icon

Suseda kričí na deti

10. apr 2022

Máme susedov, ktorí majú dve malé zlaté dievčatka. Normálna rodina, slušní ľudia, vzdelaní, dievčatá určite nie sú zanedbané, chodia na krúžky, aj von, venujú sa im, ale z ich bytu ide častokrát taký strašný krik, to je určite denne a aj viackrát, keď mama kričí na tie deti, že čo urobili možno neporiadok, alebo čo neurobili, je to skutočne desivé. Deti majú skolkarsky vek. Nemienim to nijak riešiť, lebo myslím, že to riešiť netreba, ale naozaj je to veľmi desivé, akoby krik na najväčšieho nepriateľa. Mne samej by to nahnalo strach, vyvoláva to vo mne úzkosť, keď si predstavím, že by tak kričal niekto na mňa. Je mi z toho smutno. Ani neviem na čo to sem píšem, iba nad tým premýšľam. Máte aj vy takú skúsenosť? Tak len odkaz - nekricte na deti, tak, že aj susedia sa boja 😀

Strana
z5
euka210
11. apr 2022

Aj ja som si hovorila ze suseda tak vrieska na malu 2-4r, ci sa neda inak, mali este starsieho chlapca, sme na dedine, zive to bolo dievc. Ja som mala prve. ...roky presli, mame 3ch v 2r odstupoch a uz som fakt niekedy ako ta suseda co na nich vrieska lebo sa napr.nevedia v klude normalne najest...a ani my...tak aspon 3 min.je hrobove ticho. 6-10r maju.
Suseda ma uz vacsie deti a uz krik nie je 😁

siss98
11. apr 2022

Aj my mame takú susedu, bývame v rodinom dome, oni sú cez ulicu. Ale keď začne počuť ju az k nám do záhrady a to je pekná diaľka. A tiež také '' ty p*ca ja ta zabijem, ty šteňa padaj sem lebo uvidíš a aj horšie... Má tri deti, táto je najstaršia a len po nej takto. Muž byva preč na týždňovky a len ked je preč takto kričí.

mojmacik
11. apr 2022

Kým nevrieskam ignorujú. Alebo až keď rátam 1,2 a jedeeeeeeeeen suuuuu... A nemôžeš posudzovať... Niekoho nevytoci keď ti aj po hlave skáču a niekoho vytočí banálna vec.. Pozri ja mam trojicky áno nablacim aj na baby... Ale aspoň potom " čušia" neodpapuluju... Ich brat je iny level... Nedá si vysvetliť hoci v 99,9% príde na moje slová, pyskuje, musí mať posledné slovo, provokuje... A ja idem do vyvrtiek... 😂😂😂....je iný, má komunikačný problém, bordelár... Len mobil mobil( ale jednotkar) no úlohy ak nenákričím tak neurobí, mobil mu permantne odoberam ze kým si neurobí mu ho nedám... Si myslíš ze kmita?.... Ma tov paži až keď ešte nakrričím tak to ma ako taký posun... Asi tolko

lujza123
11. apr 2022

@sickynickyobsadene a teda pomáha ten krik? Lebo však keby ma kricanie nejaky výchovný efekt tak su deti úplne dokonale takže netreba viac kričať. Co ale nieje, lebo niekto musí vrieskat po deťoch každý deň. Tak niekde je potom chyba.
Ako ved si kľudne vrieskaj keď ti to pomáha, aj si to pred sebou obhajuj aké skvelé to je, tvoj život tvoja rodina.

1mata
11. apr 2022

Prišla jar, častejšie sa vetrá...
Maminky, musíme stíšiť hlas. Ja tak zúrim na deti, že sa čudujem, že ešte sociálna pracovníčka neklope na dvere. Ale svoje deti milujem a myslím to len v dobrom a oni to dúfam raz pochopia ( ked budú mať svoje deti)

sticker
jarmilka86
11. apr 2022

@1mata áno aby najskôr treba okna pozatvárať a až potom spustiť 😂

sickynickyobsadene
11. apr 2022

@lujza123 hej,pomáha keď nakricim.Hned sú ticho a robia čo majú.Ja ti kašlem na tvoj blbý názor, napísala si blbosť na n- tu a budeš sa obhajovať ďalej....a samozrejme podľa teba kričím každý deň,celý deň...môžem vieš čo také strigi ako ty..

gabika128
11. apr 2022

@sickynickyobsadene ježiš 🙈 po tebe asi doma tiež kričali

sickynickyobsadene
11. apr 2022

@gabika128 na mňa nebolo treba...no tak ďalšia svatuškarska striga? Ja nemám problém priznať že za týždeň nakricim možno 8-10minut.A hlas mám parádny...a.co teraz ?? To je ako veľa?? Keby bolo treba tak nech aj hodinu do týždňa ,keď po dobrom to nejde..a vieš čo teba a také do toho?nič!
Neviem čo si myslíte,že ste lepšie ženy keď riešite druhé?

gabika128
11. apr 2022

@sickynickyobsadene ja neriesim teba a tvoje správanie k tvojim deťom, iba tvoje vyjadrovanie tu 😂

inana11
11. apr 2022

Ja som nemusela skoro ani hod zvýšiť kým maly nezačal so skolkou… všetko doma upratane,keď som povedala na navsteve že ideme domov tak sme išli,keď má naštval niečim tak vedel že “mama bude smutna” a nepriečil sa… no a s nastupom do skolky sa z môjho anjelika stal satan ktorý nepočúva ani na 150ty krát,keď zahucim,že susedove deti (byvame v dome) stoja v pozore,tak moj spustí rev a vysvetli mi že sa mu to nepaci … ale čo mne sa nepaci mu je jedno,ale samozrejme,sak nech si poslane po mojej hlave keď on má chudatko obdobie vzdoru,nie?🤷‍♀️🤦‍♀️ Zas deti majú vlastne hlavy a u nás sa kričalo veľa keď sa narodil druhý súrodenec lebo mne vyslovene starší robil prieky,naschvaly,proste zle… ano,vynucoval si pozornosť ale nejak musí aj on pocítiť že to čo robí dobre nie je. A u nás napríklad krik funguje,moj… to keď ja spustím tak ozaj zbadá že niečo je zle… a vďakabohu za suseda ktorý sa má opýta že čo ten Hugo vystrája . A tiež moje dieta všetci poznajú ako zlate poslušne,ukecane. Len on nie je vždy taký,tak isto ako ja nie som vždy trpezlivá a aj to treba vediet deti naucit,že sú situacie kedy nemoze obliekanie trvat tri hodiny a že keď to nestihne tak ide do skolky bez vypočutie rozpravky. Uznávam príčina dôsledok ale dôsledkom môže byt aj to že niekoho takým správaním nahnevá. A zas čo vysvitlo dalej,že nadávky a vulgarizmy a strapnovanie,to v žiadnom prípade!!!

sickynickyobsadene
11. apr 2022

@gabika128 ty skôr rieš tamtie čo riešia druhé ženy na internete,nie mna..
To ešte buďte radi ze mužovi som nedala napísať čo chcel...on dostával po zadku aj krik,no on nebije ani nekriči na deti. A ako on hovorí zaslúžil si na zadok,ale dnes nemôže rodic nič...
Tu by si ženské zasluzili už po papuli,fakt nechcem ani pomyslieť čo takéto ženy robia za intrigi v paneláku,na ulici...ste hnus,riešte seba a nie druhe

gabika128
11. apr 2022

@sickynickyobsadene ešte napíš niečo pekné 😂

sickynickyobsadene
11. apr 2022

@gabika128 no vidíš,aká si posmešna 😂 či nebudeš urazená autorka tohto nezmyselneho príspevku.

gabika128
11. apr 2022

@sickynickyobsadene jasné, určite to tak bude 😘

katarinka89
11. apr 2022

@mamula20 🤣🤣🤣🤣 ja som mala na všetky 4 baby stastie- temperamentu majú požehnané čisté vydržia byť asi minútu, kričia strašne a nič co sa im dostane pod ruku nevydrží byť v celku- všetko polámané,porozbijane, no hrozne 😅👍 ale keby ich nemám asi sa nudím

20mysicka12
11. apr 2022

Určite nemáš deti..Aj ja po mojom kričim a vrieskam a prečo?Lebo ma nepočúva, robí zlosť, bordel je strašne hyperaktivny a stále nieco vytreli a vystrája.Ja sama a osobne som na prášky s toho. A navonok je slušný pred inými poslušný a poklad, ale doma "malý diablik"

borkaki
11. apr 2022

Ahoj, kricanie na deti urcite nie je v poriadku. Kazdemu sa stane ze obcas zvysi hlas, ale pravidelne kricanie na deti, nie je v poriadku. Respekt si krikom neziska, to nie je o neposlusnych detoch to je o nezvladnuti situacie zo strany rodica.

luckynat
11. apr 2022

Ja som normalne v soku kolko zien povazuje vrieskanie po detoch za normalne. Aj po muzovi vrieskate? A po vlastnych rodicoch? Ci tam uz nie, lebo to uz su “plnohodnotni dospeli”?

froto
13. apr 2022

Manžel pravidelne vyzdvihuje dieťa po treningu a bol viacx svedkom ako rodičia vrieskajú vulgárne! po deťoch za veci akože sa nepozrel cez cestu,je bez čiapky. Hrozné a smutné ako si ventilujú svoje nálady.

henka123123
13. apr 2022

@froto keby sa mi dieta nepozrelo na cestu a bez toho prejde ja osobne ho tam splieskam ako zito

emily83
15. apr 2022

aj ja kricim, ked dcera nepocuje 5x normalnym tonom co sa jej povie, alebo ked zacina odvravat (9r.). Ale jednym dychom musim povedat ze ju stale neskor uistujem ze ju milujem aj ked je zla ako cert, niekedy❤️ Ak na nu kricim niekedy nespravodlivo, tak sa jej ospravedlnim. Kazdy ma svoje problemy, ktore niekedy bohuzial maju za nasledok nervozitu a stres. Nevies co trapi susedu, tak to neries s inymi. skus sa s nou spriatelit, mozno potrebuje pomoc..

gerimka
15. apr 2022

Treba jej pomôcť, si myslím. Kricanie je nezvladnutie situacii. Nieje zla matka, len to mali v rodine, je to temperament, zlý deň...je mnoho pricin. Ja sa tiež čudujem, keď veľa ľudí je tichých, ja som hlučná.
Keď si aj ja zakricim, mam výčitky. Snažím sa utekať do druhej izby, alebo spievam, ebo ked dieťa kričí, vtedy kricim aj zo strandy.

Strana
z5