icon

Stretávate sa s mužskými kamarátmi, keď ste vo vzťahu?

11. nov 2021

Mam takú otázku, baby čo ste zadané/ mate deti a muža, mate aj mužských kamarátov s ktorými sa stretávate? Toleruje Vám to muž? Ja som mladá mama, s partnerom sme spolu od strednej a keďže som sa odsťahovala do jeho mesta, nemam kamarátky, len svagrinu. Asi pred polrokom mi napisal jeden chalan v mojom veku na instagrame, našiel ma úplnou nahodou (komentovala som jeden príspevok na stranke) a odvtedy sme v kontakte. Na začiatku mi dával najavo sympatie ale hneď ako zistil že mam priateľa a dieťa tak prestal a mame super kamaratsky vztah. Naozaj ho beriem len ako kamarata a viem že aj on mna. Teraz mi vsak napisal že pôjde do zahraničia a predtým by sme mohli vybehnúť niekde na kavu, že keď budem v jeho meste nech sa ozvem. (Je z BA a ja zo ZA). A teraz ta dilema. Rada by som ho videla a len tak pokecala no neviem ako. Aj mi napadlo, že by som sa s ním jednoducho stretla a priateľovi o tom nepovedala ale potom mi doplo že ak sa to nahodou dozvie, mohol by byt problem že prečo som mu to nepovedala. Nikdy som nebola ani v kontakte so žiadnym mužom lebo priatel žiarlil. Ani o tomto kamarátovi nevie. Teraz po toľkých rokoch vzťahu už asi neziarli ale ak by som mu povedala že idem von s iným mužom asi by vyvádzal. Preto ma zaujima že ako to mate vy s vašim partnerom.. alebo že čo by ste mi poradili.. asi sa radšej nestretnúť pre pokoj, že?

Strana
z3
panda21
12. nov 2021

@lopka1313 rovnako, po 2 rokoch sme si uvedomili, že sme proste kamaráti s výhodami, tak sme to ukončili 😅 od rozchodu medzi nami nepadla ani pusa, nič, žiadne priťahovanie. Dokonca je krstný nášmu synovi, s mužom chodí na pivo, dokonca jeho mama, moja ex "svokra" nás každé leto volá na rodinnú grilovacku, prijali aj môjho muža, a všetci od babky, ex svokra, ex priateľa a jeho priateľky milujú nášho syna 😂

lenka1993
12. nov 2021

Áno stretávam. Mám kamarát. Stretla som ho asi pol roka pred svadbou v taxíku. Už je to 8 rokov čo sa poznáme a hocikedy ideme na kávu keď je doma. Ale zas on pozná aj manžela môjho hoci nie sú kamaráti. A ja poznám jeho snúbenicu.

nwnw
12. nov 2021

Nekontrolujem ja jeho s kym ide na kavu ani on mna. Deti si podelime. Nikdy sme sa nepohadali.

natyreggae
13. nov 2021

Tak keď si nevieš predstaviť že priateľ by bol v tvojej úlohe tak to nerob a hotovo.... alebo vezmi aj priateľa a choďte všetci spolu

Strana
z3