Sú manželove správy s kolegyňou dôvodom na obavy?
Často sa tu píše že žena ma šiesty zmysel keď ju muž klame alebo podvádza.
Predom napíšem že keď sme boli spolu rok, si začal vypisovať s všelijakými ženami a myslím si že ma aj podviedol no nepriznal sa vtedy. Aj sme sa vtedy rozišli, no po pol roku mi nasľuboval hory doly, že to viac nespraví tak som mu odpustila a dali sme sa zase dokopy. Od vtedy prešlo 20rokov.
A k veci. Manžel ma novú robotu, pracuje tam mesiac. Pozorovala som na ňom divne správanie tak mi to nedalo a pozrela som mu do mobilu. Ma nainštalovaný koli robote Teams kde si píšu všetci z firmy. No sedí v kancelárii s jednou kolegyňou. Je od neho o 23rokov mladšia. Manžel bol tento týždeň chorý a ona mu napísala či mu je lepšie a ako sa cíti. K správe mu poslala týchto smajlíkov 🥰🥰🥰
Manžel jej odpísal že už je lepšie že sa teší zajtra do roboty a že ju príde dnes navštíviť do firmy a zoberie si laptop lebo si ho tam zabudol. Mne povedal že si pôjde dnes pre ten laptop a že nebude nikto na firme. Takze ma oklamal.
Neskutočne som z neho sklamaná a myslím si že medzi nimi niečo začína alebo už je. Neviem či mu to mám povedať alebo mám ešte počkať čo si budú ďalej písať. Najradšej by som mu to povedala hneď ale neviem či to bude najrozumnejšie. Poraďte mi prosím baby čo mám robiť, mne sa chce len revat 😭😭😭😭😭
Nemala si s klamárom zostať. Sama si za to môžeš.
@colsami Úplne súhlasím. Treba to riesit za tepla ale s chladnou hlavou. Nie je dôvod na konfrontáciu, ani na hádky. Len mu pekne objasniť skutočnosti. Môj manžel takto nastúpil do novej prace pred 7 mesiacmi a hneď sa okolo neho začala točiť o 15 rokov mladšia kolegyňa. Hneď sa ho vypytovala koľko má rokov, či je zadaný, nech im povie niečo o sebe a ako dobre vyzerá na svoj vek, bla bla bla. Tak som si ho posadila a objasnila mu, že jasne, ze je mladá, krásna, usmiata... dobre naladená. Ale nezabúdaj, že ak by na niečo prišlo, tak sa sťahuješ s trenkami a s alimentami na 2 deti. Po 2 mesiacoch mlada príde na to, že nie si žiadne terno, skončíš u rodičov v izbicke a budeš rad, keď si cez víkend natankujes a pôjdeš pozrieť deti. Amen :D A takto predchádzam problémom. Pretože príležitosť pozná priateľa 🙂
To sa tazko cita, taketo zrady. Ak mu na tebe zalezi, to ukonci,ked ho s tym budes komfrontovat
@autorka máte deti? Nejako som to nezachytila
Sú to neprijemne a bolestivé situácie,no ak budes takto stresovať ďalej, tu rakovinu dostaneš aj ty..možno by bolo naozaj fajn si s ním večer sadnúť a porozprávať sa ako to citis ty a , ze ti to je neprijemne, najviac v dnešnej dobe chyba vo vzťahoch komunikácia…No môžeš aj počkať…ak by ti chcel takéto niečo zopakovať nezastaví ho tvoja hystéria, či vyhrážky ale pošleš ho rovno inej do postele… možno odplašíš túto ale pride ďalšia..a sú aj krajšie veci v živote ako strážiť muža, ten ktorý ta skutočne miluje sa k inej tlačiť nebude.
@janamoto78 Ty si aká zlatá …a neskutočne empatická… Tiež si niečo podobné zažila?
Ahoj, zaujima ma ci sa ti podarilo nieco nove zistit? Drzim Ti palce nech to dopadne akokoľvek, lebo toto nie je nic prijemne prežívať. Ak nic nenajdes v telefóne, tesim sa s tebou. Ak ano, normalne sa vonku vystazuj kamoske, vyplac pri nej, pred synom to neries a ked pride muz, vyloz karty na stol. Ze o tom vies, a spytaj sa ako si dalej predstavuje Vas vztah. Povedz, ze ta to sklamalo, ale nemienis stracat život s klamarom, zasluzis si istotu pri mužovi. Je to tazke ale musis si udrzat hrdost. Drzim palce 👍
Ja by som tiež počkala a hlavne by som si všimla jeho správanie,keď príde s tým laptopom.To už bude tutovka...A poznámka,nikdy nechcem vedieť.čo má môj chlap v mobile...po 30 tích rokoch spolu už ho snáď žiadna ochechula nezbalí 🤣🤣🤣
Ja by som to riesila ak by ma to tazilo. Ved to stopni na zaciatku
@veronika606 mna by zaujimalo ako si prisla nato ,ze sa oňho kolegyna zaujíma, sam ti povedal ci spolu pracujete? Len tak ma napadlo 😃
Tento pribeh by sa dal pouzit do učebnice preco neodpustit neveru. Ten podvedeny vždy bude aspon podprahovo "v strehu".
Precitala som si celú konverzaciu. Podľa mna spolu nemajú nič, ale to správanie je už za hranicou normalnosti. Sadnúť a rozprávať a rozprávať. Za 20rokov spolužitia musíš na ňom vidieť, či rozpráva v pohode alebo zatlka a je mu to nepríjemné.
Asi by som mu to naznačila
Ťažko je sa k tomu aj vyjadriť. Je mi ľuto všetkych tych podvedenych ľudi, ale ja by som to určite nevydržala a hneď sa nato spytala. Obdivujem všetkych, ktory si udržia chladnu hlavu a tvaria sa akoby nič.
@ankare na tvojom mieste by som bola nejaký čas ticho,sledovala co si píšu a potom mu povedala svoje.ked by si mu teraz povedala ze vieš o tom ze si snou píše,tak by začal mazať spraví a nič sa nedozvies.ak si doma,pekne sa náhod,namaluj sa,sprav vlasy a chod ho pozrieť nečakane do prace,pred ňou sa usmievaj,povec mu,miláčik chýbal si mi tak som ta prišla pozrieť na chvíľu,spravila som ti dobru večeru a večer sa na teba teším.par krát tam za ňim pôjdeš,začni ty sním flirtovat a uvidíš ze na mladú rýchlo zabudne.ja som s mojim manželom 15r a vstale sním flirtujem,píšem mu viac krát za deň aj mu zavolám.niekedy mi povie ze sa správam ako keby sme spolu chodili rok,ale ja mu poviem ze ho ľúbim a lásku si treba vstale dokazovať,nie len na začiatku vzťahu
prepáč ale myslim ze niektore veci prehánaš…..ale vies napriklad ked niekto napíse že sa to neda doma vydržat nemusel hned myslieť zle , ja som toto iste napisala mojej kolegyni lebo som dlho na PN a naozaj mi chyba robota🤣 a nemam milenca som štastne vydatá. Vieš aby naozaj to potom nebolo že budeš za žiarlivu hysterickú lebo zistiš že pravda je inde….
@veronika606 😂 😂 😂 👏 ... šikovná 😀
Autorka, koľko máte s manželom rokov?
Mňa zaujímá co je to za rakovina, ked chodí v pohode do roboty a chemo má až o 2 mesiace 🤷 předpokládám že je po operacii
A teda rozdiel věkový 20+ chapem, veeeela poznam takych co im zahoreli trenky okolo 50 a začali s mladou od začiatku...
Vezmime si to z opacnej strany. Autorka sa zamestna v novej firme, s kolegom si "sadnu", budu sa vela smiat, mat spolocne temy. Autorka ochorie,a mlady kolega jej posle sms Rychlo sa uzdrav nech si cim skor spat v praci😘😘😊.
Chcela by som videt ci by odpoved na sms bola NEPIS MI JANO SRDIECKA SOM 20 ROKOV STASTNE VYDATA, MUZ JE SIKOVNY POMAHA S DETMI, NAKUPI, POROBI OKOLO DOMU.
🤣
Bože toto sú mi problémy 😆 .. a tie rady ,nemám slov 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Ženy preberte sa ,vzťahy sú už také.Nikto nikomu nepatrí, ľudia sa schádzajú a rozchádzajú 🤷♀️ taký je život, pestrý jednoducho.
Nevera neexistuje, to že chlap chce mať alebo aj má v živote záujem o viac žien (aj ženy o mužov) je prirodzené a je to tak od prírody .Ľudská bytosť je tvor spoločenský, vždy to tak bolo a bude.
Neviem si predstaviť takto haluziť a mať strachy podobného charakteru. A už vôbec nie o chlapa ,veď ich je na svete milión, no hádam sa jedna žena má triasť o neverného chlapa??
Treba byť duševne slobodní a nelipnúť na nikom.
@jovka Sam mi to povedal,nepracujeme spolu. V tomto mame jasno, že by sme sa v jednej firme nechceli ocitnúť. S tou mladou bežne spolupracuje a nadbiehacky dala par krát za sebou. On mi to aj povedal, že kolegyna sa ma zasa pýtala koľko mam rokov a ako dobre vyzerám. On to v zásade neriešil. Ved nemá prečo, len mu to polichotilo, keďže bude mať 50.Ale takto nejak to vždy nevinne zacina.Kolegyna ma 35, bez záväzkov, bez deti a samozrejme hľadá bujaka. Aj mu rozprávala ako mala smolu na muzov, bla bla bla. Klasické neviniatko zo seba robila.
@veronika606 Tieto sú absolútne najhoršie, čo im ušiel vlak a v 35tke zháňajú čokoľvek, čo by ich oplodnilo. Dobre si to vyriešila, ja by som sa musela veľmi držať, aby som jej nenapísala pozdrav.
Psika by som vzala na ruky ak je maly,ak velky tak ak nemajú zakaz tak by kracal,a sla tiež . Ak na neho vybuchnes ze preco v tej apke ma srdiečka tak ti vrati proti utok ze mu lezies do veci...hoci ste manzelia si veci ktore patria do sukromia danej osoby,takze toto by sa otocilo proti tebe. Chlapi v pohodovom manzelstve tiez zacinaju citit nudu ak sa zjavi niekto kto ich chváli, kto im hovori ze ake ma ich zena stastie ze ho ma, atd..veci ktore uz zena nehovori lebo su zohrani roky, no on si uvedomi ze mu to lichoti a zrazu ma pocit ze zena to nedocenuje atd.. kriza stredneho veku? Nieco podobne aj u nas zacinam pociťovať...a navyse po navrate do prace z rd akoby aj niekedy ziarlil 🫣 a uraza sa viac ako pubertak 🙄
Noo... Pozor.. Ak si dava pozor na mobil, nosi ho v teplakoch a ak aj na WC.. Cisty nebude.... Poznam to...
@autorka čítam trochu čo píšeš a nestíham sa diviť.
Ty si neskutočne sebecká osoba.Máš chorého muža (aká sranda??! Koľko máš 15-násť?!) na rakovinu a teba zaujíma iba to ,či ťa náhodou nepodvádza?To ozaj?Jeho zdravie by ťa malo zaujímať ale teba zaujíma iba tvoje ego a to či ťa nevymení.
Keď ťa netrápi jeho zdravie iba to či náhodou inde nezasunie aby si ty neutrpela zjavne väčšie komplexy ako máš tak sa mu ani nečudujem že flirtuje inde ,medzi vami láska nieje,keby bola nerobil by čo robí.
Ako som už písala, neviem si predstaviť že sa bojím s prepáčením o mužov penis doslova, je jeho nech ho zasúva kde chce .. načo by mi bol pocit vlastniť mužov penis keď jeho srdce, lásku, emócie, náklonnosť atd nemám.
Niektoré ženy sú tak sprostučké,tak slaboduché že pardon 🤦♀️🤦♀️🤦♀️

Odhliadnuc od smajlíkov, schovávania telefónu, nerozprávaní o práci… ak by môj muž napísal nejakej žabe, že sa to doma nedá vydržať, viac by ma ani nezaujímalo, či spolu niečo majú. Šiel by buď on, alebo ja. Keď sa mu doma nepáči, dovidenia. Aby takto ponížil manželku a spravil z nej pred cudzím človekom nejakú chuderu, to by bolo v našom vzťahu posledné. Ak má nejaký problém, nech ho rieši s tým, koho sa týka. A nie robiť zo seba nepochopeného manžela, ktorému žena nerozumie. Ako zo zlého filmu.