icon

Suseda trúbi každé ráno. Ako to vyriešiť?

11. feb 2025

Dobrý deň. Potrebovala by som počuť váš názor na takúto vec. Suseda nám každý deň ráno aj cez víkend trúbi vedľa pod oknami. Štyri až šesťkrát. Trvá to už vyše pol roka, odkedy začala po materskej chodiť do práce. V lete keď sa spí pri otvorených oknách to bolo hrozné. No počuť aj cez zavreté. Nechali by ste to tak? Alebo by ste to riešili? S ňou sa normálne nedá, je arogantná a drzá. Mám obavy, že keď jej poviem, že nám to vadí, tak bude trúbiť ešte viac.

Strana
z5
orini
13. feb 2025

Aj nasi susedia, alebo teda ich navstevi vytrubuju... ludia su tupi a nedojde im nic. Kludne aj vecer ked mi z ulice za oknom spi uz dieta.... hovada

natalka81
13. feb 2025

Ja by som to určite riešila postupne.
Najprv za ňou chod a povedz jej nech prestane. Druhýkrát jej povedz ze zavoláš políciu. A tretíkrát zavolaj políciu

tom_i
Autor odpoveď zmazal
erika237
13. feb 2025

Autorka, pripad permanentne trubiacej susedy by asi kazdy riesil, nepoznam cloveka, co by mal na to nervy.
h2 dala krasnu radu ako oslovit susedu, ked tak sa to nauc a chod za susedou. Nemas proste inu moznost ako zacat riesit tuto situaciu. Ak to nepomoze potom mozes postupit na dalsie kroky.

Pasivita tvojho muza ked ta stve, tak tam sa asi moc neda narobit, asi to bude cast jeho povahovej crty, ze radsej sa vyhyba konfliktom.

Ak vies, ze zas vasej trubiacej susede vadi stekot vasho psa, tak treba aj posudit, ci ide o opodstatnenu ponosu, lebo ono tiez pocuvat neurotickeho psa, co steka aj na steblo travy kmitajuce vo vetre tiez nie je zazrak a tiez by ste mali nejako zakrocit a to mam psov rada a susedov je tiez dobry zvoncek co ohlasi kazdy pohyb co nevie identifikovat, ale nie su to pol hodinove vystupy.

copyy
14. feb 2025

Tak si treba jeden den privstat, a na revans jej vytrubovat pod oknami, akoze cakas na niekoho z rodiny. Nech si to aj ona uzije.

mantilka
14. feb 2025

Problém bude v psovi, pravdepodobne neúmerne šteká a suseda na oplátku trúbi. Netreba sa diviť. Každá akcia má svoju reakciu...ako sa vraví. Jednoducho ch vyrušuje stekanie psa a druhých trúbenie..

miriamzba
14. feb 2025

@mantilka tiež si to myslím.

autor
14. feb 2025

@mantilka Nie je to tak. Keď jej dieťa ostáva doma trúbi. Keď ide s ňou netrubi.

evkatk
15. feb 2025

Ja by som si zohnala jej tel. šíslo a minimálne o druhej v noci by som aspoň 4 x ju prezvonila

Strana
z5