icon

Stále niečo hľadám, zabúdam a strácam

vejula
19. nov 2013

Už som zo seba na nervy. Tento krat bankomatová karta.... asi už nadobro. Za posledny polrok som ju zabudla v samoobslužnej pokladni zastrčenú 3 krat 😖 ... To nehovorím o daždnikoch zabudnutých v autobuse či zastavke a podobne veci. Doma často veci hladam, pritom sa snažím najsť si system ale vôbec mi to nejde, ked sa ponahlam robim veci tak, že nad nimi nerozmyšlam a teda si nikdy nepamätám kde čo položím. Stááále niečo hladam a som zo seba už fakt unavená. Toto mam so sebou celý život a už mam toho dosť. Teraz ta karta... hneva ma to, lebo zablokovanie plus nova karta dalšie bytočne vyhodene ečka, ktoré som mohla použiť ovela užitočnejšie.... Je tu niekto kto ma zo seba podobne nervy ako ja?

Strana
z3
vejula
autor
21. nov 2013

@alenah31
@nikoletka_h
@iva87
@fra
@simca06022011
@lilila65
@mirat
@haslerka27
@bibina32 tak sa človek môže potom na tych príhodách aj nasmiať, aj ked v tej cvhili je nam zrejme do plaču. Mne sa napríklad neraz stalo, že som šla z obchodu vysmiata v pohodičke, len ludia sa po mne kukali, a priblblo usmievali 😀 😀 😀 😀 😅 a potom kukam a ja nakupný košík s nákupom v ruke a stojim na zastavke, čakam na bus 😝 . Minule som šla platiť v obchode no nemali terminal, našťastie pred predajnou bol bankomat tak som šla vybrať peniaze. Vratim sa do obchodu, že teda idem zaplatiť a peniaze nikde - ja som ich nechala v tom bankomate - našťastie tam ešte boli. Ale ma to jednu vyhodu, si človek potom važi tyhch maličkostí, ked najde niečo zabudnuté tam kde to nechal... Ale tolko nervov čo ma stala ta moja derava hlava.... hruuuuza

ehja129
31. jan 2019

Akoby som čítala o sebe. Môj priateľ má zo mňa nervy. Nedávno sme sa zasnúbili a chystáme sa na avatbu v kostole. Svatbu sme mali mať o 6 mesiacov a dali nám také kartičky že po omši nám to podpíšu a AK TO STRATÍME MUSÍME ZAČAŤ ODZNOVU! A čo sa nestalo? Teraz to mali byť 3 mesiace a ja som to stratila. Niaka rada ako si spomenúť, kde to je? Inak ma porazí

Strana
z3