Stretko cez internet, keď som pozitívna
Píšem si s jedným mužom na zozname, vymenili sme si čísla, volali si, všetko ok. Chceme sa stretnúť, už sme mali naplánované stretko na zajtra, ale som chorá, som doma na PN, mám potvrdený covid. Tak som mu písala, že to musíme preložiť a on dosť nalieha, že zajtra aspoň na minútu.
Neviem baby, príde Vám to normálne?
@autor Vieš, ako sa hovorí. Reťaz je len taká silná, aký silný je jej najslabší článok. Ak to v intímnej oblasti nebude fungovať, nevyvážia to žiadne iné prednosti. Nechápem, prečo si teraz hľadá vzťah, keď ma taketo problemy, zároveň kladie na teba veľké očakávania, aby si bola tolerantná a neublížila mu. Leto toto su veľmi citlivé témy.
Mne pride ako dost cudny, este ste sa nevideli a uz ti vesia na nos jeho SEXUALNE problemy? 😲😲😲😲
A potom, co mu povies, ze si chora, tak chce za tebou prist?
Naozaj? Ja by som s nim veru nikam nesla a ziadne dary od neho neprijimala...
Davaj si pozor, aby si sa nezaplietla s nejakym podivinom, co ta bude len komandovat a prevadzat si na tebe 🧐
@ttonicum No veď mám z toho divné pocity, preto aj píšem sem, nie že by som sa nevedela rozhodnúť sama, ale predsa viac hláv vie viac. A to mi ešte písal, ako to má rád (nechci vedieť).
Zvláštne ... Veď nech ma čokoľvek môže to aspoň odfotiť .myslím tým kyticu ,čo môže zvadnut alebo zakusky 🙂akože ma pre teba darček ale to je asi blbosť keď sa ešte nepoznáte .. proste nechoď keď si chorá ,nakazis ho aj iných ľudí
A zaockovana si?
No just, tak daj, ako to ma rad??🙈
Opýtaj sa ho, či sa to.prekvapenie pokazí. Ak áno, nech ti ho nechá pred dverami a dovi dopo keď budeš fit?
@midori123 Bdsm má rád
@simonettasimonova Nie
Tak načo riešiš covid keď nie si ouca? Necítiš sa dobre?
@simonettasimonova Ty si trošku mimo, nie?
Nie som mimo len nechápem ze niekto rieši ešte covid si asi mimo nie? Trosku dosť nie trosku mala by si sa ísť zaočkovať určite by ti to pomohlo a bolo by ti lepšie
Je fajn, ze sa chces poradit. Snad som ti poradila dobre.
Zareagovala som, lebo nieco obdobne som zazila. A nedopadlo to pre mna dobre. Preto si, prosim, naozaj davaj pozor. Nikto normalny predsa na druheho netlaci. Vam ma byt prijemne a veci sa maju diat prirodzene a nie, ze on ti zavesi na nos sexualne problemy a zaroven splieta nieco o nadrzanosti...
@ttonicum Aj ja sa nad tým udivujem, možno len nechcel aby sme sa stretli, možno by sme si niečo začali a potom by som zistila ten jeho problém, tak to povedal takto narovinu. Ktovie. Inak sa mi zdá ok, len ten tlak na to stretnutie aj keď som chorá mi už prišiel cez čiaru.
@toskanka No ako píšem, tiež mi prišlo čudné aby takto písal o svojich sexuálnych problémoch, ale asi to bude tým, že sa chcel vyhnúť žene, ktorej by to vadilo, možno sa nechcel namotať a na tomto by to skončilo. Len tak rozmýšľam.
Inak píšeš že je policajt a má brigádu. Policajti, zvjs a vojaci pokiaľ viem nesmú mať inú zárobkovú činnosť. Takže to asi nebude úplne pravda niečo
@klip0 To ja neviem, takto mi to bolo povedané.
Policajti sú najhorší 🙈🙈🙈 a teraz vážne … ty si chorá na PN, s covidom čo neni vôbec sranda, nevieš predpokladať ako Ti bude zajtra. A kde sa akože tak chce stretnúť? Chce prísť k tebe domov? To nebude na minútu. Chce sa stretnúť niekde von? Je to dosť nezodpovedné, keďže si PN a on je policajt. Prekvapenie? Hm … tak nech ho odloží na iný deň, a ak je to naozaj tak neodkladné prekvapenie, nech Ti ho nechá za dverami …
Vďaka nezodpovednosti vypukla celosvetová pandemia. Prosím buď ty zodpovedná a kým si infekčná s covidom doma, nestretávaj sa s nikým … ak toto nevie pochopiť, je to smutné, ale pravdepodobne bude sebecký debil. To neni chrípka alebo zápal hrdla čo vyležíš za 2 dni. Je to “nový” vírus, ktorý za sebou necháva dosť nepríjemne následky. Preto neriskuj
Hej a ešte jedna vec … čo budeš mať ty z toho stretla keď si chorá a necítiš sa dobre? Ja si myslím, že je veľmi dôležité pri týchto zoznamkach prísť na stretko v pohode, kľude, mať čas na toho druhého. A nie byť v strese že som porušila PN, karanténu, je mi na chuja a musím sa pretvarovať že jeeeeej aké pekne prekvapenie.
Policajt?
A mas ty rozum?
To si na tom az tak zle, ze sa na ineho nezmozes???
Ruky prec!!!
Moja sestra bola vydata za policajta.
Keby ti o nom porozpravala, tak odpadnes z toho, co to bolo za psychopatickeho magora a vsetkych policajtov, by si na kilometre obchadzala.
Moja sestra ma z manzelstva s tym psychopatom traumu, na cely zivot a ak chces dopadnut rovnako, ako ona, tak smelo do toho, ale potom sa nestazuj.
Chalan ma komplex zo svojho muzstva, tak je aspon policajt (a to ich nechcem urazit, su aj ok policajti). Nenavidim, ak na mna niekto tlaci. Moje nie je nie. Si chora, je ti zle, si doma. Ak ta nerespektuje uz teraz, co bude potom? Za dalsie, vsetci mame nejake svoje minusy, nadvahu, krive nohy, riedke vlasy, nedobru plet, alebo daco psychicke - panicke ataky, sklon k depresiam a podobne. Ale budem toto vesiat na nos niekomu, koho poznam len cez internet? Nie. Preco vyzdvihovat svoje minusy? Je to podivin. Nedaj sa zmanipulovat. Uprimne, po tomto, by som uz stratila zaujem a ghostla ho.
Autorka: Policajti resp. ozbrojene zlozky nemozu mat brigadu popri sluzobnom pomere.
@petedea to, ze tvoja sestra mala policajta "psychopata" neznamena, ze vsetci su taki. A ani väcsina. Samozrejme, tak ako vsade sa mozu aj v tomto povolani vyskytnut, ale nie je to pravidlo. Treba si vsimat znaky uz na zaciatku (vid ako tu autorka) a neignorovat intuiciu/zly pocit/nieco co nesedi...
@katkine_terapie môžeš mať pravdu, že nemusia byť všetci psycho … ja však poznám piatich, a všetci sú psycho 😅 …
@koticka ja ich poznam o trosku viac a teda psycho nie je ziadny. Je jasne, ze v PZ a podobne nemozes byt vysokocitliva osoba (nemyslim tym normalne empatickeho cloveka), lebo by si sa rutila pri prvom pripade a nevedela tak poskytnut adekvatnu pomoc. Rovnako ak by islo o "psychopata" v zmysle diagnozy podla MKCH10, neprejde taky clovek psychotestami ani previerkou.

@jazula Asi po týždni to napísal. Vraj preto, aby som to vedela hneď a aby som potom nebola sklamaná.