Strach o budúcnosť detí na Slovensku
Nebojite sa o svoje deti do buducna co sa tyka smerovania Slovenska?
Najnovsie zacinaju prepustat mafianov alebo im skracuju tresty.
Mnoho z nich maju az devianske natury,su to masovi vrahovia.
Vsetko je vzdy tak zle s nami vsetkymi pokial ma moc v rukach prave tato vlada.
Zakladne principy tu nefunguju a ani len to dozivotie nie je dozivotim.
Prajem si moc pre deti bezpecny zivot ale uz tu nie je bezpecne ako kedysi bolo,resp nebolo tu tolko kriminality a nespravodlivosti ako teraz.
A toto prepustanie mafianov ci skracovanie ich trestov je vysmechom do oci vsetkym normalnym pracujucim ludom.
Je to vrchol,uz hlbsie tato republika klesnut nemoze,nehovoriac o novom konsolidacnom balicku.
Mam pocit,ze sme skoncili,sme na konci so silami a uz sa len prizerame na vlastnu destrukciu😰
@sasa1310 nemyslím si že vláda bude niečo dávať do éteru, vláda ani teraz nezverejňuje svoje úmysly a podstatné veci si necháva pre seba, prečo by to mali potom hovoriť 😊 nemyslím si žeby vedeli skonsolidovať všetky sily a mať ich dostatok aby zatvárali hneď hranice, nejaký čas tam bude ktorý treba využiť
@anonym_01c37c však to píšem, len autorka má pomýlené, že keď sa niečo stane, stihne utekať do 15 minút do Rakúska.
@anonym_01c37c však to píšem, len autorka má pomýlené, že keď sa niečo stane, stihne utekať do 15 minút do Rakúska.
@sasa1310 to som písala ja že ak sa niečo stane vieme byť za 15 minút v Rakúsku 🤷 takže teraz trochu nechápem či to písala aj autorka?
@anonym_autor ja ti odporúčam viac cestovať. Naozaj to niekedy pomôže k väčšieho rozhľadu. Hlavne, keď napíšeš, že už horšie je len Ukrajina
@sasa1310 co sa tyka rodinkarstva a korupcie,citas???
@sasa1310 ja utekat nebudem takze to pomylene nemam.Neviem vsak co tu kto zacal s vojnou,ja som myslela smerovanie Slovenska(bez vojny).Myslim tuto krajinu konkretne,zivot tu ked nie je vojna ale je tu tak zle,resp bude,ze zrejme sa tu nebude dat dychat.Hlavne aktualnu kriminalitu myslim a konsolidacny balicek,ktory vobec nie je "balickom"ale riadnym tonovym bremenom.Ako tu budeme fungovat pocas tejto vlady,to este ten psychos Matovic nam ponukol lepsie podmienky na zivot nez toto co tu zas je.A chudaci podnikatelia,chudatko zdravotnictvo,skolstvo a chudiatka my riadni obcania.Dari sa tu iba podvodnikom,mafosom a vrahom
Ani v tom Nemecku už to nie je čo bývalo. Mame kolegov Nemcov a sťažoval sa mi , že bežným pracujúcim stále dvíhajú poplatky a dane aby platili státisíce imigrantov., ti majú vsetko zadarmo. On býva 1.5 h od Berlína , takze ma kľud . Ale Berlín drahota aj pre bežných pracujúcich. Pre imigrantov sak OK. Kolegyňa bola v Dortmunde a večer strach ísť do ulíc . Plno imigrantov. Ale napríklad tie menšie mestečka a okolie je Ok lebo imigranti sú skôr vo veľkých mestách .
Ani v tom Nemecku už to nie je čo bývalo. Mame kolegov Nemcov a sťažoval sa mi , že bežným pracujúcim stále dvíhajú poplatky a dane aby platili státisíce imigrantov., ti majú vsetko zadarmo. On býva 1.5 h od Berlína , takze ma kľud . Ale Berlín drahota aj pre bežných pracujúcich. Pre imigrantov sak OK. Kolegyňa bola v Dortmunde a večer strach ísť do ulíc . Plno imigrantov. Ale napríklad tie menšie mestečka a okolie je Ok lebo imigranti sú skôr vo veľkých mestách .
@katulienkax isteze,je to obrovsky problem,migranti..Nam tu nato staci ista """mensina""".Ako sa ukazalo v Zlatych Moravciach.Inak vsade mizne povodne obyvatelstvo.Esteze sme tak ubohi,ze sem nikto nechce pachnut.Raz som pozerala Trochu inak a neaka holandanka sa sem prestahovala aby pestovala psenicu.Bolo to pred rokmi a ked si na nu spomeniem,stale nechapem..dobrovolne na Slovensko,to nepochopis...

@anonym_01c37c ja viem, preto nemám obavy, len nech si autorka nemyslí, že vláda alebo SIS dajú niečo do éteru a až potom budú konať. A je jedno čo sa bude diať. Vždy to bude naopak.
@sasa1310 nemyslím si že vláda bude niečo dávať do éteru, vláda ani teraz nezverejňuje svoje úmysly a podstatné veci si necháva pre seba, prečo by to mali potom hovoriť 😊 nemyslím si žeby vedeli skonsolidovať všetky sily a mať ich dostatok aby zatvárali hneď hranice, nejaký čas tam bude ktorý treba využiť