Stretávanie sa so ženatým mužom
Dobré ráno prajem, rada by som vám napísala moju situaciu momentálnu ktorá sa vlečie somnou už rok a pol a neviem sa z nej dostať. Bola by som rada za vaše názory ale nie odsudzujúce ale skôr od žien ktoré to niekedy zažili a vedia poradiť. Spoznala som sa pred cca 2 rokmi s istým mužom, iskrilo to už od začiatku, zoznámila nás jedna spoločná kamarátka - je to jej kamarát nevideli sa dlho lebo bol dlho v zahranicí. No on sa vlastne vrátil zo zahraničia asi mesiac predtym ako sme sa spoznali. Ale idem k podstate. Dozvedela som sa že je ženaty a tym padom som dala od neho ruky preč. Som velmi zásadová. On sa o mna snažil chcel ma dostať. No len potom po tom cca pol roku sme sa stretli a iskrilo to ešte viac, boli sme na oslave našej kamarátky a tam sa stalo viete čo. Ale nemala som výčitky lebo ja som slobodná. Zobrala som to tak že stalo sa, užili sme si to a ďalej sa to nebude opakovať. No len to som si myslela len ja. Pokračovalo to, stretávali sme sa častejsie dokonca mi vravel že ma miluje a takto si ma pekne motkal. Nepýtala som sa moc na situáciu s jeho manželkou, nechcela som o nej vedieť nič lebo mi to začalo ubližovať. Máme obaja nad 30r., ale vtedy som sa fakt cítila ako nejaká zamilovaná pubertiačka. Chcela som ho aj som si myslela že spolu budeme, prezili sme rôzne zážitky boli sme na výletoch a tak. No ale on sa mi priznal že on ju neopustí. Maju spolu aj dcéru tá je ale už školáčka. Ja neviem či som stratila nejakú empatiu alebo city, ale cítim k nemu ani sama neviem čo a chcela by som sa z tejto situacie dostať ale nejde to. Napíšem ešte kludne v komentároch ak by boli nejaké situácie nepresné alebo som to napísala zle. Ďakujem vam za rady a prosím bez odcudzovania. Kto sa do takej situácie nedostal, nepochopí
@panelacikova Nikto sa nejde potentiť, je mi srdečne jedno, čo robí a s kým, môj muž to nie je. Ale pýtala radu, čo má robiť a chcela počuť názory. Tak sa nepotenti, že sme jej ich napísali.
@nyusika pozri sa takto na to. mne je to jedno. ja som bola tiež v minulosti zásadová a nebudeš veriť, ale chcelo ma množstvo mužov (95% z nich ženatí), ale ja som nepovolila. tiež som mala zásadu, že ak to robí teraz žene, bude to raz robiť aj mne. ona proste povolila. asi sa debilne zamilovala alebo neviem. niekedy skrátka osud asi človek neovplyvní. neodsudzovala by som ju za to :( doteraz si slovka kritiky nedala na toho chlapa - ženatého. len sa vŕšiš na slobodnej autorke
@h2 ale veď nie všetky. ty si jej napísala dobre. ale niektoré ju tu kameňujú za to, že ženatý chlap je chuj, ktorý chce aj žena-hotel, aj milenku
@panelacikova
mas pravo na nazor.
a ja mozem mat nazor iny a nemam dovod lutovat taketo chudery.
same sa rozhodli, komu vlezu do postele.
nevrsim sa konkretne na tejto, rovnaky nazor mam na vsetky taketo zasadove chudery.
nas znamy o takychto hviedach vravi iba toto
"dobre su len na to, aby chlapovi vtaka vy.., a ten si im ho potom do vlasov utrel"
cize nielen zeny maju zlu mienku o podobnych slobodnych hereckach, aj muzi och povazuju za chudery, akurast niektorym nerobi problem pouzit ich.
@panelacikova Vieš, mne je jej vlastne ľúto. Lebo v konečnom dôsledku bude trpieť ona. A čím skôr to skončí, tým lepšie pre ňu.
@panelacikova ani chlap nie je bez viny, to nikto nevraví. Ale v konečnom dôsledku aj bude najviac trpieť ona, lebo buď bude vždy len matrac, alebo pre okolie postupne "ta ku...a"na sex pre ženatých, pripadne ostane sama s deckom. Nečaká ju krásna perspektíva. Muž sa vzdy dáko inak otrasie,nedáva až tak city do sexu s milenkou, uchlacholi manzelku alebo po rozvode prípadne nájde ďalšiu podobnú naivku. Zadaný muž proste nie, to je pravidlo, a aj keby ako sa žena srdcom salela za ním, v tomto musí byť prvoradý rozum! Možno to sprosto vyznie, ale babka mala jedinú odpoveď na toto.. Keď sučka nedá, pes nevezme aj keby sa ubehal za ňou. Bohužiaľ, toto platilo, platí a bude platiť.
@panelacikova ked sem napise dotycny pan, potom budeme rozoberat jeho, diskusia o milenke a nie o nevernom manzelovi
Tak, ak je pravda toto: "Dozvedela som sa že je ženaty a tym padom som dala od neho ruky preč. Som velmi zásadová." Tak to tam malo skoncit, slecna zasadova. Ale zrejme to az take zasady nebudu, tak sa potom netvar kyslo, ked Ti povie, ze on svoju zakonitu neopusti.
skôr je zásadový on - ženu neopustím 😉
@eliska13 hajzel je voci svojej zene. Nie autorke, tu ma za handru, len ona to nevidi.
@pavucikvet
autorku predsa miluje, maju spolecne zazitky z vyletu...urcite ju zoznamil aj s rodinou a znamymi 😀
Uz zasadovejsia ani nemozes byt🙈
Mala by si sa snažiť to ukončiť, aj keď viem aké je to ťažké aj keď v mojom prípade nebol že atý ani zadaný, ale nevedela som sa ho vzdať.... no ale musíš sa ho zbaviť nie kvoli nemu alebo jeho manželke, ale kvôli sebe, lebo sa budeš trápiť a strácat pri ňom roky... nikdy ti nedá to čo chceš a jediný víťaz je on
tak si poloz otazku, co vlastne chces. Len si uvedom jednu vec, to co prezivate, nie je vazny vztah, iba hormonalne poblaznenie. Navyse on ho s tebou ani nechce, narovinu ti to aj povedal, takze cakat, ze nazor zmeni, je zbytocne. Rozhodnutie je na tebe. Dostat sa z toho tak, ze mu to povies, vsade ho zablokujes a nebudes kontaktovat. Ak by sa pokusal o kontakt tak ignorovat. Ten chlap ta nemiluje.
"som velmi zasadova"...a potom ze "nemala som vycitky svedomia, vsak som slobodna"...moja, ty si riadne blba a nie ze zasadova.
Pochopila som. Správne ze sa rozísť chceš ale nevieš ako.... Tak? Proste pekne napíš sms, povedz co povedať chceš a blokni si ho viac sa s ním už nemotaj, hotovo vybavené, nepripúšťaj možnosť ze ešte niekedy niečo s ním bude, je ženatý, hotovo koniec, niet cesty späť!
ja som nepochopila v com chces poradit, resp. co by si rada vediet.. povedal ti, ze rodinu neopusti.. je uz len na tebe, ci chces byt do konca zivota ta druha.. 🤷♀️
Vychadzajme s reality:
-Mas po 30-tke.
-Milenec Zakonitu manzelku neopusti
-Mas zasady
Takze ak sa chces upnut na muza, ktory ta ma "len" pre potesenie tak ok. ALE ak chces mat v buducnosti rodinu/deti tak ho posli kade lahsie k milujucej manzelke a nerob mu milenku, ktoru ma vtedy ked sa to hodi jemu. Stracas pri nom prilezitost byt stastna vo vlastnej rodine s vlastnym chlapom.
Boze zeny, vy ste niektore jak pipiny. Matky Terezy fakt...
Ja ti poviem len jedno... mam dve kolegyne, ktore maju tesne pred 40r. Jedna x rokov mala dovolenkove dlhodobe lasky a druha x rokov paktuje so zenatym nadriadenym. Ja ich neodsudzujem, len ma mrzi, ze najlepsie roky zivota stratili takto, ze zrejme deti uz nebudu mat.
Takze ak si zmierena s tym, ze nechces deti, nechces muza vedla seba kazde rano... musis mysliet aj co bude o rok a ci ti to stoji za to. 😉
Ber to tak ze tento chlap ta ma len na zabavu. Vylety, sex, dvihanie si ega penknymi recami ako sa lubite atd. Ziadne zavazky, ziadne vazne problemy ktore by s tebou riesil typu deti byvanie atd. A uz vobec nebude koli tebe riesit rozvod a delenie majetku so zenou a podobne stresy na to zabudni to sa stane malokedy aj to velakrat len preto ze mu na to manzelka pride, vykopne ho a on uz nema na vyber len ostat s milenkou. Proste vazne veci riesi doma a k tebe si od toho ide oddychnut a zrelaxovat nic viac za tym necakaj. To ze ti vravi ze ta lubi atd to patri k tomu predstaveniu neber to tak vazne, keby ozaj k niecomu vaznemu dosto v momente by na lasku k tebe zabudol. Takze bud ber tak ako je a zabavaj sa alebo ho nechaj tak. Ocividne je to chlap ktoreho netreba 2x prosit cize ak ho nechas razdva si najde inu ak popri tebe nejaku nema. Z vlastnej skusenosti ti pisem ak mas na to zaludok zabav sa ale ak sa mas trapit ze ty chces nieco viac tak ho posli do prdelky. Chlapov je vela a urcite je niekde taky akeho chces a slobodny..
Klasika, nič si od neho nechcela a keď si to nič dostala, tak už je zle však.
Však ho pošli do riti, čo je na tom také ťažké?
Bola som v takej situácii 2r. Tiež mal ženu a dcéru školáčku,ale bol poliak,tak snáď to nie je ten istý 😂
Chcem povedať,že úplne chápem,čo prežívaš.
Ja som ho prv odvíjala,no jeho smutné oči,ako má on miluje,ako on kvôli mne ženu opustí, no dlhé dlhé debaty,kedy som sa chcela brániť, vyhovárať mu rozvod atď atď. Podľahla som. A nakoniec som zistila,že nie som sama, ktorej tieto rozprávky rozpráva. Vedela som že ju podvádzal stále s nejakou. Ale raz som ho opýtala nech mi dá svoj mobil. A v tom na WhatsApp správa,že prečo sa neozýva a hneď na to tá žena volala. Zdvihla som jej -hapkala... Ja "agent" našla som ju na fb. On FB nemá a všetky jeho kočky som vypatrala- on to nikdy nechápal 😁 Ale ju som kontaktovala, písali sme aj telefonovali.(ona má manžela a 2 deti). Stačilo mi keď mi povedala,že naposledy keď bol u nej tak jej hovoril presne to isté čo mne " ty si jediná, pre mňa iná neexistuje, kvôli tebe sa rozvediem" 😲 Skončila som, pochopila som. A z veľkej lásky k nemu cítim nenávisť. Bývame v tom istom meste, no už som ho nevidela 18 mesiacov a ani nechcem, lebo sa asi pozvraciam.
Áno áno dámy moralisky ... Bola som krava,uvedomujem si to,aj vtedy som si to uvedomovala. Lebo tiež som bola niekedy veeeeľmi zasadová,no vpadla som do jeho pasce, zmanipuloval ma totálne. Teraz už viem,že sa to môže stať každému, stačí stretnúť manipulatorneho debila a z rozumnej tigrice,ktorá sa nikdy nedá, bude malé,poslušne mačiatko...
Chvála Bohu,ja som sa na počudovanie z toho dostala rýchlo,asi vážne preto,lebo mi dal dôvod ho nenávidieť. Vytrezvela som.
Držím prsty...
@nyusika pozri nur každá žena chce tri deti, status vydatá, dom na hypo a doma chlapa... Ty vieš, či jej, um to tak nevyhovuje? Nejako osobne to berieš, jeden chlap ma taky názor a druhy iný. Ty môžeš byť pre ňu chudera obvesana deckami 😂príklad...

@h2 ako inak, este by si ju ten hrdina mohol prestat vazit 😀