icon

Suseda trúbi každé ráno. Ako to vyriešiť?

11. feb 2025

Dobrý deň. Potrebovala by som počuť váš názor na takúto vec. Suseda nám každý deň ráno aj cez víkend trúbi vedľa pod oknami. Štyri až šesťkrát. Trvá to už vyše pol roka, odkedy začala po materskej chodiť do práce. V lete keď sa spí pri otvorených oknách to bolo hrozné. No počuť aj cez zavreté. Nechali by ste to tak? Alebo by ste to riešili? S ňou sa normálne nedá, je arogantná a drzá. Mám obavy, že keď jej poviem, že nám to vadí, tak bude trúbiť ešte viac.

xtrin
12. feb 2025

A neidentifikuje sa ako kohút ? Skúsi jej navrhnúť že identifikácia sliepky by sa jej hodila viac. 😆

b3s
12. feb 2025

Natoč to a zavolaj na ňu políciu. Nemôže to robiť.

tamitamitami
12. feb 2025

Ja osobne by som si nakazila susedské vzťahy a prežila by som pár sekundové trúbenie. Nič nie je horšie ako mať zlé susedské vzťahy.
Ak to tebe vadí choď jej to normálne povedať. Možno budeš prekvapená ako dobre zareaguje.

liv1
12. feb 2025

@xtrin to bude ono! 😂😂😂 rehocem sa ako kon 😁. Len aby sa teraz nezacala identifikovat ako motorova pila. To nebudu mat hluk len rano, ale rovno cely den 😁

autor
12. feb 2025

Určite to neskončí dobre lebo je drzá ako pes a myslí si že ona môže všetko.

autor
12. feb 2025

Najviac ma štve muž, že jej nič nechce povedať. Chce byť za dobrého.

liv1
12. feb 2025

Co by sa stalo keby si prisla s kolacom? Ked hovoris, ze je drza, mali ste uz nejaky problem?

liv1
12. feb 2025

A muz je dobra padavka kks. Zacni mu robit nieco co mu vadi a ked sa ti bude stazovat opytaj sa ho, preco sa stazuje, ci s tebou nechce byt za dobre 😅

milanemila
12. feb 2025

Ty aj muz nie ste uplne normalni 🙈 tak vytrubuje vam pol roka pod oknami a vy ste jej vlastne nic nepovedali, lebo muz sa jej boji a ty si myslis ze by isto neprestala kebyze ju o to poziadas 😂 takze vlastne ona teoreticky ani nevie, ze to niekomu vadi, lebo vy ste ako 3r, co utekaju za mamkou a jej povedia (ty chces riesit u starostu), lebo este su mali na to aby veci vedeli riesit.

s1s4
12. feb 2025

autorka...urcite to neskonci dobre lebo je drza ako pes
to je presne pripad kedy sa ludia ani len nepokusia a uz maju dojem ze zlyhali
mozno sa len tak javi, vypada tak ale ak aj je drza alebo co, v pripade ze vas to vyrusuje tak jej to chodte povedat
jej nenapadne ze vam to vadi ked ste nic nepovedali 🙂 a pre dobre vztahy sa problemy riesia medzi sebou - teda najprv vy so susedkou a az potom niekde vyssie

vandica
12. feb 2025

No mala by som pekné nervy, keď je to dennodenne. Naša mladučká suseda keď ju bývalý, doviezol domov okolo 11 alebo polnoci domov, tiež vždy jej zatrubil keď odchádzal. Nastastie to nebolo každý deň, ale mala som nervy, ja akurát na polceste k zaspatiu, a toto ma prebudilo a samozrejme problém zaspať potom.
Iným susedom to nevadí? Žeby ste sa nejak spolu dohodli.

autor
12. feb 2025

@s1s4 ona zase vytiahne nášho psa že šteká...ale som si istá že by trubila aj keby osa nebolo.

autor
12. feb 2025

Samozrejme že jej to poviem. Už to nebudem tolerovať. Len viem už dopredu že to nepomôže lebo ju poznám. No mala by mať jedna matka viac rozumu ako pes. Lebo všetci psi štekajú. Ale vytrubuje len ona.

s1s4
12. feb 2025

ze pes steka 🤣 to co je za susedu ze toto pouzije na obranu...
vela stastia autorka s riesenim 🫡

adik64
12. feb 2025

Ako povedať, že je trúba bez toho, aby to povedala 😀

0kristina0
12. feb 2025

Potom ako si napisala, ze vas pes steka je jasne, ze vam to robi naschval. Nie je nic horsie ako nonstop stekajuci pes. Mat takych susedov tak sa obesim. Tiez mame psa a ucime ho aby na nikoho nestekal. Ale my mame psa vo vnutri takze nema kedy vystekovat vonku. Tebe to tak mozno nepride ale je to dost otravne a mozno jej vas pes budil deti ked spali. Ktovie co tam medzi sebou mate.

tamtamka26
12. feb 2025

@s1s4 ako som napísala - tam je niečo iné vo vzduchu, preto veľmi nechcú za ňou ísť..

petracandle
12. feb 2025

A prečo vlastne tá suseda trúbi? 😃

marsmykkok
12. feb 2025

@petracandle vraj rozlúčkový rituál s jej deckom.

autor
12. feb 2025

@tamtamka26 Nič extra. Len som už už raz upozorňovala keď boli hluční.

h2
12. feb 2025

Autorka, trochu nám priblíž to štekanie. Je to v takej miere, že by tiež mala právo sa sťažovať? Nie je trúbenie pomsta za štekanie?

taktotedanie
12. feb 2025

A co ze je drza a arogantna, ze v detstve jej rodicia urobili vo vychove chybu ty nemozes
Preco si ticho ako taka putka? Riesila by som to razantne , nemoze trubit mimochodom len tak to ti tu uz pisali a taktiez by som parkrat zatrubila aj ja a nech aj pukne od jedu ked sa nevie spravat

marsmykkok
12. feb 2025

No to je tá dedinská idylka čo tu všetci spomínajú, ak sú sedia arogantní tak ešte horšie ako v bytovke, lebo v bytovke si málokto dovolí robiť napriek napríklad 100 ludom, na dedine jednej rodine áno... A tie vzťahy na dedine sú bližšie, teda sused o pár metrov dalej sa určite neozve a zbabelo čaká, že to vyrieši najbližší sused, hoci to aj jemu vadí, ale každý chce byť chrumkavý a ľudia sa spolu nespoja... Ak máte medzi sebou nezhody, ťažko ti vyhovie. Starosta/starostka chce mať tiež s každým dobré vzťahy a nechce prísť o voličov, tam určite dajú od toho ruky preč. Polícia asi tiež nič moc, vlastne aj keby máš nahrávky ťažko dokázať že trúbi ona, jediné ak by si natrafila na nejakých dobrých policajtov a prišli by sa s ňou aspoň porozprávať, ale je otázne či to zaberie úplne alebo len načas alebo vôbec alebo si nájde iný spôsob ako Vám bude robiť napriek... Napríklad že trúbiť nebude ak je to zakázané, ale ráno v aute si na plné pecky pustí hudbu a nechá otvorené okná...

tamtamka26
12. feb 2025

píšeš, že ide úplne k vášmu plotu a trúbi... mne by bolo jasné, že to robí ako pomstu za niečo....

ahhola
12. feb 2025

@marsmykkok henta stara baba, co v NZ roky pustala arie, to bola aka idylika? Mestskodedinska? ☢️

marsmykkok
12. feb 2025

@ahhola to bolo tiež v zástavbe rodinných domov...

basska_b
13. feb 2025

... alebo dufat, ze sa po navrate do pracovneho procesu aj rozum vrati 😀 ked jej date najavo, ze vas to stve, mozno este just zatrubi viackrat, ked je taka

blackcat8885
13. feb 2025

Určite by som ju slušne upozornila. Nevidím dôvod trubit každé ráno akože na pozdrav ale tak. Ona si možno neuvedomuje že to môže iným vadiť

inaemre
13. feb 2025

Teba najviac stve ze tvoj muz za nou nechce ist, ale ty sama tiez nepojdes.
Vadi ti susedkine vytrubovanie ale ona sa na vasho psa stazovat nemoze (nasi susedia maju tiez psov viaceri na ulici a steka len jeden, nevychovany o ktoreho sa nikto poriadne nestara).
Ja zacinam pochybovat ze susedka je tu ta neprijemna....

danielahamar
13. feb 2025

Môj svokor to robievala, ako som to ja neznášala 🫣. A ako a kedy to prestalo ani netuším