icon

Sú manželove správy s kolegyňou dôvodom na obavy?

18. feb 2024

Často sa tu píše že žena ma šiesty zmysel keď ju muž klame alebo podvádza.
Predom napíšem že keď sme boli spolu rok, si začal vypisovať s všelijakými ženami a myslím si že ma aj podviedol no nepriznal sa vtedy. Aj sme sa vtedy rozišli, no po pol roku mi nasľuboval hory doly, že to viac nespraví tak som mu odpustila a dali sme sa zase dokopy. Od vtedy prešlo 20rokov.

A k veci. Manžel ma novú robotu, pracuje tam mesiac. Pozorovala som na ňom divne správanie tak mi to nedalo a pozrela som mu do mobilu. Ma nainštalovaný koli robote Teams kde si píšu všetci z firmy. No sedí v kancelárii s jednou kolegyňou. Je od neho o 23rokov mladšia. Manžel bol tento týždeň chorý a ona mu napísala či mu je lepšie a ako sa cíti. K správe mu poslala týchto smajlíkov 🥰🥰🥰

Manžel jej odpísal že už je lepšie že sa teší zajtra do roboty a že ju príde dnes navštíviť do firmy a zoberie si laptop lebo si ho tam zabudol. Mne povedal že si pôjde dnes pre ten laptop a že nebude nikto na firme. Takze ma oklamal.
Neskutočne som z neho sklamaná a myslím si že medzi nimi niečo začína alebo už je. Neviem či mu to mám povedať alebo mám ešte počkať čo si budú ďalej písať. Najradšej by som mu to povedala hneď ale neviem či to bude najrozumnejšie. Poraďte mi prosím baby čo mám robiť, mne sa chce len revat 😭😭😭😭😭

tanita007
23. feb 2024

Osobne si myslím,že vystresovaný človek vidí aj to, čo by si v bežnom stave absolútne nepripúšťal,neriešil.Možno je to všetko len velké nedorozumenie.🙂Treba si veci vysvetliť,vyrozprávať.Ničíš si len zdravie a nervy.Mna dnes napadla táto tvoja téma- kedže si manžel zmenil foto na FB.Pribudli mu tam aj srdiečka--- od žien podotýkam😉Sú to jeho spolužiačky z bývalej školy.A je ich dosť,Dokonca aj muž mu dal srdiečko....neriešim,veď aj mne dali srdiečka kamaráti,keď som si zmenila novú foto.Absolútne ma nič na tom neudivilo.Podla mňa to len mysleli že super foto.Nič viac.Možno aj tá žena toho smajla poslala a nič tým nesledovala.Ktovie?Uvidíme.Držím palce

komplikovana
23. feb 2024

Tiez som toho nazoru, ze sa netreba bavit o smajlokoch a obede pre dvoch. Ale hovor o svojich pocitoch. Ze je doma duchomnepritomny, ze si ta nevsima, travi cas na telefone, citis sa odstrcena, ako vidi vas dvoch dobuducna.

mondolina
23. feb 2024

@tanita007
ja som si raz dovolila dať kolegovi ♥️ na fotku na FB. potom mi chudák písal, nech dávam len palec hore, lebo žena mu robí scény🙈
odvtedy na jeho profil nereagujem.

tanita007
23. feb 2024

@mondolina To naozaj?Mňa toto nikdy nenapadlo riešiť ...nemala som dôvod zatial žiaden .No ale ked tu toto človek číta.......Ja som určite poslala aj toho smajla srdiečkového-kámoškám určite a už radšej ani nerozmýšlam komu ešte😅😅😅pomóc

lily246
23. feb 2024

Priprav sa na to, že bude klamať a z teba robiť stíhačku. 😒 Drž sa, prajem ti aby to dobre dopadlo. Nedovoľ mu obrátiť vinu na teba.

ankare
Autor odpoveď zmazal
autor
23. feb 2024

Baby ja som praveze čakala akú výhovorku na mna vytiahne… ale nie toto, že vymazať email a tváriť sa že nič….

autor
23. feb 2024

Uvidime kedy Pride dnes domov….

0kristina0
23. feb 2024

@stanielka17 ano bezne taketo nepotrebne maily mazem, ja netvrdim, ze ju nepodvadza ale to co ona nazyva dokazmi tak dokazmi nie su. Ak ten chlap nema gule a neprizna sa tak urobi z autorky paranoidnu hlupanu.

0kristina0
23. feb 2024

Co viem, srdiecko bezne znamena paci sa mi to/je to pekne, aj na instagrame to je, ked sa vam paci nejaky prispevok date srdiecko ale neznamena, ze dotycneho milujete.

kp7333
23. feb 2024

@0kristina0 tato tema nie je len o srdieckach a smajlikoch. treba citat cele.

0kristina0
23. feb 2024

@kp7333 ja reagujem na prispevky zien, ktore posielaju srdiecka inym ludom, ze to neznamena hned laska, nauc sa prosim citat s porozumenim

kika147
23. feb 2024

Určite by som mu nehovorila nič o smajlíkoch a o emailoch . Len by som mu opísala moje pocity , povedz že vidíš že niečo na nim nieje v poriadku . Stále je na mobile s niekým si vypisuje atd .. ale nespomínaj nič z Toho čo si videla lebo inak dôkazy už nebudeš mať . Nemáš to na 100% potvrdené a ak mu o tom povieš bude si dávať väčší pozor a nenájdeš už nič . Myslím že on sa len namotava teda zatiaľ .

kp7333
23. feb 2024

@0kristina0 tak teda citaj s porozumenim a prides na to, ze prispevky o smajlikoch v tejto konkretnej teme su uplne irelevantne a preto na ne nema zmysel reagovat. tema je o niecom inom a smajliky tu zohrali len uplne okrajovu rolu.

stanielka17
23. feb 2024

@0kristina0 Pozri, keby slo o ojedinely pripad, tak jasne. Ale tu dlhodobo nieco nehra, prilis doverna komunikacia s tou babou, klamstva, a skutocnost, ze ju uz v minulosti podviedol. Musis zvazit kontext.

0kristina0
23. feb 2024

@kp7333 ja si budem reagovat na to co ja uznam za vhodne a ked sa ti prispevky o smajlikoch nepacia a dvihaju ti tlak, tak osputi tuto diskusiu alebo vobec nereaguj

kp7333
23. feb 2024

@stanielka17 myslim, ze nema zmysel na nu reagovat

0kristina0
23. feb 2024

@stanielka17 ale ved ja netvrdim, ze jej je verny, kde si to z mojich prispevkov vycitala? Pisem iba svoj nazor na udajne dokazy nevery. Je to slabe na usvedcenie jej muza preto si myslim, ze z toho autorka vyjde ako blbka (tymto ta autorka nechcem urazit)

0kristina0
23. feb 2024

@kp7333 ze ti doslo az teraz

jessicai
23. feb 2024

@beatinka To nepíšem...

autor
23. feb 2024

@stanielka17 ty si prečítala čo som napísala ? Že mi nevadí absolútne že objednal pre dvoch? Ale vadí mi že zmazal email o objednávke ??? Niesom tupá ani naivná, žiarlivá hysterka ale nie som ani slepá !!!

vecicky1805
Autor odpoveď zmazal
fantaghiro21
23. feb 2024

Stale sa pýtam samej seba, kde sme sa to dostali. Možno ma pamat klame, a mala som vždy len ružové okuliare na nose. Ale k vztahom, k manželstvu sa pristupovalo trochu uctivejsie, viac sme sa starali o vztah a mali ho ako nieco hodnotne. Teraz su vztahy vacsinou prchke . Muzom/zenam jednoducho slusnejsie povedane drbe. Po manželstve sa akosi opustia, ci uz po akejkolvek stranke. Aj ked maju doma toho najstarostlivejsieho , vasniveho partnera, ktoreho hlava nikdy neboli , nema problem zadelit si cas, aj tak sa musia niekde zakopnut o nejaku suknu ci trenky. Internet, navnady kde len pozru ....
A hlavne nemusia si partneri ubližovat neverou,ale tou aroganciou, psychickým natlakom, odvrkavanim, hrubymi slovami....
Mam doma 2 dievcata male + 1 chlapec a mam z tohto strach. Doba uplne ina, v ktorej som vyrastala . Vsade same instragramove , internetove bubliny...

Autorka-mas nejake nove info?

aliaray1
23. feb 2024

Ahoj, pisem sem 1.raz.
Precitala som si celu diskusiu vratane tvojich prispevkov. Som pravnicka, toho casu na materskej s vlastnou skusenostou.

Poradim ti teraz bez dojmov, pojmov, slovickareni ci lamentovani a domyslani si scenarov.

Okamzite a naraz to nanho vybal, cele to daj von. Konfrontuj ho, ale normalne. Skus bez predsudkov a vymyslenych scenarov (napr.to, ze objednal 2 obedy a zmazal to z kosa...to robievam bezne aj ja a vela ludi....lebo som zaspamovana atd, nechcem ram drzat sprostosti).

Skus to normalnym rozhovorom, a mas pravo na to aby si kricala, nadavala, plakala, buchala panvicami o zem...jednoducho to vybal ale hlavne: Pocuvaj ho, vypocuj si jeho argumenty!

Ja som mala omnoho horsiu situaciu ako ty. Niekedy je naozaj najlepsie vyvolat v krize krizu a to prave tym, ze to vsetko vybalis.

mamkababkajanka
23. feb 2024

Ja chodím tak na 99% na obedy výlučne s kolegom. A to mám okolo seba každý deň tak 40 kolegov. Ak sme v práci cez víkend, tak si objednáme. Bežne si píšeme smailíkov, aj 😊😘😛😍. Dokonca sme boli spolu už aj sami dvaja v bare, prišla som domov o pol 4, lebo sme sa fakt super bavili. Polovica firmy si o nás zo začiatku myslela, že spolu niečo máme. No nemáme. Nikdy som sa na neho nepozerala ako na chlapa, ako na nejaký objekt, on na mňa tak isto nie. Takže neviem, je možné, že Ti o nej len nehovorí veľmi, aj keď si sadli, lebo vie, že by si si myslela kadečo🤷🏼‍♀️ my sa doma o tom mojom kolegovi bežne bavíme, dokonca si sem tam napíše aj s mojím manželom, i keď sa osobne nestretli 😄 Ale zas…u nás podvedenie doteraz nikdy nebolo. Teda z mojej strany nie a z manželovej asi tiež nie. Ale máme takú dohodu, že môžeme ísť s kým chceme, ak by sme totiž chceli toho druhého podviesť, spôsob by sme si našli aj pri tej najväčšej kontrole toho druhého 🙂 oh a…ja mažem všetky nepotrebné maily akonáhle mi je doručená zásielka, obed a podobne…minule som vďaka tomuto skoro nevedela vyreklamovať čižmy v eobuv, lebo som vymazala úplne všetky maily ohľadom toho nákupu 😃 Ale tak…do vášho vzťahu nikto z nás nevidí 🙂

mamkababkajanka
23. feb 2024

Tou našou dohodou som chcela povedať to, že u nás je vzťah založený na dôvere a na tom, že si jeden druhého vážime. Mali sme krízu aj my, vyzeralo to na rozvod, mne počas materskej hrabalo, priznávam. Ani jeden z nás nie je dokonalý, vieme o chybách svojich, aj toho druhého, ale vieme, že by sme s nikým iným nechceli byť. Ak je vo vzťahu nalomená dôvera, musíte sa o tom porozprávať. Bol taký aj pred chorobou? Možno práve to spôsobilo, že je duchom neprítomný? Tá kolegyňa je pre neho taká ukľudňujúca osoba? Možno sa bavia o úplne iných veciach a pri nej na chorobu nemyslí? Nechcem, aby to vyznelo horšie, ako to myslím, ale raz som kdesi čítala, že ľudia si spájajú veci a miesta a ľudí s pocitmi. Čo je samozrejme pravda…a prosto…Ty si s ním celý čas a pri Tebe zistil, že má rakovinu. Nie pri nej. Takže k nej sa mu to zlé neviaže a možno preto si s ňou rozumie🤷🏼‍♀️

petulda333
23. feb 2024

Aj ja mazem take nepotrebne emaily,aj z kosa a nie preto,ze chcem mazat dokazy 🤦

stanielka17
23. feb 2024

Autorka co hucis na mna?? Ved ja hovorim, ze to s tym zmazanim je divne…

stanielka17
23. feb 2024

@mamkababkajanka Mne osobne by vadilo, keby mal moj muz s niekym inym tak blizko, ze si nich okolie mysli, ze spolu nieco maju. Ci uz doslo k nevere alebo nie. On ma zeny kamaratky a spravaju sa k sebe ako surodenci, to je kazdemu jasne, ze tu nic nebezi.

taksomtu
23. feb 2024

@aliaray1 keď už si vo svojom príspevku vytiahla,že si právnička, mohla si jej teda rovno napísať SVOJ názor na tieto "dôkazy" o nevere, ktoré tu doposiaľ autorka uviedla a ktoré tu vzbudzujú také vášne a ako má za danej "dôkaznej" situácie utiahnuť dôkazne bremeno, lebo ak mu to ona nepreukáže a on sa náhodou neprizná, tak autorka z toho vyjde presne tak, ako sa stále oháňa, že nie je- ako žiarlivá hysterka. Ak by môj chlap mal robiť také rodeo,ako si jej poradila ty, tak sa zdvihnem a idem preč, takže on by sa možno vyventiloval, ale nevyriešilo by sa vôbec nič. Neber to v zlom, ale fakt by jej pomohlo, keby jej teda nejaký odborník nestranne a bez emócii zhrnul, ako na tom dôkazne je. Môj názor naďalej pretrváva aj po tomto novom "dôkaze" (že zaplatil dva obedy a následne zmazal potvrdenie o tom), toto jednoducho neveru nepreukazuje. Áno, možno je manžel autorky namotaný na kolegyňu a
možno ju s ňou podvádza, ale zatiaľ žiaden dôkaz nepadol. Aj priamo z tejto diskusie je zrejmé, že veľa ľudí je so srdiečkovými smajlíkmi úplne v pohode, bežne ich používa a nerieši, či sa to tu niekomu páči alebo nie. Tiež je bežné, že kolegovia majú priateľský vzťah a píšu si aj mimo pracovného času, bežne si "hromadne" objednávajú obedy. To, že to zmazal, tiež nič extrémne neznamená. Možno zmazal tiež iks iných vecí kvôli spamu/prepchatému emailu, možno naozaj nechcel, aby to našla autorka a tu dôvody tiež môžu byť rôzne, jednou z možností je napr. okrem nevery aj to,že mu je zrejmé, že autorka by nemala pre tento kamarátsky vzťah pochopenie? Napríklad. Autorka,nič v zlom, ale keby som tvojím mužom a poznám tvoje reakcie (bohato mi stačia už len tieto z diskusie a on ťa pozná určite lepšie), tiež zatĺkam kamarátsky vzťah s kolegyňou, hoci nevinný, ale presne aby som sa tomuto vyhla- podozreniam, obvineniam a spol. Táto diskusia ide fakt čím ďalej k lepšiemu, úprimne čakám, ako to skončí, keď autorka konfrontuje manžela...možno to manžel sám emocionálne neunesie a všetko prizná a možno bude zatĺkať a ďalej si dávať ešte väčší pozor. Možno mu rupnú nervy a hoci v tom bude nevinne, sám pošle autorku do kelu. A možno podá vysvetlenie celej situácie tak,že je to naozaj len v kamarátskej rovine a otázka ďalej je, či to tak aj naozaj je a ak áno a ak nie, či autorka bude tomu veriť. Tých možností je veľa, ale to, ako skončí tento vzťah, je takmer bez pochybností...