Stratil som nádej na založenie rodiny
Dobrý deň. Píšem sem preto, lebo sa potrebujem posťažovať. Mám 35 rokov( za 4 mesiace 36). Pred mesiacom som sa rozišiel so ženou s ktorou som bol zasnúbený, nazval by som ju horšie, ale to sem asi nepatrí. Dlhodobo ma podvádzala a prešlo by to aj do manželstva. Takže som opäť slobodný, bezdetný a s nervami v koncoch. Chcem sa, len opýtať je ešte nejaká nádej, že si dokážem založiť rodinu alebo som už na to starý a hodiť flintu do žita. Ďakujem za všetky odpovede.
Moj mal 34 ked sme sa spoznali, bol rok po rozchode so snubenicou, s ktorou bol 6 rokou, mame 3 rocnu a chceli by sme dalsie. Nezufaj. Ale napr. jeho kamarat mal ozaj smolu. A pritom uplne uzasnh chlap. 10 rokov zenaty, deti odkladali, hlavne ona, potom si nasla ineho. Potom niekolko kratkodobych vztahov az stretol ju. Cerstvo rozvedenu s mesacnym babatko. 4 roky boli spolu, jej syna bral ako svojeho, ked ju poziadal o ruku a vyjadril, ze s nou tuzi mat dieta, poslala ho k vode. Ma 46 a uz nedufa..
Odpusti jej a chod dakej,pride to
Môj ujo sa zoznámil so ženou tiež veľmi neskoro, neviem presne koľko mal rokov, ale keď mal 50 a ona 40 sa stal otcom... viem, že to je už extrém, ale aj také sa stáva a je šťastný. A mám viac známych žien, ktoré v 30ke ešte nemajú životného partnera, takže ja by som určite nevešala hlavu. Načo by ti bola taká žena, čo podvádza... dobre, že už je preč.
Teraz si sklamaný zo vzťahu. Muži to majú jednoduchšie. Jasne, že si nájdeš nejakú mladšiu, ale s tým názorom vyššie, že u chlapov to až tak nesúri úplne nesúhlasím. Čím vyšší vek, je jedno ci muž, žena, tým vyššia pravdepodobnosť genetickych porúch u dieťaťa. Aj muži majú problémy, čím sú starší... Ale bavíme sa teraz ohľadom vzťahov. Jasne, ze nájdeš. Ak si normálny, rozumný chlap, určite nájdeš.
Určite nie si starý, nájdeš si ešte niekoho určite., držím palce 🙂
No kým sa vrhneš do nového vzťahu trochu sa skús zamyslieť aj nad sebou, či si bol dobrý partner a prečo ťa partnerka podvádzala..niečo jej muselo chýbať vo vašom vzťahu keď to hľadala inde....
@peter3654 Viem že veľa ľudí rieši v súvislosti s deťmi vek,je jasné že rodičovstvo vo vyššom veku má svoje riziká ale zase netreba z toho robiť vedu,veľa rodičov okolo 40 to zvláda lepšie ako v 20,viem veľa báb sa začne paprčiť ako je riziko rodiť vo vyššom veku,genetické poruchy ...adť.Pusti to z hlavy.Mať dobré manželstvo so správnym človekom je dôležitejšie ako plodenie detí.Deti sa dajú aj adoptotovať.Lebo dieťa nie je vec ktorú má človek právo vlastniť,je to živá bytosť a ty výberom partnerky vyberáš aj matku svojim deťom,ak si vyberieš zle pokazíš život nielen sebe ale aj svojím deťom a to je veľká zodpovednosť.Ja som v vo svojich 36 bezdetná vdova ale neriešim,aj keď by som chcela deti nie je to najvyššia priorita,hlavne chcem dobrý vzťah a 100krát radšej ostanem bezdetná ako by som sa mala nechať oplodniť nejakým bláznom lebo "biologické hodiny" a potom skaziť život sebe a prípadným deťom.Viem že veľa žien má v tomto smere pohľady typu "čím skôr lebo vysoký vek a už sa nebude dať",mne však skôr príde nezodpovedné hnať sa do vzťahu len aby sa stihlo dieťa a riskovať rozvod a trápenie vo vzťahu.Lebo ak to vo vzťahu nefunguje trpia hlavne deti,preto si myslím radšej brať do úvahy aj variantu že deti by nemuseli byť a pozerať hlavne na to aby ti s novou partnerkou bolo dobré.A čo má prísť príde.
Inak ja som sa vydávala 35 ročná ...a mám 14 ročné dvojičky....nič si ešte nestratil, všetko máš pred sebou.Veľa šťastia.
ani jedna ta tu nepozname osobne, tak nemozeme usudit, ci sa ti podari este zalozit rodinu. Zalezi od toho, ci mas svojej nastavajucej co ponuknut a ake su tvoje poziadavky na buducu partnerku.

moj muz mal 34 ked sme spolu zacali, 11 rokov, 2 deti ;) a mam viac chlapov v okoli co si naslo manzelku az pred 40tkou