icon

Stretnutia za odmenu odhalené: Ako riešiť hanbu?

marcel1000000
Včera o 19:07

Dobry večer ja som včera tu mal tému ze som jednej žene napísal čo býva v tom istom byte o nezavezne stretnutia za odmenu dnes prišla za mnou moja mama ze jej ona poslala screeny fotiek čo som jej pisal a nie len máme ale aj ujovi a otcovi a este sesternici a povedala máme ze si ma dat syna do poriadku ze vypisuje žene ktorá ma chlapa a ze ponuka peniaze za nezavezne stretnutia mam všade hanbu myslel som ze si to nechá pre seba ona to šíri ďalej už som sa aj ospravedlnil uvidím či sa to skludni mam hanbu pred rodinou

Strana
z4
enmery
Dnes o 08:45
@anonym_4c7cac

@anonym_7071c7 prajem ti len to najhoršie 😘 rakovinu v poslednom štádiu ako bonus 😉

@anonym_4c7cac Prerazila si dno. Priať niekomu len to najhoršie a ešte k tomu rakovinu, ešte aj meňavka má viac ľudskosti a emocionálnej inteligencie.

Dno dno dno, ktoré o Tebe povedalo úplne všetko. 👎

anonym_a594a6
Dnes o 09:18

Nechápem odkial si došiel na to, že si môžeš dovoliť jej dať taký návrh
Sa ti nukala alebo ..?

anonym_4c7cac
Odpoveď bola odstránená
anonym_7071c7
Dnes o 10:45
@patrike

@anonym_7071c7 Mas podozrivo dobry prehlad.

@patrike podľa čoho súdiš? 😏

dagas
Autor odpoveď zmazal
dagas
Dnes o 10:48
@anonym_4c7cac

@anonym_7071c7 prajem ti len to najhoršie 😘 rakovinu v poslednom štádiu ako bonus 😉

@anonym_4c7cac toto napíše dospelá osoba? Daj sa liečiť

pr85
Dnes o 11:46

@marcel1000000 Ty musíš mať poriadnu zbierku pohlavných chorôb. Ani sa tej žene nečudujem, že to spravila. Mama musí byť hrdá na to, čo úchylaka vychovala.

viestta
Dnes o 14:23
@pr85

@marcel1000000 Ty musíš mať poriadnu zbierku pohlavných chorôb. Ani sa tej žene nečudujem, že to spravila. Mama musí byť hrdá na to, čo úchylaka vychovala.

@pr85 on je panic, zufaly panic

Strana
z4