icon

Stres z návštevy svokry: Ako ho zvládnuť?

28. mar 2026

Ahojte. Som pracujuca mama. Nemam v povahe prehnanu cistotu domacnosti. Raz do tyzdna povysavam, utriem prach, vycistim linku, vydrhnem kupelnu a wc.
A potom je tu ona-moja svokra, ktora zije pre poriadok. Je na dochodku. Denne upratuje. Vadi jej kazda omrvinka, kazda pavucinka,..
Davno u nas nebola, ale cez sviatky sa k nam horlivo nuka. A ja mam uz teraz stres, strach, bolest zaludka z toho, co mi zas vytkne. Mne. Lebo ja tu mam sluzit. Lebo poriadok je moja vizitka. Najde zrnko prachu, minikvac z jedla na stole, ktory zoskrabne tym dlhym umelym nechtom, hracku v obyvacke, neozehlene pradlo na kope, .. Co mam robit, aby som to takto neprezivala? Mam stres z kazdej jej navstevy. Citim sa, akoby k nam isla kontrola z hygieny, nie milujuca svokra a babka..

Strana
z4
sisamisaaa
30. mar 2026

@anonym_autor my máme spoločnú svokru??? 😄🤣🤣
Raz som mala tak vygruntovaný byt aby už ozaj nemohla nič nájsť... No či nenašla frkanec vody na zrkadle v kúpeľni 🤣🤣🤣
Svokrička, moja domácnosť, môj bordel, moje priority. Ok. Ok. Môže byť. Možno. Áno je tam smietka. Rozumiem že to tak máte. Hm...

Strana
z4