icon

Strach po rozvode o vzťah

14. jún 2022

Ahojte je možné že si dokážem nájsť priateľku keď mám 4 deti? Bojím sa že ostanem do konca života už sám.Bol som v manželstve 22 rokov a iniciátor bola ex, našla si mladšieho a popravde nechcel som rozvod, strašne mi to ublížilo bolo mi ťažko za rodinou. Rozvedeny som 3 roky a cítim že by som si chcel nájsť nejaký vzťah len mám obavy že má každá odmietne keď bude počuť koľko mám detí a že na mladšie platím ešte alimenty

Strana
z2
petricka22
14. jún 2022

A mozem sa opytat? Nechcem sa ta dotknut, ale si si isty, ze svoj vztah s exmanzelkou si si uz uzavrel? Lebo mne pride, ze ta to este dost zerie a nie si este pripraveny na novu znamost. Ale mozem sa mylit.
Myslim, ze aj s tvojimi zavazkami sa da najst partnerka, len to nebude take jednoduche. A to byvanie… keby si nasiel spriaznenu dusu, myslim, ze aj to by si mal chut poresit za vacsie…

marcellka32
14. jún 2022

Ale veď od Senca nižšie už skoro všetci melú aj po maďarsky, teda ti starsi určite a mladí niektori tiež

timea179
Autor odpoveď zmazal
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
veronikalubko
14. jún 2022

@elizabet173 tvoj názor neberiem ti ho ale nezdielam ho , každý má iné predstavy, každý má právo na život aký chce a na slobodu prejavu, dobru noc ☘️😉

autor
15. jún 2022

@elizabet173 Na tomto niečo bude, môj kolega (taktiež 4deti,rovesník) si našiel po rozvode mladšiu ženu s (1dieťaťom-15 r.)s ktorou má ďalšie dieťa (5) a jej vadia jej jeho detí a aj minulosť a myslím že sa čoskoro rozídu tak mu to ževraj navrhla že už pred pôrodom jej spadli okuliare 👓 naivity, keďže ona nieje ani rozvedená a ani nemá toľko záväzkov,tak preto to ide s ním ukončiť

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2