Stretko so ženatým
Spoznala som cez zoznamku jedného muža, ale je "papierovo" ešte ženatý. S manželkou spolu nežijú niečo cez dva roky.
Stretli by ste sa s ním aj tak? Alebo trvali na tom, že až po rozvode?
Zisti ci aj jeho manzelka sa ide rozvadzat. Mozno to tak je. Aj moj rodinny prislusnik sa 2 roky rozvadza, maju prvaka a neziju spolu, jeho ex chce z neho urobit blazna a zakazat mu styk s dietatom, on bojuje o dieta, preto im to tak trva...
@jakoma Ako to zistím?
Není to ľahké, ver mi, z vlastnej skúsenosti píšem. Tiež som sa zoznámila s nešťastným vo vzťahu, a ja som tiež bola nešťastná v manželstve. Dnes viem, že už by som to nedopustila, chcela by som vidieť papier o rozvode, alebo jasný dôkaz, že už spolu nežijú a neplánujú.
@tosomja Pokiaľ žije sám, tak myslím, že klamať nebude. Ak by ma z nejakého dôvodu nechcel u seba doma, bolo by to jasné. Ale priznám sa, že moc sa mi do toho stretka nechce, práve preto, že je ešte stále ženatý. Premýšľam, že mu napíšem, že sa môžeme stretnúť až keď bude oficiálne rozvedený.
@katkami123 Nemusí byť hneď kurevník.
😀 áno, áno… tá nekonečná naivita…
@katkami123 Pozri, je veľa mužov čo sa nerozvedú hneď, to z neho kurevníka ešte nerobí. Každopádne naivná nie som, písala som, že nemám chuť sa stretnúť keď je stále ženatý. Zase si to nemaľujem na ružovo. Môže hovoriť pravdu a môže klamať.
Veď je tu jedna mamička, ktorá žijú každý vo svojej domácnosti, a sú spokojní, šťastní. Ale rob ako ti rozum káže. Nech nie si potom ty dôvodom ich ešte väčšej krízy. A s malým dieťaťom to tiež nie je najľahšie. Hlavne z rozvedenej rodiny.
@tosomja Rozum mi káže nechať to tak. Ak by sa po čase ozval, že je rozvedený, skúsila by som to.
Neboj, nájde novú obeť 😁
@tosomja Netreba byť hneď ironická. Ja som sa prišla slušne poradiť.
autorka, komplikáciu vidím práve v tom prvákovi. chlap sa bude ešte minimálne 12-15 rokov naťahovať s ex-kou ohľadom výživného (česť výnimkám). ako ti už na prvej strane odporúčali, prečítaj si istú tému, kde je sakra problém podporiť vlastného syna, lebo chlap si s ďalšou narobil už ďalšie 3 deti a akosi má problém ich asi uživiť alebo nechápem... jednoducho chlap so záväzkom v podobe malého dieťaťa je komplikácia. v 98 zo 100 prípadov.
A co tu chceš poradit? Je ženatý? Je, bodka. A ze spolu nežijú, to môže kazdy povedať. Osobne by som si svoje stastie nezakladala na nešťastí iného. Karma ti nic nehovorí? Nezistis kde je pravda, jedine ze by si sla.za jeho zenou a opýtala sa jej ako to medzi nimi je 😂. Pravdu sa nedozvies. A nie je to tvoj dlhorocny znamy alebo sused aby si mu mohla aspon ako tak verit. On len tak skúša. A ver, ze nie si jedina, ktorej píše 😉
@panelacikova Mne povedal, že sa dohodli s manželkou a že jej posiela peniaze na malého.
@barborachors Hlavne, že Ty vieš, že nie som jediná ktorej píše 😉
autorka: ja toto nevylučujem. ale... no. už nemám 20. ani 30. s dnešným rozumom by som jednoznačne slobodnej bezdetnej babe odporučila buď chlapa, ktorý má už deti "za sebou" a dospelé alebo na prahu dospelosti alebo chlapa bez záväzkov (ideálne). ono netvrdím, že on je zlý alebo čo. ale všeličo sa môže zvrtnúť a budúcnosť môže byť časom sivá až čierna... denne tu na MK máme možnosť čítať, ako nevedia vychádzať kvôli deťom, ako sa naťahujú o peniaze kvôli deťom, alebo opačný extrém, chodí tam často kvôli deťom, necháva ma samú cez víkend, lebo ide na víkend k ex kvôli deťom a bla bla bla. poriadne si premysli, či chceš začať vzťah s človekom so záväzkami.
Lenze starostlivost o dieta nie je len o posielani penazi. Treba sa mu venovat, robit s nim ulohy, vozit na kruzky, robit program po vikendoch. Si na to pripravena? Vies, ako maju dohodnutu starostlivost, kolko dni v tyzdni je chlapec u otca? Treba sa na to pozriet realisticky, bez ruzovych okuliarov. Ver tomu, ze vychova cudzieho dietata je ovela narocnejsia ako vlastneho.
Po mojej skúsenosti by som sa už nestretla...akože viem, že s ňou nežil (bola som uňho, kde býval v podnájme), ale nakoniec som zistila, že nemali ani podaný návrh na súde. Takže tak😏
@kp7333 Áno viem. Čo mi povedal, sú spolu každý druhý víkend a dva dni v týždni. Nevadí mi sa starať o dieťa, ak by sme si spolu rozumeli (s partnerom).
No pokial je to ten, co si myslim, tak ten uz podal o rozvod.
Veľa zaletnikov píše že je v rozvodovom konaní a bla bla. Škoda reči.
Stretnúť ako stretnúť.... je jasné , že brať si ťa nebude, bude chcieť len keksík 😁😂😁😂
Teraz si mozno myslis, ze by ti nevadilo sa starat o cudzie dieta, ale realita moze byt kruta. Chlapec je uz dost velky a nebude len tak akceptovat cudziu tetu. A potom je tu aj buduca exmanzelka a financna stranka - nielen delenie majetku po rozvode. Este raz ti radim precitat si diskusiu tu na MK s nazvom Financovanie dietata z predchadzajuceho vztahu. Zial, aj takto vyzera starostlivost o dieta po rozpade vztahu.
@daniela2202 Veru, nemyslim si, ze panko ma zaujem o seriozny vztah. Ved naco by si komplikoval zivot, ked prilezitosti na vyprazdnenie vajec je na zoznamkach az az.
Mňa len zaráža, ako všetky presne viete, že nechce seriózny vzťah. Môžem vedieť, kvôli čomu si to myslíte?
Vieš, možno sú to životné skúsenosti, príbehy z okolia. A čím je starší, o to viac nebude mať záujem o novú rodinu.... nič v zlom
@daniela2202 Je mladý, má 33 rokov.
Pozri... skús ho, žiadny keksík nedovoĺ, len kamaráti, nech si porieši situáciu a ty oči otvorené.... veľa šťastia prajem 😊🖐

@panelacikova Vidíš to ako komplikáciu? V čom konkrétne, ak sa môžem spýtať?