Ste prvorodení?
aku mate skusenost v partnerstve, manzelstve kde bol partner/ka prvorodený/a (napr. ci je/ste extrovert?), a vy? (je druhorodeny/a introvert? ak môžte mi odpovedat budem rada len si hladam súvislosti v partnerskych vztahoch kde zavazilo poradie narodenia partnerov, ďakujem ( treba niekedy vratit sa do minulosti, kedy sa poradie posuva ked sa prve narodilo uz nie zive , prip. potraty alebo jedno z dvojčiat sa vstrebalo a pod.)
@2zuzu7 ja som najstaršia zo 4sestier.najvacsi introvert zo všetkých, som citlivá, až prehnane ťažko sa rozhodujem, naviazaná veľmi na manžela. Ten je prostredný, tiež introvert, veľmi šikovný, inteligentný, zručný vo všetkom.. Rozumieme si dobre. Neviem co konkrétne by ta zaujimlo
Nemyslím si že ti to pomôže ale ja som druhorodena a partner prvorodeny, a nerozumieme si, a tiež neviem ci je to v znameniach ale po poslednej skúsenosti som si povedala ze byka už nikdy nechcem, a aktuálny je opäť býk 😑😑😑😑
@2zuzu7 ešte ma napadlo otec bol jedináčik, mama druhá najmladšia, otec extrovert, mama introvert, rozumeli si úžasne, tak som ti to asi ešte viac zamotala
@damiana1992 pomôže, ďakujem za odpoveď a keby som sa vas ešte opytala ci partner ma v sebe niečo ženské,stale upravený, vztah k estetike? alebo je ako jeho mama? a vy mate nejaké mužské vlohy? podoba s otcom?
@mamina0078 ako to myslíte? všetci ste prvorodený?
@guiseppinka ďakujem za typ, o adlerovi som nevedela ,ale ked som si ho teraz vygooglila zistila som, ze bol narodený ako ja venoval sa rovnakym temam ako ja a tiez bol druhorodeny ako ja (az mi zimomriavky naskočili) len tak mimo,verite v reinkarnáciu?
ale ved to zavisi aj od vekoveho rozdielu surodencov. mozu byt aj traja, ale ak je medzi nimi odstup 7-8 ci viac rokov, tak su vsetci do velkej miery ako prvorodeni/jedinacikovia
@2zuzu7 no v prvom rade cisty extrovert a cisty introvert je mizive percento populacie. Zvysok su rozne kombinacie podla situacie, ovplyvnene povahou, rodinou, vytuzenostou urciteho pohlavia, skolou, kamaratmi... Tak ako moze byt prvorodeny introvert, tak moze byt aj extrovert. Hladat suvislost v kontexte poradie narodenia a vplyv na partnerstvo je slepa ulicka. Neviem teda, co konkretne od tohoto ocakavas, ale nic co by ti po a) vyriesilo vztahovy problem resp. pomohlo pochopit vztah alebo po b) pomohlo k napisaniu nejakej prace/vyskumu neexistuje. Ja som prvorodena, moj muz je tiez prvorodeny a sme uplne rozdielne typy.
@2zuzu7 2 ex boli druhorodeni a boli extroverti oboch starsi surodenci (prvorodeni) boli introverti. Ja som najmladsia mam 2 starsich surodencov najstarsi je introvert a mladsi sme extroverti. Rovnako aj Sucasny priatel je druhorodeny je extrovert a jeho sestra introvert.
@makova333 ano ja súhlasím ze môže to tak byť ja sa na to len pytam ako to maju ľudia a ci by sa dalo na tomto základe stavať, hladam spojitosti a) neriešim si problém b) nepíšem ziadnu prácu ,chcela som mozno tym dokazat časom ze ľudia môžu aj predist sklamaniam v živote ak by sa takto nieco potvrdilo. aj tak ďakujem za odpoveď
@mamina0078 otec mal v rodine hlavne slovo. ? nemusíte odpovedať ak nechcete
@2zuzu7 nikdy som sa nezamyslala nad reinkarnaciou.
@ciernabrigita ako keby som.citala svoju charakteristiku... A dcera starsia cista kopia... Muz je druhy zo 4 deti...

som prvorodena, silny extrovert (mama je jeden z najvacsich introvertov, akych poznam), manzel druhorodeny (jeho mama zasa totalny extrovert), introvert - sme absolutne rozdielni ale myslim, ze nam to funguje celkom dobre aj ked samozrejme mame aj svoje cierne dni, kde narazame kvoli rozdielnosti povah, nazorov....