Stretli by ste sa po takom klamstve?

2. apr 2022

Ahojte.. pisala som si na pokeci intenzivne cca mesiac s muzom, ktory sa zdal byt ok, ale vysvitlo, ze cely cas klamal o svojom veku. Tvrdil, ze ma 24, no nakoniec sa prekecol a nasledne pod natlakom priznal, ze ma 33. Vraj klamal preto, ze som sa mu zapacila a bal sa, ze by som si s 33r chlapom uz pisat nechcela (som mladsia). Na otazku, kedy by sa bol uracil mi oznamit svoj skutocny vek odpovedal, ze hned ako by sme sa osobne stretli. Vraj ho to mrzi, ale vazne sa bal. Ja teraz neviem, baby, inak sa zdal byt vazne ok podla pisania. Dali by ste stretnutiu sancu alebo po takom klamstve radsej navzdy zbohom?

pribinak
2. apr 2022

Noooo, ktovie či je toto jeho jedine klamastvo? Veľmi by som si stretnutím pockala a uvidis jeho reakciu

janka_23
2. apr 2022

Po svojich osobných skúsenostiach už niekomu kto ma co i len raz oklame neverím. Vzdy sa mi potvrdilo, že oklamal raz oklame znovu.
Ale rozhodnutie je na tebe. Ak to cítiš tak, že sa s ním chceš stretnúť, tak sa stretni. Ale bud obozretna a vsimaj si akékoľvek náznaky.

klip0
2. apr 2022

Nie nestretla, keď má potrebu v tomto klamať, tak ja by som nemala potrebu ho spoznať osobne

liljana
2. apr 2022

Ty mas kolko? Ak mas 18, tak dost sprosto namotaval mladu zubrienku a vtedy nie. Ak mas cez 24-26, pripadne ti nevadi vek 33, tak to nie je az take no go.

autor
2. apr 2022

@liljana mam 20 rokov..

liljana
2. apr 2022

Sama si odpovedz, ci by si si zacala pisat s niekym, co ma 33. A daj na svoj dojem, my sme si s nim nepisali mesiac. 🙂 Ak ta na nom nieco bude rusit, skoncit to mozes kedykolvek.

petamich
2. apr 2022

nie, nestretla by som sa s nim, zacat si ked len virtualny vztah klamstvom, je u mna tazke no go

autor
2. apr 2022

@liljana Mna to velmi sokovalo a potrebovala som cas to nejako spracovat, lenze on mi ho ani nechce dat, stale ma kontaktuje a uz v poslednych spravach chce akoby zo mna robit tu zlu - vraj som povrchna, ked je pre mna vek dolezity a ze by take nieco do mna nikdy nepovedal.

julka828
2. apr 2022

Ja by som z toho vedu nerobila a stretla sa

katkamatka7
2. apr 2022

Dopredu vie, že budeš mať iné názory ako on a vie, ktoré Ťa namotajú. Môžeš sa od neho niečo fajn naučiť a môže prísť sklamanie s novou témou, ako na neho zabudnúť.
Radšej nie.

lindous
2. apr 2022

Ja by som nešla... Na pokeci som nebola dobrých 10 rokov, ale tam sa vek v profile zobrazuje nie? Takže ak tam má tých 24, tak asi nebudeš jediná mladá baba, ktorú takto motá, klame a asi to nebude len kvôli tebe, ale celkovo má nejaký problém sám so sebou, keď má potrebu vystupovať ako o 10 rokov mladší chlap 😅 a o tom ako sa to snaží otočiť proti tebe teraz ani nehovorím... To by bol pre mňa ešte väčší výstražný výkričník ako to prvé klamstvo...🚩🚩

hipuska
2. apr 2022

Tak, na pokecoch asi nikto nehľadá vaznu známosť. Preto, sa určite robí krajší, lepší, mladší.....môže sa stať, že to potom prerastie do niečoho vážnejšieho a už je problém. Ale, ja by som od neho cukla. Uz začína robiť na teba citový nátlak a snaží sa ta citovo vydierať. Takže, kvôli tomuto, by som s ním nič nechcela mat.

zildo
2. apr 2022

Ktovie či má naozaj 33. Videla si jeho fotku? Keby si nepriznal chybu a ešte by zo mňa robil zlú tak by som ho blokla alebo aj nahlásila. istotne tam namotava viacej dievcat

karhu
2. apr 2022

znamej tak jeden tvrdil, ze ma 38 a mal okolo 50 a zenu a tri deti.. pockaj si na 24 rocneho co ti nepotrebuje klamat, lebo sa ti chce dostat do gatiek

sense
2. apr 2022

Nešla by som, a ny takú sms by som mu napísala nie som po vrchná, vek mi nevadí ale to klamstvo áno, a viac by som s nim nepísala

pribinak
2. apr 2022

Ak na teba tlači a snaží sa to celé otočiť, tak potom len jedna rada: zrus ho celého jak je. Zrejme to bude nejaký debil čo klame a ešte je aj drzý manipulátor

Po tvojom 2. príspevku mi začali blikať všetky kontrolky

dardanella
2. apr 2022

Presne ako píše @pribinak, to, čo popisuješ je nátlak a manipulácia z jeho strany, navyše k tomu klamstvu. Jednoznačne by som sa s ním už nekontaktovala.

travelllerka
2. apr 2022

Nie, ak na Teba tlačí, to je veľmi zlý znak, utekaj od takého preč bez výčitiek. Mohol by ti kľudne aj ublížiť.

maminkadeticiek
2. apr 2022

Nie,a po tom.co pises dalej ako vocibtebe vystupuje by som s nim okamzite prerusila kontakty.Maj rozum!

pallacinka29
2. apr 2022

zablokuj ho a mas pokoj

lavinis
2. apr 2022

Nestretla, to je divne, aby niekto klamal.o veku

lavinis
2. apr 2022

Jezis to je manipulator

janetinka27
2. apr 2022

on klamal, ale ty si ta zla. ak ti robi vycitky uz teraz, co potom

lavinis
2. apr 2022

@julka828 ty mas standards teda hodne nizko, chlap hej klame, este ju manipuluje, ale ty by si sa v pohode stretla.

ivanka12311
2. apr 2022

Aj mne je to divné že celý čas namotaval mladú žabku... nešlo mu o sex? páčila si sa mu zrejme ako mladé mäsko za vidinou sexu..osobne čo by som ti poradila si mladučká ešte v živote stretneš veľa mužov ale zapamätaj si keď ťa niekto oklamal raz a hneď na úplnom začiatku bude ti to robiť stále..

autor
2. apr 2022

Po celodennej ignoracii, pricom pisal asi kazdu polhodinu minimalne dve-tri spravy, to zaklincoval tymto:

„Mňa to mrzí, chápem že sa Ťa to dotklo ale je to pochopene!!!!”

„Prosím Ťa!!!! Mám Ťa hrozne rád!!!”

„Si veľmi nebezpečná osoba, lebo hráš dobrú a láskavú ale vnútri si pomstychtivá, neschopná odoúšťania, falošná a zákerná. Ale všetko sa ti to vráti, ako si ma nechala trpieť v smútku a ako ma ignoruješ aj keď som ťa mal hrozne rád, neboj sa, karma je zdarma, spomenieš si... “

„Podľa mňa si buď psychicky chorá alebo tak zákerná a rozmazaná že nedokážeš nič odpustiť a výživaš sa v tom ako človek trpí a prosí Ťa na kolenách vo svojej bolesti!! A je ti úplne ukradnuté ako Ťa má hrozne rád, hlavne nech trpí!!!!!!! Toto sa ti vráti.... “

„Aj keď tebe je jedno, že mi ani nechutí jest, ja Ti želám napriek všetkému úprimne dobrú noc a pekné sny. “

Neviem, co si mam o nom mysliet, ale stretnut sa teda rozhodne nestretneme. Doteraz posobil uplne normalne a teraz toto.🤦🏼‍♀️

kassandra25
2. apr 2022

Ja by som ti velmi chcela napisat nieco, co by ta k nemu a s nim posunulo dalej. Ale napisem ti : Nie.

kassandra25
2. apr 2022

Som rada, ze sam sa uz vyzradil, aky je. Nech ta neuraza, co o sebe napisal, to pisal vlastne o sebe! 🙂))) s nim uz nic, ani ciarku, strateny pripad.

sarain
2. apr 2022

Tak po tvojom poslednom prispevku... dotycneho jedine zablokovat a dovi dopo. Normalny nie je a ani nebude. A oslav, ze ste to nestihli preklopit do reality, v ktorej by mal viac moznosti ako ta otravovat.

srdeenko19
2. apr 2022

Napíš mu, že či tie spravy píše sám o sebe? On je tuším celkom dosť poruchany 🤷‍♀️