Strácam svoju lásku

samo888
14. okt 2013

Ahojte baby , potreboval by som poradiť alebo len počuť Váš názor. Som už úplne v koncoch , mám manželku ktorú ľúbim a sme spolu viac ako 10 r. máme aj detičky ktoré ľúbime , ale náš vzťah je napriek veľkej snahe na bode mrazu. Je to tým že tu bola nevera zo strany manželky. Vidím na nej že sa snaží zo všetkých síl aby sme to napravili , len ja som taká čudná povaha že z času na čas to na mňa doľahne a poviem aj to čo nemyslím vážne. Včera sme mali zas niečo podobné a mňa to veľmi mrzí. Chcem aby sme zostali spolu a aby bol náš vzťah opäť OK . Moja otázka : prečo ľúbite svojich manželov a naopak čo Vás od nich ťahá preč?

irriss
14. okt 2013

Tvoje otazka mi pripomina zenskou dotaznikovou zvedavost 😎

Laska se zrodi vetsinou BEZduvodne..a kdyz "zije" z nejakych duvodu je mozne, ze se ZTRACI 🤐
A co zenu taha prec od manzela?
Podle mne v techto otazkach nehraje rozdil pohlavi... 😉
Urcite si umis odpovedet sam..vzdyt jen TY vis, co Tvou zenu muze odpuzovat od Tebe a naopak..
Jen Ti muzu rict, ze i neumyslne recene fraze , pokud opakovane, jsou tou nejhorsi zbrani, po ktere se jen tezko veri v medicinu jmenem LASKA 😉 a DUVERA

kiki68
14. okt 2013

Tak Ti poradim len jedno,ak sa stalo,ze bola neverna,ale lutuje to,tak sprav za tym hrubu ciaru a nevytahuj to v hadkach,ci vtedy,ked Ta to bude trapit. Bud to rozmazavaj,ale v manzelskej poradni ci u psychologa,pripadne u dobreho kamosa pri pohari vina,ale nie pri nej. Iba jej to budes pripominat a das jej signal,ze to nie je vobec ok,ze si nezabudol a nedokazes sa cez to preniest. Taketo veci ak sa stanu a vztah ma ist dalej,tak sa nesmu vytahovat spod koberca,proste nikdz viac a hotovo.
Ze co ma na mojom taha a co ma od neho odradza?neviem takto som nikdy nemyslela a nekalkulovala,nie som nejaka zlatokopka s nafucanymi perami,aby som uvazovala co mam dalej robit,ked na to nemam ani dovod. Ako ked ma chlap nastve,tak am nastve,ale je to o tom milovat cloveka aj s jeho negativami,proste viem co je zac,viem kedy sa vytoci do aleluja,viem cim ho udobrit a ja tiez nie som povaha ala konvalinka vonava,ze len okolo mna chodit po spickach. Zivot je na toto prilis kratkym,prilis zlozity a vztahy bud idu alebo nie. Da sa vzdy teoreticky riesit co Ta vytaca,lebo niektoru bude vytacat ze nevie zapnut jej chlap vysavac,inu zase to,ze nevie trafit z krcmy casto domov. A kazdy ma svoj prah znesitelnosti toho celeho. Takze ak s nou chces ostat,tak bud na to zabudnes a pojdes dalej,alebo to cez ten prah Tvojej znesitelnosti veci nepojde.

kykka
14. okt 2013

Dalsia vymyslena tema zo strany nejakej zeny, ktora sa vo svojom zivote nudi a nema co robit. Toto nieje styl pisania muza, toto je styl zeny!

irriss
14. okt 2013

@kykka
Vsak ano "typicky zenska dotaznikova zvedavost" 😀 😀 😀 😀
jen mne desi kolik kdo ma "starych nicku" v zaloze prave na tyto ucely...
a uvidis, ze prijdou dalsi, co reknou vetu tohoto typu: Nepodezrivej...Vzdyt je jedno, kdo to pise a kdo se bavi, muze to byt realny problem nekoho jineho a tudiz je dobre se nad tim pozastavit..
No ja rada se zastavuju "realneji" i kdyz virtualne...😉

irriss
14. okt 2013

@kykka
Obcas mi prijde, ze nam sem nekdo hazi Temata jako psum kosti.. ☹

billam
14. okt 2013

@irriss admin 🙂

kykka
14. okt 2013

@irriss Presne, myslia si, ze sme nejake kaceny, rozumovo slabsie od nich. Ale pravda je opak. Ved to, ze sme matky a obcas sem piseme v slabych chvilach svoje problemy, este neznamena, ze nevieme ako chodi svet okolo. Takymto ludom, co si o nas myslia, ze sme blbe, sa akurat tak mozeme vysmiat do ksichtu a este by aj cumeli, kolko je tu vzdelanych a zivotom prestrielanych zien...

mirat
14. okt 2013

@samo888 doteraz som si myslel že som precitlivený ale ak si skutočne muž tak som oproti tebe Buster Keaton 🙄 😀

digysa
14. okt 2013

@mirat 😀 😀 😀

jabadaba
14. okt 2013

@samo888 na tvoje otazky niet odpoved.

@mirat kto je Buster Keaton? 😀

mirat
14. okt 2013

@jabadaba bol to veľmi významný herec nemých filmov v 20 rokoch.prischla mu prezývka Frigo-kamenná tvár(nikdy sa vo filme neusmial) 😀 veď si pozri jeho fotky na nete.

mimka11111
14. okt 2013

@samo888 ahoj, prečo lúbim toho môjho? hmmm,ťažká otázka, nedá sa konkretizovať, lúbim ho preto, LEBO 😀 a čo ma od neho ťahá preč? tiež ťažká otázka, mám svoje chyby, on tiež.....vadia mi na ňom určité veci, tak ako aj jemu vadia na mne určité veci.....aj napriek tomu ho lúbim taký aký je, aj s jeho chybami........myslím, že keby ma od neho niečo ťahalo preč, už by asi niečo v našom vzťahu nebolo ok.......je jednoducho pre mňa pán Dokonalý, a pri tom dokonalý nie je.....je pre mňa mojou druhou polovičkou, opačnou časťou mňa a spolu vytvárame jeden krásny celok 😵 , juuuuuuj,ako som sa len rozohnila 😀

katka1981
14. okt 2013

@samo888, myslim si ze tou otazkou vela neporiesis. Pretoze kazda zena je ina. Mne by vadilo keby chodil pit, keby z neho razil alkohol, keby fajcil, keby sa venoval viac kamaratom ako rodine, a nebudem dalej pisat.... skor by som napisala len tolko, ze keby mna muz podviedol, znenavidela by som ho, ja by som bola taka hnusna, ze by radsej odisiel sam. Ale to mozno pisem len teraz, ktovie. Jedno je iste, viac by som mu nedokazala verit a nas vztah by nikdy nebol ako predtym.