Stretnutia za odmenu odhalené: Ako riešiť hanbu?
Dobry večer ja som včera tu mal tému ze som jednej žene napísal čo býva v tom istom byte o nezavezne stretnutia za odmenu dnes prišla za mnou moja mama ze jej ona poslala screeny fotiek čo som jej pisal a nie len máme ale aj ujovi a otcovi a este sesternici a povedala máme ze si ma dat syna do poriadku ze vypisuje žene ktorá ma chlapa a ze ponuka peniaze za nezavezne stretnutia mam všade hanbu myslel som ze si to nechá pre seba ona to šíri ďalej už som sa aj ospravedlnil uvidím či sa to skludni mam hanbu pred rodinou
@anonym_e0a5c4 to je vstupenka pre násilníkov
Netvrdím že je to právo
Ale ponuka
@anonym_4c7cac Nie je to ponuka, kým sa naozaj neponúkne.Nie len v dohadoch a fantáziách.
@anonym_4c7cac Nie je to ponuka, kým sa naozaj neponúkne.Nie len v dohadoch a fantáziách.
@anonym_e0a5c4 čím sa líšia ženy v steklach sukniach a croptopoch od tých čo na ulici ponúkajú služby ? Ničím lebo vyzerajú rovnako zmachlene flandry
@anonym_0bba7e ja som jej napísal večer ze či by sa nechcela nezavezne stretávať za peniaze v takom afekte a ona býva v tej istej bytovke poslala to celej mojej rodine
@marcel1000000 a odkiaľ má telefonne čísla celej rodiny?
@anonym_e0a5c4 čím sa líšia ženy v steklach sukniach a croptopoch od tých čo na ulici ponúkajú služby ? Ničím lebo vyzerajú rovnako zmachlene flandry
@anonym_4c7cac Slobodným rozhodnutím a spôsobom života.Vyzívavé oblečenie z nikoho štetku neurobí.
Netvrdím že je to právo
Ale ponuka
@anonym_4c7cac Ponuka😂Čo takí vrahovia, žijem, chodím po ulici, do práce, z neskorej služby domov, priam sa ponúkam vrahom. A čo také krajiny, kde sú ženy zahalené, aj tak znasilnene magorom a ešte aj tak je to stále ich vina. Odpoveď-problem je v prepnutych ľuďoch, ako si aj ty. Sorry, tvoje choré a nebezpečné názory sa inak nazvať nedajú.
@anonym_4c7cac Ponuka😂Čo takí vrahovia, žijem, chodím po ulici, do práce, z neskorej služby domov, priam sa ponúkam vrahom. A čo také krajiny, kde sú ženy zahalené, aj tak znasilnene magorom a ešte aj tak je to stále ich vina. Odpoveď-problem je v prepnutych ľuďoch, ako si aj ty. Sorry, tvoje choré a nebezpečné názory sa inak nazvať nedajú.
@enmery vrah je niečo celkom iné neplet si hrúbky a jablká
Chorá si jedine tak ty keď obhajujes šľapky
Žeby si ňou bola ty sama ?
@enmery vrah je niečo celkom iné neplet si hrúbky a jablká
Chorá si jedine tak ty keď obhajujes šľapky
Žeby si ňou bola ty sama ?
@anonym_4c7cac z tvojho prejavu cítiť, že ti bolo ublížené.Ak ťa podviedol, nie si sama. Bolí to viem, o čom píšem, ale nenávisť k pekným ženám, ktoré sa vedia sexy obliecť ti pokoj do života neprinesie.
@anonym_4c7cac z tvojho prejavu cítiť, že ti bolo ublížené.Ak ťa podviedol, nie si sama. Bolí to viem, o čom píšem, ale nenávisť k pekným ženám, ktoré sa vedia sexy obliecť ti pokoj do života neprinesie.
@anonym_e0a5c4 🤣🤣🤣 pekná rozprávka na večer
Niekto sa snaží hrať na psychológa ale je maximálne vedľa
@anonym_f63529 nauč sa písať
Netvrdím že je to právo
Ale ponuka
@anonym_4c7cac https://sbaproject.org/what-were-you-wearing/ nech sa paci, pozri si outfity, v ktorych boli ludia znasilnení… projekt vznikol, aby zbural presne také predsudky, aké tu šíriš, aj ked uz to je celkom mimo temy… ty tiez nevieš ako to celé bolo, tak aké, že jej mal dať rovno na hubu? Robiš to isté co kritizujes, tiez si si vytvoril/a vlastnú predstavu o udalosti, pri ktorej si nebol/a
@anonym_e0a5c4 🤣🤣🤣 pekná rozprávka na večer
Niekto sa snaží hrať na psychológa ale je maximálne vedľa
@anonym_4c7cac

Netvrdím že je to právo
Ale ponuka
@anonym_4c7cac akoze ked ma zena dajme tomu velke prsia a nenosi na sebe vrece, tak sa ponuka? 🙄
@anonym_f63529 nauč sa písať
@anonym_4c7cac ty sa nauč rozmýšľať
@anonym_4c7cac akoze ked ma zena dajme tomu velke prsia a nenosi na sebe vrece, tak sa ponuka? 🙄
@anonym_a4f22d to doslova nie
No, dal si to na Prusu … na tvojom mieste chodim kanalmi a ani na nikoho nepozriem, lebo nevies dna a hodiny, kedy ti nieco pristane na hlave … fakt si musel mat uplny pretlak … vsak profesionalky sa najdu v kazdom zapadakove … internet evidentne mas len rozum nie
Čo si čakal?mohol si jej narobiť problémy v jej vzťahu ak by jej partner nechcel pochopiť že to išlo čisto s tvojej strany
Nejake detaily poprosim :
- kolko mas rokov ?
- mas nejaku psychiatricku diagnozu alebo mentalny postih ?
- odkial mas peniaze, ktore si mienil pouzit na "pomoc" susede ?
@enmery Všetky ženy, ktoré niekto sex.obtažoval si to ''určite'' zaslúžili a isto svoje služby ponúkali. To ťa naučí vysoká škola života.
@anonym_e0a5c4 to je totalna kravina
@anonym_4c7cac keby tupost kvitla ty si sama ruza
Modry konik sa stava smetiskom zufalcov
@anonym_a4f22d čím ďalej tým viac zadaných a výdatných ponúka erotické služby žiadna novinka
Mohla mu dať signál a on bol tak slušný že jej chcel zaplatiť
Teraz by jej mal hubu rozbiť
@anonym_4c7cac hubu by mal niekto rozbiť tebe. Budeš asi rovnaký pacient ako on.
@marcel1000000 a odkiaľ má telefonne čísla celej rodiny?
@rozculena dobra otázka. Mňa to tiež hneď napadlo.
@anonym_4c7cac hubu by mal niekto rozbiť tebe. Budeš asi rovnaký pacient ako on.
@anonym_7071c7 Mas podozrivo dobry prehlad.
@anonym_7071c7 prajem ti len to najhoršie 😘 rakovinu v poslednom štádiu ako bonus 😉

@anonym_4c7cac za to, ze ti ten tvoj moze iba a len on, nikto iny. Ani suseda, kolegyna, uradnoicka dokonca ani verejna pracovnicka na rohu mu nedrzala pistol pri hlave aby ju prefikol. Prefikol ju lebo ju prefiknut chcel. On ju chcel prefiknut. Takze ked potrebujes ulavit svojej zlosti nadavaj na neho, iba a len na neho. Jemu vernost nic nehovori. Keby chcel byt verny, tak ho neobmakci ziadna ponuka ci uz by to bola zadana alebo nezadana zena. Ked uz chces niekomu hubu rozbijat, tak tomu svojmu zaletnikovi ju rozbi.