Stále chcú ísť s nami
8. máj 2023
Caute poprosím vás o názor riešenie situácie. Sme s partnerom nejaký ten rok a problém je že jeho rodičia vždy potrebujú nejakú spoločnosť pri traveni voľných chvíľ. Väčšinou ide o nejake výlety či dlhšie dovolenky kedy sa sami nanominuju že idu s nami. Mame dost rokov nato aby sme žili život podľa seba,ale tento ich tieň no neviem si predstaviť ak by sme mali detičky. Asi by to bolo ešte horšie … nechápem to sebetstvo a drzosť kde sa to v nich berie. Ako by ste riešili takú situáciu? Vlastne si neviem predstaviť ani žiť v budúcnosti taký život že vecne sa mi niekto votrie do rodiny ako neželaný hosť…partner im viac krát dohovoril ale vždy to skončí pre ich prospech
Predošlá
Strana
z2
Predošlá
Strana
z2

Záleží, či si na tom potrpí aj tvoj priateľ a keď vie, že ti to prekáža, prečo s tým nič nespraví. Ja som s ex mala podobný problém, začali sme si keď som mala cca 17, on 21, zo začiatku som čakala že keď bude starší sa to zmení, no bolo to márne. Dokonca aj keď sme išli spolu prvýkrát do kina, išiel s nami jeho otec 😅 A keď nešli s nami jeho rodičia, tak zavolal nejakých kamarátov. Po takmer 6 rokoch som to vzdala, doteraz nechápem ako som to vydržala 😅 ale on sa celkovo ani moc nechcel osamostatniť, tam bolo viac takýchto mama-tata problémov.