vyhodiť svoje dieťa a dat mu 3000 a choj preč isto muselo ísť o nieco vážnejšie inak by sa k tomu postavila inak a pomáhala jej hľadať si robotu
Lebo toto spraviť to je strašné taka osoba si nezaslúži nazivat sa mamou keď ju ani netrápi co je s ňou ako žije a ci vôbec strašná situácia dúfam ze to bude mať šťastný koniec a sestra sa ma dobre a len zanevrela na mamu aj keď tebe sa ozvať mohla nech aspoň viete že je v poriadku a mama co? Tu svedomie netrápi však ja by, som spávať nemohla
Ako pardón, ale sú 30 ročné lúzy, ktoré sa držia pri mamičke, hlavne synáčikovia a tu sa vyhadzuje z domu 22 ročné dievča, ktoré nepracovalo 4 mesiace? Trošku prehnané.
A tebe dala mama koľko? €....
zas budem z iného súdka nevidí sa mi, zeby jej len tak dala az 3 tisíc.
A nepotrebovala vediet kde a ako ich použila.
Co otec? Nemala mama vtedy už iného muža?
dva roky nič neviete a ty ideš teraz riešiť, ci to bola chyba a ešte sa to aj musíš pýtať ?!? Chúďa dievča preboha...
A ty si ju tie 2 roky hladala? Ci az teraz, ked sa ti to uz zda dlho?
@sissy27 ak ju polícia nájde, na jej žiadosť nesmie uviesť miesto pobytu, ale oznámiť že ju našli a žije môže.bez adresy
a ak ju niekde našli bez totožnosti, dokladov, (pozostatky), nie je v pátraní = nevedia ju identifikovať.
Ona bola v zlom rozpoložení, ktovie kam viedli jej kroky a hlavne myseľ....
Nedá sa ju nahlásiť na polícii ako nezvestnú osobu?
@eva8 iba iná diskutujúci, či autorka a ich matka oslovili políciu, nevieme. Ja ako sestra by som oslovila, a nie až po 2 rokoch
Na fcb sú skupiny kde sa pomáha hľadať, a sú aj dosť ťažké indície a nájde sa. Takže tu pozná údaje o sestre, má hádam nejaké fotky takže to bude ľahšie
Takže sestra mala zdravotné a psychické problémy a mama ju vyhodila na ulicu. Áno, mama urobila chybu a osobne by som ju matkou nenazývala. Ak mala sestra psychické problémy, že sa bála ľudí, to mala mama riešiť, pomôcť dieťaťu. Ty sama si z domu dávno preč, takže z toho, čo píšeš, si dovolím hodnotiť, že tvoja mama nie je mama, je to kus ženy, ktorá nemala mať deti. A k sestre len toľko, píšeš, že sa bojíš, ale čo si za tie 2 roky urobila pre to, aby si ju našla? Okrem toho, že si sa opýtala pár známych. Riešila si to s políciou? Či len čakáš? Tak nečakaj a rieš to na polícii.
Mne sa zda tento prispevok vymysleny. Ja neverim, ze moze existovat matka, ktora 2 roky nevie nic o svojej dcere a nic s tym nerobi. Inej matke by srdce puklo od zialu, a urobila by aj nemozne, aby o svojom dietati vedela.
Myslim, ze to ozaj nebolo spravne. Jasne, tiez by som nechcela zivit svoje dospele dieta, ked ono by sedelo doma na zadku. Ale zase 4 mesiace? Keby to bolo rok, dva ok... A ked mala aj psychicke problemy tak je to o to smutnejsie. Podla mna rodinu mame prave na pomoc v zlych casoch. Len aby nebola ozaj mrtva, alebo na drogach. Toto by som si byt tvojou mamou nikdy neodpustila
@zoro9836 ked sa 2 roky neozvala tak sa jej to v hlave asi nerozlezi. Bud sa zariadila po svojom alebo sa do nieco zaplietla, chytipa depresie a mozno uz ju neuvidia nikdy
😞😞 veľmi smutné. Ak jej fb je neaktinvy,mozno si len založila nový profil, ja by som skusila byt tebou dat cez svoj účet výzvu pre ňu,aby ma kontaktovala, a informovala by som sa este dnes na polícii,aky je postup pri pátraní po nezvestnej osobe...prosila by som ju,ze ju mam rada,nech sa ozve len mne.

Môžeš skúsiť Červený kríž
Pátranie po osobe na území SR:
Register obyvateľstva SR
Nám. Ľ. Štúra 1
974 04 Banská Bystrica