Strácam radosť zo života
Nemam z nicoho radost. Každý sa do mna pusta kazdy ma kritizuje je mi hrozne. Uz som sa viacej krát predávkovala a stále zijem kurnik preco.
@balerina2025 nenavidim slovo smer
Nenavidim očny kontakt. A mnoho inych slov.
nemusis sa pozerat. ale ty musis chciet aby ti pomohli, ak si nevies pomoct sam, ci rodina. kamarati.
@balerina2025 a tvoj sprosty komentar ma este viac presvedcil ze chcen zomriet
v com, ved viaceri mame podobne pocity
ale tak ked nechces poradit.
co uz.
vela ludi si preskakalo v zivote hocicim. nie si v tom sam/sama
@balerina2025 porovnavas a to je to hnusne na tvojom komentári
Sama si nepomozes. Nehladaj vo vsetkom len to zle...
Napís mi, budme konštruktívny ...
Mrzí ma čo prežívaš… píšeš že máš za sebou niekoľko pokusov… máš nastavenú liečbu? Terapie? Pomoc existuje a môže byť naozaj efektívna… požiadať o ňu chce veľa síl, ale stojí to za to… ak je to akútne volaj záchranku… držím ti prsty!!
Ahoj, kolko mas rokov?
@balerina2025 prosím, nikdy neporovnávaj kto má ako moc vážne problémy… obzvlášť keď človeka nepoznáš a nevieš čím prešiel… každý znesie inak a každý má právo sa cítiť zle … ako hovoríš zdravie nadovšetko, no depresia je vážna choroba…
@lindous ak ma niekto vazny problem, tak by ho mal riesit. toto je vazna tema. a viem o com pisem.
Ak niekto chce zomrieť, tak zomrie.
Nikto mu v tom nedokáže zabrániť a tiež nepomôžu žiadne povzbudivé slová.
No ja verím, že ty túžiš žiť a mať pekný život, bez problémov, ktoré teraz prežívaš.
Preto si aj sem napísala, aby ti niekto poradil ako žiť ďalej.
Nič, ani žiadne utrpenie netrvá večne.
Raz bolesť prejde a nájdeš radosť v živote a bytí.
Nikdy nie si sama a držím ti palce, aby všetko zlé v tvojom živote pominulo. Aj sa tak stane, len sa nevzdávaj.
@autorka
@lindous a spravne si napisala. nikto sa tu nepozna. toboz pri takom opise, aky dal anonym v uvode, si clovek moze domysliet hocico. a radit v tomto ponimani, je naozaj narocne.
Ľudia, ktorí chcú zomrieť, väčšinou nie sú agresívni, sú odovzdaní, bez života, nádeje atď. ... každá Tvoja odpoveď je buď vulgárna alebo agresívna ... nad sebou sa zamysli, možno je to Tvoj spôsob obrany pred svetom, možno si sama na vine tomu, že sa ľudia k Tebe správajú podľa Teba zle ... vyhľadaj odborníka, ten Ťa nasmeruje.
@balerina2025 presne tak, nerozumiem potom prečo tie reči, že ľudia majú aj vážnejšie problémy a bagatelizovanie, že viacerí máme tieto pocity a nejdeme sa hneď... poradiť je náročné, ale niekedy možno stačí vypočuť, no určite nie zľahčovať a pozerať zhora...
@lindous na to snad nesluzi MK. 😕
@dzulli1980 presne to som si aj ja hneď všimla..a viem,že ludia v depresii nemajú silu útočiť, urážať...
Podívej se, prosím, sem: https://www.modrykonik.sk/faq/zo-zivotnej-situacie-uz-nevidim-ziadne-vychodisko/
@stranakovazuzana0 mne tie slova ako smer proste robia veľmi zle a drazdia ma. Drazdi ma aj hluk a vzdy sa niecoho zlaknem
Ahoj. Mala si ťažký deň, alebo trvá to už dlhšie? Niekedy sa nahromadí viac a potom každé slovo nám môže vadiť. Ako si sa mala cez Veľkú noc? Niekedy aj sviatky dajú zabrať. Čo ti v takýchto náročných dňoch pomáha?
Navstiv psychiatra uvidis ako sa posunies dalej vela stastia
Požiadaj niekoho blízkeho, nech ťa zavezie na psychiatriu. Tu je každá rada márna, tam ti pomôžu
@balerina2025 mna v detstvebl šikanovali aj ma sexuálne obtazovali
@loliki zle uz dlhsie.
Prosím ťa navštív psychiatra, pomôžu ti.
@januska12323 nevien sa k nemu dostat
A čo ti zvykne pomôcť? Pre mňa napr. prvá pomoc na zlú náladu je Magnézium/horčík a B komplex.
@loliki uzivam zatial nic sa nemeni

... kebyze naozaj umieras, by si chcela zit.
sa zamysli nad tym co si napisala. Ludia maju naozaj ovela vaznejsie problemy, a ver ze zdravie nadovsetko.
ak potrebujes radu, tak smer lekar. odbornik.
z nicoho radost nemame viaceri. tomu ver. ale to neznamena ze sa hned ideme ....
viacerych nas kritizuju atd atd, neboj sa, tvoje pocity mame viaceri..