icon

Stretko so ženatým

21. nov 2022

Spoznala som cez zoznamku jedného muža, ale je "papierovo" ešte ženatý. S manželkou spolu nežijú niečo cez dva roky.
Stretli by ste sa s ním aj tak? Alebo trvali na tom, že až po rozvode?

katulienkax
23. nov 2022

@kp7333 Suhlas o 2 roky tu da temu, na temu jeho byvala je protivna a stale ziada vyzivne a nove, topanky, vetrovky, kruzky a urcite to chce pre seba ta byvala, hnusana akasi 😉

autor
23. nov 2022

@daniela2202 Ďakujem, ten keksík nedovolím, ja som mi písala, že pokiaľ nedorieši ten rozvod, nič nebude. A na to mi napísal, že či si uvedomujem, že s manželkou nežijú atď..a či to nie je škoda takto mrhať časom.

autor
23. nov 2022

@katulienkax Prečo myslíš, že som ten typ? Mne je jasné, že keď má muž malé dieťa, peniaze tam pôjdu. Logické, že sa stará o svoje dieťa a nielen finančne.

vsicka036
23. nov 2022

Podla mna je to podla tohto jasne, ze klame a odkopal sa. Stracat cas. 🤦

daniela2202
23. nov 2022

Nie je to škoda mrhať časom, aspoň uvidíš, ako sa to vykryštalizuje.....drž sa svojho 😊👉

kristiii
23. nov 2022

Tak mu napíš, že keďze už mrhal časom dva roky a nevadilo mu to, určite ten zvyšný čas čo to dotiahne úspešne do konca už vydrží a počká na teba

autor
23. nov 2022

@kristiii Písal, že rešpektuje moje rozhodnutie. Ale to sú len také reči 😁 aby nevyzeral, že mu ide iba o jedno.

autor
30. nov 2022

Baby tak stále mi píše, aj posiela fotky aj so synom. Ide sa rozvádzať, ale na moju otázku že kedy povedal, že po Vianociach, že nechce teraz pred Vianocami robiť ex stres. Čo by ste si mysleli? Má to cenu?

autor
30. nov 2022

Navrhol mi, že na Vianoce by sme mohli byť spolu, len my dvaja...

pallacinka29
30. nov 2022

take reci 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

autor
30. nov 2022

@pallacinka29 Prečo myslíš?

autor
30. nov 2022

Tú fotku so synom mi ale poslal z domu jeho ešte stále manželky. Že išiel pozrieť malého.

panelacikova
30. nov 2022

takže jeho ex ešte o tom nevie, že on sa ide rozvádzať? hoci spolu nežijú viac ako dva roky?

pallacinka29
30. nov 2022

este lepsie… autorka, kasli na neho, X slobodnych chlapov beha po svete. Tento by si evidentne chcel
zasulozit, kym mu bude zena doma prat.
A nepytaj sa sprostosti typu, preco si o nom myslime, ze ta vodi za nos. Kazdou takouto otazkou sa zhovadujes.

panelacikova
30. nov 2022

napokon, on o rozvod podať mohol. kým by to žene prišlo s nejakým termínom, bol by január.... a on by mal v "rukách" aspoň potvrdenie o tom, že o ten rozvod naozaj podal. takto ťa bude naťahovať ďalší mesiac.

autor
30. nov 2022

@panelacikova To ja neviem. Povedal mi, že už jej povedal, aby doriešili ten rozvod.

autor
30. nov 2022

@pallacinka29 Takže myslíš, že žije stále so svojou ženou? Pozval ma ale k nemu domov...

autor
30. nov 2022

@panelacikova Vieš že som na to myslela, že než by sa to začalo riešiť, bol by január. Neviem čo si myslieť, dnes mi posielal hlasové správy, sťahoval sa do väčšieho bytu, vraj kvôli malému aby mal svoju vlastnú izbu.

panelacikova
30. nov 2022

tak vlastne si protirečí. na jednej strane tvrdí, že jej povedal, aby doriešili rozvod, čiže teoreticky by mala byť ona na to pripravená, že on to myslí vážne - to trvalé odlúčenie. na druhej strane ti povie, že ju nechce stresovať. nevidím na tom nič stresujúce, ak 2 roky nežijem s chlapom a dokonca mi už naznačil, že chce riešiť rozvod...

autorka, ty poznáš tú jeho ženu? je on napríklad na nejakej sociálnej sieti? alebo jeho žena? alebo doteraz netušíš, kto ona je? ono vieš, nechcem príliš špekulovať, ale môžu mať 2 byty alebo môže ísť o nejaký byt, ktorý mu požičia kamoš....

panelacikova
30. nov 2022

on sa sťahoval do väčšieho bytu... to akože z menšieho? nerozumiem celkom tomu. bývalú nechal s deckom v menšom a on sa odsťahoval do väčšieho? skús to vysvetliť, akosi mi to neberie...

panelacikova
30. nov 2022

ja by som to pozvanie prijala. ste z jedného mesta? ak nie a máš na to, uhraď si nocľah v nejakom hotelíku - ak nechceš unáhliť sex. ak ste z jedného mesta, daj si kávu, koláč a pozoruj, či vôbec ide o jeho byt. myslím tým výlučne jeho. má v hlave jasno, ako chce riešiť majetok so ženou? vieš, ono je to celé také divné totiž....

autor
30. nov 2022

@panelacikova Po rozchode sa on odsťahoval do jednoizbového bytu, ale teraz sa z toho jednoizbaku odsťahoval do väčšieho, kvôli malému aby mal jeho syn u neho svoju vlastnú izbu.
Priznávam, sliedila som na FB. Našla som si jeho, pozerala som, kto mu lajkoval fotky a tak som našla jeho matku a jeho matka mala v priateľoch jeho manželku. Sledujem jeho ženu na FB , fotky s ním tam má naposledy z roku 2017 alebo 2018, ale všimla som si, že stále nosí na prstenníku prsteň, obrúčku a to sú aktuálne fotky.

autor
30. nov 2022

@panelacikova A je vidno, že jeho manželka má nadpriemerne dobré vzťahy s jeho matkou, sú takmer na každej foto spolu, majú spoločnú záľubu.

autor
30. nov 2022

@panelacikova Mne je to tiež divné, preto aj sem píšem, že čo si myslíte, čo by ste robili, lebo na jednej strane mi príde úprimný no na druhej ako klamár. Tá foto so synom čo mi dnes poslal, mi poslal z bytu svojej ženy. Pochopím, že ide k nej pre syna a idú do synom k nemu, ale toto vyzerá akoby tam bol. Neviem čo si myslieť .

pallacinka29
30. nov 2022

idem pre syna, vyzdvihnem a odchadzam. Bodka.

autor
30. nov 2022

@pallacinka29 On urobil ešte fotku. No tak ja neviem čo si myslieť.

momoqui
30. nov 2022

Moze byt kludne pravda to, ze sa rozvadza. Moze byt pravda aj to, ze klame. Zistis to jedine tak, ze sa stretnete a po case zistis.

autor
30. nov 2022

Stále mi ale niečo hovorí, že s ňou žije. Neviem prečo. A možno nie, ale je to divné.

autor
30. nov 2022

@momoqui Lenže ja sa nechcem zamilovať a potom zistiť, že sa nerozvadza. Bohužiaľ ja to teraz fakt nemám ako zistiť

panelacikova
30. nov 2022

autorka, tým, že sa s ním stretneš v nejakom byte, sa ešte nezamiluješ. ešte sa ťa raz opýtam, asi si prehliadla: ten väčší byt, to je prenájom? alebo ako ho charakterizoval on? dobré vzťahy svokra-nevesta nerieš, to je rarita, to by skôr svedčalo o tom, že sa fakt rozchádzajú a nevesta možno aj lezie kamsi svokre, bohvie, všetko je možné...
ak by sa však priateľovi-známemu aj všetko potvrdilo, potom musíš rátať s tým, že sa ti bude bývalá zjavovať každú chvíľu pred očami - prostredníctvom "svokry". - to len tak na okraj.
takže môj názor: stretnúť sa s ním a opýtať sa na detaily, ktoré ťa naozaj zaujímajú (či už ohľadom manželstva, bytu, majetku, atď...). ak sa naozaj plánuje rozvádzať, vôbec by ho to nemalo vyviesť z miery... no a uvidíš, premyslíš, zhodnotíš a rozhodneš sa, čo ďalej. len maj chladnú hlavu, buď odosobnená, skúmaj, nevrhni sa do niečoho "pohlave"...