Spravila som niečo zlé, ale oprávnene
Dobrý deň všetkým,
V skratke napíšem niečo o nás sme zmiešaná rodina, ako veľa v dnešnej dobe ja mám dieťa partner tiež, spoločne nemáme. Zo začiatku sme len chodili na spoločne výlety, trávili čas ako sa dalo (delilo nás pol republiky) poznáme sa 4 roky z toho rok bývame spolu. Partner a ex majú zvláštny vzťah nestatala som sa, ale poslednych pár mesiacov to začalo ovplyvňovať náš život. Ona mu napíše alebo zavolá a vyslovene štýlom "prikazujem ti sprav to a to..." on pri nej totálne bojazlivo reaguje, spraví všetko, lebo sa boji, že mu nedá dieťa, bude robiť problemy apod tak som mu už viackrát povedala, že su dospelý tak nech sa stretnú na kávu a dohodnú, že vták sa neda (mali sme ísť na dovolenku...dovolenka zaplatená ja dovolenka vybavená a aj on...lenže ex mu vynadala ako si dovoľuje bez jej súhlasu a ze nikam bich dieťa nepôjde! A on jej nepovedal nič iba koktal, že nech prepáčiť...jasne, že sme sa povadili...spravila som niečo z nervov napísala som z jeho telefónu jeho ex....jasne že nič pekne...onna mu volala a že čo si dovoľuje, že ona ho nahlási na sociálku a pod. môj sa nahneval a vravel či je jeho ex normálna že on jej nič nepísal a po robote k nej zájde jej to povedať nech mu ukáže mobil...takže celých cca 7mesiacov mu vravim nech sa ozve a on nič...mám zlosť...a je mi jedno nech yo zistí...takto sa žiť nedá
Nemali ste vybavovať dovolenku bez suhlasu matky.Ty si sa nemala do toho starať ty si jeho ex nič.Najdi si slobodného, bezdetneho toto je na 15 r hádok.
Hm, nájdi si chlapa bez dieťaťa a nebudeš musieť riešiť ešte aj jeho dieťa a jeho ex
A hlavne sa mu odoravedln, toto je dosť podraz čo si urobila
No neviem,či si dobre urobila tou správnou aj keď chápem ,že máš nervy aj ja by som mala! Nepíšeš či ide o ročné či 10 ročné dieťa to je tiež rozdiel trochu. Môže sa aj ono vyjadriť atď! Jednoznačne chyba komunikácia!
@pribinak Ja viem, že sa to nerobi ale vo mne sa ta zlosť nazbierala....to nie je len ta dovolenka...ja som chcela cez vianoce ísť k rodičom bývam parstovak km od nich...boli sme dohodnutí ze pôjdeme moji rodičia sa tešili na vnuka a jasne že ex mu presne na štedrý deň dala dieťa, ale iba do 18-tej takže sme ostali všetci doma...moji rodičia ostali sklamaní a aj môj syn...lebo partner nebol schopný povedať, že už pár mesiacov máme iny plán...
Nie, toto ani náhodou nebolo oprávnené. Neexistuje, aby som písala mužovej ex z jeho mobilu. Teda aby som komukoľvek písala z mužovho mobilu. Je to úbohé. Máš na to nervy a ešte tomu priťažíš. Poviem ti, že ex manželka môjho muža tiež mala problémy. Nechcela malého mužovi dávať, keď som prišla do mužovho života ja, tak to už vôbec. Ale teda jednaj môj muž je chlap, takže nekoktá od strachu pred nikým (ani by som takého muža nechcela). Ale vieš čo, normálne som zašla za jeho exmanželkou, v kľude som jej vysvetlila, že tak ako ona má nového partnera aj on a že viem, že syna má rada, ale že otec ho má rád tiež a nebol by so mnou, keby nevedel, že to bude v poriadku. A že predsa obom im ide o to, aby dieťa bolo šťastné a spokojné a to nebude, ak rodičia budú bojovať. No a predstav si, funguje to. Stačí, ak muž nie je slaboch, jeho nová partnerka nerobí chujoviny a namiesto hádania sa si sadnú a rozumne hovoria.
No ked uz si nala take nervy radsej si mala zavolat ako pisat, kedze smsku si moze odlozit ako dokaz a ked hovoris ze tam nic pekne nebolo tak este aby mu nezavarila niekde na sude potom. A ja som v podobnej situacii, tiez nam byvala prikazuje a rozkazuje kedy kam dieta mozeme zobrat a s kym, cize je to dost blbe ale ja osobne by som sa nikdy do toho nestarala, je to medzi nimi. A urcite by som neplanovala dovolenku dopredu bez jej schvalenia. Je to obmedzujuce ale bohuzial-taku cestu sme si vybrali💪🏻
@drzaopica neviem ako to majú...vravim ona mu nákaže a on vykoná...ja s mojim ex sme na všetkom dohodnutí
@lula3108 Chapem len on ma dieťa na ss tak mi vravel, že keď tu ma dieťa že on môže ísť s ním kam chce a že nemusí nič oznamovať...
Zbytočne sa hneváš na ex chybu robí tvoj muž.Maju striedavku a on sa boji, že mu nedá dieťa?Je submisivny
Aj ty máš dieťa, brala by si v pohode keby jeho otec ho bral na dovolenku bez toho aby si o tom vedela?
Ak má striedavo starostlivosť tak môže ísť, ale ja napr na tvojom mieste by som sa do toho nemontovala, a šla by som k rodičom na vianoce, v tomto prípade by mi bolo vlastne dieťa prednejšie keď chlap sa bojí ex hoci keď majú striedavku tak mu dieťa dat musí.. A takisto by som neukratila svoje dieťa o dovolenku, šla by som a hotovo.
tak uz vies asi ako to dopadne, pride sa na to ze si to pisala ty a najhorsie z toho vyjdes, kedze on sa nevie ohradit, nerozumiem je chlap tak nech si dupne aj on pokial je dieta v striedavej starostlivosti , neviem co sa ona jeduje asi nebude dobry clovek.
Priznaj sa mu už teraz a nenechávaj ho strápňovať sa pred ex, že žije s niekým, kto si nedokáže priznať, že v afekte urobil niečo cez čiaru. Keď už, tak si mala napísať zo svojho mobilu alebo jej zavolať, či by neprehodnotila svoj postoj k dovolenke a skúsiť sa s ňou dohodnúť, predsa len, ovplyvňuje to aj tvoj život a život tvojho dieťaťa, tak toto by bolo skôr oprávnené.
@jana_eyre_2 Aj môj ex bral drobca, keď bol menší...mal ho dajme tomu od štvrtku po nedeľu večer a bol s nim v Maďarsku...drobec povedal, že sa bol s tatom kúpať...vôbec mi to nevadilo veď je jeho otec
@katkati ja som skôr kvôli inej veci písala xo svojho mobilu...slušne som sa spýtala...poďakovala za porozumenie a vieš čo spravila? Zavolala partnerovi, že keď ju budem obťažovať, že na mňa podá trestné oznámenie za obťažovanie
Pozri, on sa zrejme nemá gule postaviť svojej ex. Buď to budeš tolerovať a zmieriš sa s tým, alebo si nájdi muža bez záväzkov
Ale je rozdiel ísť sa na deň kúpať do Maďarska a niečo iné je dovolenka. My napríklad si leto plánujeme s ex môjho muža, lebo veď prázdniny sú 2 mesiace. Aj my berieme malého k moru, aj ona. Aj my ho berieme na výlety, aj ona. Tak si to spolu naplánujeme, nech to má malý rozumne rozdelené v čase, aby sa nestalo, že bude mať všetko na jednej kope, alebo že pôjde s oboma na to isté miesto. A partnerovi sa priznaj čím skôr, čo si urobila, nech sa pred ex neblamuje. A viac to nerob. Našla si si partnera mäkkýša, tak to proste musíš akceptovať, že to takto bude.
Celé zle, ale minimálne čo by si mala spraviť je - priznať sa, že tú SMS si napísala v hneve, zúfalosti ty. Ak o tom tvoj partner nevie, tak je najvyšší čas čestne sa priznať sa a ospravedlniť sa. Potom si sadni s partnerom a všetko do bodky mu povedz a až potom keď si to vy dvaja vysvetlíte, ujasníte, dohodnete nové pravidlá fungovania, ak ešte o vzťah budete skutočne stáť, tak potom spolu dohodnite stretnutie s ex a snažte sa s ňou dohodnúť na ďalšom fungovaní.
@melanta môj ex bol na celý vikend...a ja som hovorila partnerovi že by bolo lepšie jej povedať že ideme na dovolenku...on vravel, že netreba, lebo je ten týždeň u nás....tak som to nechala tak...lenže malý to mame povedal a ta to môjmu zakázala...a in ako hlupa trúba poslúchol...preto som sa vytočila
@trema Nič, nech ma nervy...mne je to jedno...poznáme sa 4roky a len počúvam aká je jeho ex drbnuta, švihnuta, ale keď ma moznost jej oponovať tak sa poserie...možno aj dobre nech sa to dozvie, keď on nemá gule ja ich mam
Viem, ze ti asi praskli nervy, no lepsie by bolo, ak by si sa jej ozvala zo svojho telefonu alebo sa teda partnerovi priznala.Chapem, ze ta to hneva a takto sa fungovat neda, no mal by si v prvom rade on s nou spravit poriadok
Neurobila si to opravnene. Ja chodim na dovolenky bez mm aj pisomnym potvrdenim od ich otca ze stym suhlasi a to sme manzelia. Nemozes to porovnavat stym ze tvoj ex zobral na vikend dieta do madarska bez tvojho vedomia a bolo to ok. To je vas vztah vasa vec.Neurobil dobre ze jej to nepovedal a dozvedela sa to od dietata. A teraz ta sms od teba v jeho mene.. ked si myslis ze opravnene preco sa mu nepochvalis ze si to urobila ?lepsie bude ked sa priznas. A potom uvidis co dalej. Dovcu by som nerusila Bud si to vyriesi s ex a pojde aj on s dietatom Alebo len on.
Moje dieťa by mi bolo prednejsie a určite by som sa neprisposobovala jeho ex-ke. Ak sa s ňou on nevie dohodnúť, je to jeho problém, ty s tým nemáš nič. Išla by som na Vianoce s malým sama za rodičmi a taktiež sama s dieťaťom na dovolenku ako sedela doma a rozčuľovala sa nad niekým, kto so mnou nemá nič spoločné.
Nemas gule ked si potajomky z jeho mobilu napisala jeho ex co si o nej myslis. Mas nieco ine ale gule to nie su 😆