icon

Suseda trúbi každé ráno. Ako to vyriešiť?

11. feb 2025

Dobrý deň. Potrebovala by som počuť váš názor na takúto vec. Suseda nám každý deň ráno aj cez víkend trúbi vedľa pod oknami. Štyri až šesťkrát. Trvá to už vyše pol roka, odkedy začala po materskej chodiť do práce. V lete keď sa spí pri otvorených oknách to bolo hrozné. No počuť aj cez zavreté. Nechali by ste to tak? Alebo by ste to riešili? S ňou sa normálne nedá, je arogantná a drzá. Mám obavy, že keď jej poviem, že nám to vadí, tak bude trúbiť ešte viac.

Strana
z5
hyta
11. feb 2025

Aký je dôvod trúbenia pod oknami po ránu?

autor
11. feb 2025

@hyta Myslim, že trúbi na niekoho kto ostal doma.

jesenzima
11. feb 2025

Mne by to asi nevadilo..

autor
11. feb 2025

@jesenzima lenže nás to budí.

petulda333
11. feb 2025

Vadilo a poslala by som jej toto

hyta
11. feb 2025

Slušne jej povedz či si nemôžu len zamávať, že vás jej trúbenie zobudí skôr, než budík.

balerina2025
11. feb 2025

aspon mas istotu ze ty nezaspis do prace 🙂

petulda333
11. feb 2025

Dokonca zato moze dostat pokutu. Ako nechapem,keby raz ale kazdy den niekolkokrat za sebou? To isto nie

mk1111111111
11. feb 2025

No mne by to vadilo.
Ved jej parkrat v noci zazvon a pobud ich a ak sa ozve, povedz, ze si myslela, ze jej to nebude vadit, lebo aj vas obtazuje jej denne trubenie. Nech tomu, komu vytrubuje, zabliks, efekt to bude mat rovnaky pre toho, co je v okne a vy budete mat klud.

mk1111111111
11. feb 2025

@petulda333 ona trubi, lebo odchadza, aby doma vedeli. Zial, poznam

lenkakravcova
11. feb 2025

Najprv jej vysvetlite, že vás to budí a trubiť sa len tak nemá bez situácie, kde je to nutné.
Ak nepomôže, tak isto pomôže keď si cez víkend privstanete na 6.00 a o 6.01 jej takto krásne zatrubite vy. Urobte to dva dni za sebou a pani snáď pochopí čo to znamená netrubit. 😃 Niekedy pomôže len názor na ukážka.

eeffka
11. feb 2025

Nasi dolny zase doslova jebnu dverami 🤣vieme ze je cas vstavat

balerina2025
11. feb 2025

@eeffka sa tesia do prace

jaskolka
11. feb 2025

Inak ja nechápem takému vytrubovaniu,len preto,že dava dotyčný vedieť,že odchádza...no načo? Však hádam doma vedia,že ide do práce,tak aký to má význam? Robil to niekedy aj môj muž,tiež som ho upozornila,že robí hlúposť.

h2
11. feb 2025

Kúp si taký ten klaksón v spreji a keď zatrúbi, otvor okno a zatrúb smerom k nej.

balerina2025
11. feb 2025

@jaskolka a neberie dakoho so sebou? trubi nan ze svihaj?

jaskolka
11. feb 2025

@balerina2025 tak každé ráno by dotyčný takto meškal? Pochopím raz, dvakrát,ale tak hádam každý vie,kedy sa odchádza...keby som mala stále čakať na dakoho ,a vytrubovat mu,tak si môže chodiť nabudúce sám.

ivik4
11. feb 2025

No dobra krava, jasne ze by som jej povedala a co ze je arogantna ?

janinah
11. feb 2025

predbehni ju,párkrát si privsťan a trub minimálne o hodinu skôr ako začne trúbiť ona...alebo aj o dve a vyrob im predčasný budíček párkrát ty

michaela789
11. feb 2025

Trubit na niekoho kto ostal doma? V dnešnej dobe? Však mu prezvonim alebo čo, to je osoba z minulého storočia? Panebože 🙈 akože asi by som nevyskakovala z kože kvôli tomu, ale určite mi to nedáva význam a pravda je taká, že trúbenie je výstražný prvok, už som videla že za trúbenie iba tak policajti šoféra zastavili... tiež len niekoho zdravil a sa mu to vypomstilo.

balerina2025
11. feb 2025

@jaskolka tak sa jej treba opytat preco to robi.

minesasubu
11. feb 2025

čiže ona je dole pod oknami a trubi z auta na niekoho kto ostal doma ? s
a na domovej schodzy ste to riešili ? vadi to aj inym susedom?
riešite to až po pol roku ? no to sa mi nejak nezdá toto

autor
11. feb 2025

Nečaká na nikoho. Máva a potom vytrubuje.

franica
11. feb 2025

Nikdy sa mi nehodilo viac povedať na niekoho, že je trúba 😂

0silvia0
11. feb 2025

nalep jej večer na okno auta, že všetci máte budíky na mobile, nepotrebujete ráno trúbiaci budíček.

h2
11. feb 2025

@minesasubu Predpokladám, že to je vedľajší rodinný dom a ten, na koho trúbi, je možno to jej dieťa, keďže to robí, odkedy sa po materskej vrátila do práce.
Autorka, normálne jej choď povedať, čoho sa bojíš? Si v práve. Alebo ešte lepšie, nech jej to ide povedať tvoj muž. Slušne, normálne. Ona si zrejme vôbec neuvedomuje, že to niekomu vadí, ona to berie tak, že trúbi na "svojich".

autor
11. feb 2025

@h2 Muž jej nechce nič povedať. Bojí sa jej. A chce byť za dobrého.

h2
11. feb 2025

To si robíš srandu? No tak potom je to na tebe. Alebo to trpte ďalšie roky, ak sa jej bojíš aj ty. 😒

freepalestine
11. feb 2025

Krok c.1: povedat jej to.

autor
11. feb 2025

@h2 ide o to, že viem, že keď jej to poviem ona isto neprestane. Skôr to asi budem musieť riešiť u starostu.

Strana
z5