Stretko cez internet, keď som pozitívna
Píšem si s jedným mužom na zozname, vymenili sme si čísla, volali si, všetko ok. Chceme sa stretnúť, už sme mali naplánované stretko na zajtra, ale som chorá, som doma na PN, mám potvrdený covid. Tak som mu písala, že to musíme preložiť a on dosť nalieha, že zajtra aspoň na minútu.
Neviem baby, príde Vám to normálne?
@dodo1981 Môj ty Bože 🤣 Ty máš dosť 😁
@kristiii Ten je úplne mimo 🤦♀️
Jezisi 😮, to su take silacke reci. Ano, ma rad bdsm, ale nevaha hovorit cudzim, ze ma problemy mat vobec sex. Prepac, ale on je podla mna slusne povedane sisnuty...
Fakt ho vyhod z hlavy, z neho ide len chaos, zmatok a teba nebere vazne 👀
Tak ty mas mat hned pochopenie pre neho, ze ma zasadne problemy v intimnej oblasti, ale ked on ma pochopit teba, ze si chora, tak ta tlaci v case tvojho ochorenia do stretnutia? 🤔😵💫😵💫😵💫😵💫 Paneboze, on nebude mat problemy len jedneho spominaneho druhu 😏😶
Rada by som ti poslala spravu
bdsm? a ty si s tym akoze ok? no tie vsetky veci mi nepridu zrovna ruzove. a na ktorej "pozicii" byva pri sexe? ak je submisivny, tak mozno si to predstavuje aj s kovidom - v ramci svojho utrpenia. a ak je dominantny, tak mi to pride, ze skusa ako velmi si submisivna ty, ci ho uz teraz budes posluchat na slovo a stretnes sa "lebo on chce"...
v kazdom pripade dost nebezpecne, lebo tieto preferencie o nom dost napovedaju, co sa povahy tyka. by som sa nedivila, keby kazda predtym mala dost rozumu a "radsej dostala kovid"...
@kiwi3 On je dominantný ako mi už stihol povedať.
@kiwi3 Ale že rád by si to skúsil aj naopak. A inšpiráciu vzal z 50 odtieňov sivej 😁
Po tychto vsetkych reciach mi pride ako totalne nevyspely jedinec. Mne je neprijemne z neho a to si nam ho len opisala...Take slizke, neprijemne mi z toho lezie, fuj..
@ttonicum Ako to, že má rád v posteli to, čo napísal mi ešte nepríde úplne to najhoršie. Ľudia majú radi rôzne veci. Ale nemôžem prehliadnuť veci, ktoré sú proste divné.
@amelia1234 A načo píšeš? Veď nemusíš prispievať do témy.
@amelia1234 Mňa? Neviem prečo by som mala písať mesiac, aj keby je to moja vec a Teba nik nenúti to čítať a ani prispievať. Pekný večer 🙂
Ano, ludia maju rozne preferencie, ale nie je normalne ich hned vybafnut na niekoho cudzieho a do spravy 😬. Najpv narozprava o tom ako ma rad bdsm a hned na to ako ma problemy v intimnej oblasti, hned ti dava na znamost, ze nie je obdareny. On si urovnal v hlave, ze ci ta chce vlastne zbalit alebo odpudit? Lebo zatial len kvalitne odpudzuje 🥴
Pocuj, ty este stale o nom tocis?
To si taka chudera, ze sa nezmozes na nic ine, len na nejakeho fizla???
@petedea Keď nechceš, nekomentuj, nik Ťa nenúti to čítať.
bdsm nie je to najhorsie? fuha, no pride mi, ze beries hocico, len nech nejaky chlap je. dost zle... keby si napisala, ze aj ty to mas rada a takeho partnera presne hladas, ok, proti gustu... fakt sa zamysli, lebo takyto postoj ta dovedie do dost blbych situacii a jediny, kto za to bude moct, si len ty sama.
Veď mas určite doklad ,ze si pozitivna alebo test tak mu ho posli ,nikde by som nešla
UMELO UDRZIAVANA TEMA? VYMYSLENA? TROLL?
@jasomzabka Jasné troll, kto iný 🤦♀️
o a co umieras doma ?Nechapem,ak nemas nejaky zly priebeh tak vonku preco nie?Uz nerobte z toho covidu malariu alebo mor.
ale citam dalej co ma rad a ale ma problemy a mna by taky chlap odradil.Takze esteze mas covid a nemozes sa stretnut;)A na tvojim mieste,ale mozno ty take veci preferujes,ale ja by sim mu uz dala zbohom.