Strach po rozvode o vzťah
Ahojte je možné že si dokážem nájsť priateľku keď mám 4 deti? Bojím sa že ostanem do konca života už sám.Bol som v manželstve 22 rokov a iniciátor bola ex, našla si mladšieho a popravde nechcel som rozvod, strašne mi to ublížilo bolo mi ťažko za rodinou. Rozvedeny som 3 roky a cítim že by som si chcel nájsť nejaký vzťah len mám obavy že má každá odmietne keď bude počuť koľko mám detí a že na mladšie platím ešte alimenty
Ale veď od Senca nižšie už skoro všetci melú aj po maďarsky, teda ti starsi určite a mladí niektori tiež
@elizabet173 tvoj názor neberiem ti ho ale nezdielam ho , každý má iné predstavy, každý má právo na život aký chce a na slobodu prejavu, dobru noc ☘️😉
@elizabet173 Na tomto niečo bude, môj kolega (taktiež 4deti,rovesník) si našiel po rozvode mladšiu ženu s (1dieťaťom-15 r.)s ktorou má ďalšie dieťa (5) a jej vadia jej jeho detí a aj minulosť a myslím že sa čoskoro rozídu tak mu to ževraj navrhla že už pred pôrodom jej spadli okuliare 👓 naivity, keďže ona nieje ani rozvedená a ani nemá toľko záväzkov,tak preto to ide s ním ukončiť

A mozem sa opytat? Nechcem sa ta dotknut, ale si si isty, ze svoj vztah s exmanzelkou si si uz uzavrel? Lebo mne pride, ze ta to este dost zerie a nie si este pripraveny na novu znamost. Ale mozem sa mylit.
Myslim, ze aj s tvojimi zavazkami sa da najst partnerka, len to nebude take jednoduche. A to byvanie… keby si nasiel spriaznenu dusu, myslim, ze aj to by si mal chut poresit za vacsie…