icon

Sused obťažuje moju 6 ročnú sestru

10. jún 2021

Ahojte,

chcem sa spýtať, čo by ste robili v mojej situácii. Mladšia sestra má šesť rokov. Máme suseda, ktorý má práve 14, zdieľame s nimi spoločný plot. Často sa obaja hrávajú v záhrade práve pri tom plote. Resp. poviem to tak, že sestra sa hrá a on sa tam len vyskytuje. Minule som ju šla potichu skontrolovať, iba nakuknúť či je stále tam a či je v poriadku. Nechtiac som si vypočula, ako ju sused nahovára, aby su vyzliekla nohavičky a ukázala mu svoju ,,mušličku” a či sa jej môže dotknúť. Skoro som sa po ňom v tom momente rozbehla, mala som sto chutí mu dať dve tri výchovné. Veď sestra má 6 rokov, je ešte veľmi malá, nechápe, že je to zlé a tento neukojený odroň ju núti vyzliekať sa, aj keď je ešte sám pod zákonom. Čo by ste robili na mojom mieste? Myslím si, že sused je inak mentálne pozadu z jeho správania, asi má nejaký defekt. Nie raz sme ho videli, ako obchytával ich vlčiaka za genitálie a pchal ovciam palice do zadku. Má súrodencov starších skoro o 17 rokov, rodičia sa oňho veľmi nezaujímajú. Ďakujem.

Strana
z3
savoya
11. jún 2021

Boze na tomto fore je sama falos a pretvarka.Niekto tu napise a chce radu a vyju ju hned obvinujete ,ze je za tym chlap pedofil a neviem co.Fuj je mi zle ,uz to na MK nebudem chodit.

mirage
11. jún 2021

@savoya nemusis.. ale ked uvazujes triezvo, byt ty v pozicii autorky - ide o sex. obtazovanie tvojej sestry - riesis na konovi alebo realne doma?

jennky13
11. jún 2021

@tosomja nerozumiem, preco to musis pisat ? Ak nemas cloveku pomoct, tak radsej mlc. Co si tymto ziskala, ze ju urazas ?

nafka0483
11. jún 2021

Mne nepasuje to ze anonymne lebo su tu kamosky ale opis domu, susedov, ze o nom vie cela dedina, vek svoj aj sestry, rodicia casto na nocnych... ak tu su kamosky tak uz davno vedia o koho ide.

V kazdom pripade toto treba riesit - rodicia, policia.

luciannka83
11. jún 2021

Skoro si to urobila no v konecnom fosledku si neurobila nic, len si sestru zobrala prec, co bolo tiez spravne a zbytok nech riesia rodicia.

malia18
11. jún 2021

Ja tu odpadnem fakt ženy vy ste sa dostali na samé dno ako sa ženy vôbec dokážu....chodia si sem po rady 15 ročné baby že nevedia kam na strednú že 16-17 ročné baby tehotné ale podozrievať že čo robí 19 ročný človek na mk prosím vás ste smiešne....ďalšia vec sú povahy ktoré zostanú v šoku a naozaj nevedia zareagovať dokonca pri znásilnení sa niektoré ženy nevedia brániť čo tu akože riešite? Aby sa 19 ročná zastala úlohy rodiča? A vedela ako reagovať? Nie každý je ako vy a ešte v 19 rokoch niektoré majú skrátka povahu že sa tak hanbia pred ostatnými že im je hlúpe niečo povedať takže nesúďte keď neviete ja mám s takýmito povahami dosť dobre skúsenosti a hlavne na strednej naozaj niektorí skrátka nevedia ako reagovať.. Ako normálne žasnem aké konšpirácie.... normálne je mi zle z vás ženy že sa vôbec nazývate ženami keby sa jednalo o niekoho z rodiny tiež by ste sa správali ako mechom šľahnuté? A posledná vec keby som úchyl neviem ako by som sa odbavila na vymyslenom príbehu neviem si predstaviť aký pôžitok by som z toho mala uchylaci robia iné veci nie píšu na mk o radu kvôli svojej sestre🤦

nominativ
11. jún 2021

Ja sa pridávam k skupine ľudí nechapajucich, že s takouto otázkou ide niekto na MK. Nerozumiem, čo chce autorka dosiahnuť. Aku radu. Aká rada sa dá v tomto prípade dať, taká, o ktorej by zdravý 19ročný človek nevedel?

A založiť tému len pre to, aby sa tu diskutovalo štýlom "preboha, to je strašné, treba ho rezať a soliť, kam sme to dospeli, už nenechám ani na dvore sa hrať dieťa samé..." je k ničomu, len na vyvolanie vášní.

verkaveverka
11. jún 2021

@antoniatonka A prečo by si to mala vymyslieť? Nepochybujem, že sa toto deje často, len sa o tom nehovorí a zameta sa to pod koberec, rovnako ako šikana na školách.

zuzanapjat
11. jún 2021

Myslieť si môžete čo chcete o autorke/autorovi, ale argumenty ktoré ste tu dali aby ste to akože podložili sú také trápne a nezmyselné, že by som sa hanbila to sem zverejniť. Ja keby som tu napísala, čo sa stalo v škôlke kde chodila neter, aké tam bolo dieťa a čo robilo, tak zaručene by ste zo mňa spravili pedofila. Tu ženy dospelé, svojprávne majú problémy samé zo sebou, nevedia riešiť bežné situácie a potrebujú rady, alebo aspoň sa zdôveriť a tu vám je všetko podozrivé v príbehu, ktorý v detailoch mi príde skôr zoofilný ako pedofilný. Teda ak si myslíte, že pedofil sa potrebuje ukájať na tej "nohavičky a mušlička" tak to asi nie je náročný.

antoniatonka
11. jún 2021

Považujem za neskutočné korektne, že naše komentáre boli vymazané a jej odpovede nám zostali 😂, argument že 19 ročná autorka je niekoľkoročnou užívateľkou MK ma nepresvedcil.

malva123
11. jún 2021

Tak po prve..si dieta..co riesi sestru..dieta. Uz len tvoje oslovenie ostatnych.."Ahojte"..nie je v poriadku....tak ako dievcina...zabavas sa dobre? Nebolo by lepsie keby si sa sla ucit?

malva123
11. jún 2021

Nekecaj

yvanielka
11. jún 2021

V prvom rade nech to riešia tvoji rodičia, váš otec mu ešte nebol "dohovoriť"?

zuzanapjat
11. jún 2021

@malva123 19 ročná je dieťa? "ahojte" nie je v poriadku? ako netvrdím, že nemáte pravdu, ale tie argumenty sú čoraz absurdnejšie

autor
11. jún 2021

Už to riešia rodičia, ďakujem za normálne odpovede a niektoré sa tu naozaj môžete hanbiť. Už sa tu v živote nič nespýtam, podaktoré ste pekne na hlavu, to je už paranoja hodná vyšetrenia u psychiatra.

malva123
11. jún 2021

@zuzanapjat citali ste s porozumenim?...ja ano...a vobec neverim tomu co dotycna "anonymna dospela" osoba pisala...to neodpoveda veku...vobec ...islo o rozputanie diskusie...arogancia..utocenie...to je hodne nejakej pubertacky..ak vobec..

tosomja
11. jún 2021

@jennky13 kde som ju urazila?

tosomja
11. jún 2021

Presne, skús vyhľadať odbornú pomoc, pre seba, aj suseda 😄

ktochytavzite
11. jún 2021

@antoniatonka ty si tam chod citat nejake konspiracne noviny radsej a neotravuj tu svojimi paranojami.

ktochytavzite
11. jún 2021

musis aj sestre zdoraz it ze ma zakaz k plotu a ked ho u idi sma nech radaej hned ide domov,toto je nebezoecne,u nas tiez akysi postihnuty ake dosoely si normalne pred nami v bare ale to sme uz boli tak 18r honil vtaka normalne v bare,a aj normalne tela pretiahol na poli,ako takito naruseni nevedia co robia.

zuzanapjat
11. jún 2021

@malva123 čítala som s porozumením a neviem čo čakáte od autor/ky príspevku (v prípade ak je to reálna záležitosť ktorá sa prihodila) že vám odpíše keď ju nazvete klamárkou a pedofilom. Táto diskusia by fakt bola dávno uzavretá, keby ste proste poradili a šli ďalej. Stačí napísať že ide o verbálne sexuálne obťažovanie ktoré môže riešiť polícia a sociálka. Dovi dopo. Ako sa na tomto prípadný pedofil bude ukájať? No asi nijako.

zuzanapjat
11. jún 2021

@mirage pozri sa na staršie ženské čo tu riešia.... všetko čo by mali riešiť doma...

Strana
z3