icon

Stretnutie cez pokec

sookie1
22. feb 2017

Ahojte ženy.Viem,že je už dosť hodin ale neda mi to...Som slobodna mam 6 ročnu dceru,a chodim na pokec.Tam som si už asi mesiac pisala s jednym chlapom on ma tiež dve deti a je rozvedeny.Pisal mi čo sa stalo s ich manželstvom,chyba bola na oboch stranach.Taktiež mi pisal ze na pokec chodi preto ze si hlada ženu,a že by chcel taku čo ma dieta pretoze tie su podla neho viac zodpovedne,a že ženu s diskoteky nechce.Niekolko krat ma volal na stretko tak som sa s nim v pondelok nakoniec stretla on je s ineho mesta ako ja cca 100 km odomna.Boli sme na kave cez moju obednu prestavku pokec v pohode vyzeral dobre smiali sme sa na rozlucku ma pobozkal na lice.Od vtedy sa mi neozval.Su to tri dni.Mam sa mu ozvat? Alebo nie? Do teraz mi vzdy pisal on prvy na pokeci. Ps: Ospravedlnujem sa za pripadne gramaticke chyby.

Strana
z4
tiper24
23. feb 2017

@terezka1947 ty si urcite mladica len zo seba robis starenku ty beťár 😉😀

terezka1947
23. feb 2017

@tiper24 no...nehnevaj sa...asi nezoznamujes...ked tu bludis...keby si sa zoznamoval,nemal by si cas tu sediet.....takze...hladaj,hladaj,hladaj mamicku svojich deti.....

terezka1947
23. feb 2017

@tiper24 a inak-o okuliaroch viac sa musis opytat v optike😉

alaguema
23. feb 2017

@sookie1 ak sa neozval, tak to stretnutie asi vyhodnotil ako niečo, čo je možno ok, ale nič moc. Keby si ho zaujala viac, volal by ti hneď. Možno mal iné očakávania na základe fotiek a písanej komunikácie. Určite by som mu nevolala.

tiper24
23. feb 2017

@terezka1947 dobre no 🙂

13adam13
24. feb 2017

@sookie1 No to je veľmi vážna diagnóza 😉 ale brucho neviem...😝 😘

sookie1
autor
24. feb 2017

@13adam13 tak to je už čista pohotovosť :D

petuska2110
24. feb 2017

Ja som to mala podobné no ešte vtipnejšie. S chlapom som sa spoznala cez internet ale nie cez zoznamky ale cez online hru😂 Nuž ten život býva zaujímavy asi ked sme nechodili na zoznamky ani jeden museli sme cez hru ked nás delilo 750km ináč to nešlo😂 a tiež som spokojná už zachvilu 6rokov😂 a mám zakazane hrat online hry😂😂😂
Ak teme už si si odpovedala že si to skúsila ale ako písalo xy ludí už lepšie skúsit a vediet načom si ako sa trápit otázkov prečo som to neskúsila 😕

cajchana
24. feb 2017

Ja som si este nikdy nehladala cez internet priatela, lebo nedoverujem takym ludom, mne to pride, ze hladaju len to jedno. Pre mna bolo lepsie si najst partnera klasikou niekde v obchode alebo v kaviarni. Mojho som si nasla v kniznici, kedze som velmi rada chodievala studovat par veci do kniznice

winni
24. feb 2017

Bolo to už dávno, asi v roku 2005 - 2006 fičalo veľa normálnych ľudí na pokeci, aj ja 🙂 našla som si tam nenormálne normálnu priateľku, super dvoch priateľov, sú to pre mňa vzácní ľudia, stretli sme sa, píšeme si, voláme, nešlo o vzťah, len pri tom písmenkovaní sme si rozumeli a prerastlo to do priateľstva ( verím, že na celý život ) toľko ku pokecu.

Ako mnohé z nás ti napísali, neozývaj sa, nech sa ozve on ako prvý. Keď bude mať záujem, tak rovno príde za tebou a prekvapí ťa, ak nie ... zostane ticho ..

Skús zoznamku, napíš si inzerát, pri tom množstve odpovedí sa cítiť sama nebudeš, zasmeješ sa, pokrútiš hlavou nad niektorými 🙂 a možno sa ti ozve aj ten pravý. Keď som žila v CA tak som si krátila čas 🙂 potom som sa nato vykašľala a asi o štyri mesiace neskôr mi prišiel email, osudový 🙂 a priniesol mi šťastné manželstvo, úžasného manžela a našu bábiku 🙂 bolo to bláznivé 🙂 štyri mesiace sme sa poznali, leteli spolu do USA a CA, pod Niagarou ma požiadal o ruku a tak sme sa o dva mesiace zobrali 😅 Mamina ma išla zabiť 😝 a stále som tu 🙂 nakoniec si svokra so zaťkom super rozumejú a ja mám aspoň na čo spomínať 🙂

13adam13
24. feb 2017

@sookie1 Myslím, že hej...😉 ženu nájde na každom kroku 😇 ale zdravie má, len jedno...😀 😂 pekný deň..😉

13adam13
24. feb 2017

@winni Super..😉 👍

sasesoe
24. feb 2017

@sookie1 ked som mala este -nast, tiez som absolvovala par pod stretiek, zvacsa po dlhsom pisani (mesiac aj viac). Zvacsa po stretku uz hlucho al par sprav do stratena... Ale jeden chalan s kt som sa odmietla stretnut (boli sme len kamosi,nemala som zaujem o nic viac a on mal priatelku, ziarlivu, no zial pravom,aj ked nie na mna, tak stretla som sa s nimi oboma a jej som potom trosku pomahala s matikou a chvilu sme sa aj kamosili, cca 2r, potom mu ona dala kopacky...s nim este obcas som v kontakte, je to ten typ,kt sa potrebuje obcas pichvalit svojimi uspechmi...). No najst si vztah cez pokec je nesmierne narocne a fakt zvacsa prve stretko je aj posledne (vynimocne druhe,ak je niektori neodbytni...)...No ale nie je to nemozne. Ja som sa s manzelom nakontaktovala vdaka pokecu, aj ked prioritny umysel/zamer nebol ze podme si pisat, ale potrebovala som nejake info(resp moja sestra) a on mal spolubyvajuceho,kt by to mohol vediet...tak mu dala kontakt na mna (icq pre pamatnikov 😉 ) a po nejakom case sme zacali spolu pisat... Po pol roku sme sa prvy krat stretli, po dalsom polroku druhy krat a potom cca o dalsie styri mesiace bolo tretie stretko a sucasne prve rande...no a potom sme to presinuli viac na telefonaty a cadtejsie stretbutia, aj ked stale bolo medzi nami cez 200km,cize bolo to narocnejsie..teraz sme uz 4r manzelia (+chodili sme spolu 5r)... Takze da sa, pocula som o viacerych, ale je to skor vynimka a ak komunikacia po prvom/druhom stretku upadla,nedavam tomu nadej. A je jedno ci sa ozves al nie (ja by som sa neozvala,manzel sa mi ozval prvy, este na ceste vo vlaku mi pipla sms - prve rande sme mali na neutralnej pode,obaja sme cestovali)

sookie1
autor
24. feb 2017

@sasesoe tak to je pekny pribeh ste sa nasli teda🙂

Strana
z4