icon

Suseda volala na môjho 4-ročného syna policajtov

mother221
18. apr 2023

Vcera mi s tou svinou dotiekli nervy. Pravidelne vola policiu aj pred 22.00. Policajti ju vysmiali ked videli ze sa nic u nas nedeje. Co s takou chorou osobou?
Bola som dnes za nou a povedala ze zavri papulu. Zvazujem ze to budem uz riesit sudne.

terina25
18. apr 2023

@mother221 tu hore s prezyvkou dadis ani nekomentuj, ona ma nejaku vadu inu...

sasa1310
18. apr 2023

@terina25 susedka alkoholicka je majiteľka bytu, dosť veľký rozdiel. A nechápem čo mne píšeš o koláčoch

mother221
autor
18. apr 2023

@terina25 je to vidiet ze jej cosi je ... Neriesim

kacernakokse
18. apr 2023

@mother221 ignorujte ju. Keď príde polícia, vysvetlite čo je vo veci, susede neotvarat dvere, nereagovať na reči keď ju stretnete. Snáď ju to prestane baviť.

terina25
18. apr 2023

@dadis mat taku mater ako si ty,tak spacham samovrazdu

terina25
18. apr 2023

@sasa1310 majitelka bytu nie je alkoholicka ale ta stazujuca sa suseda. Citaj poriadne

januska12323
18. apr 2023

Policajti ako prídu tak aj odídu. Zbytočne si z toho robíš ťažkú hlavu. Keď ju stretneš ignoruj, keď zazvoní neotvaraj.

mother221
autor
18. apr 2023

@sasa1310 nie. Suseda je alkoholicka. Majitelka bytu je super osoba.blokla si ju v mobile lebo jej volala ze pocuje hluk aj ked sme neboli doma

sasa1310
18. apr 2023

@terina25 stažujúca suseda alkoholička je tiež majiteľka bytu. nebýva tam v podnájme. Čítam poriadne

simona20201309
18. apr 2023

@mother221 pochopila by som, keby plakalo malé bábätko. Áno, malému bábätku nevysvetlis. Ale 4r? Prepáč, neexistuje aby ADHD bola výhovorka. Adhd je porucha pozornosti a hyperaktivita. Co to ma spoločne s tým, že rusi nočný kľud? Normálne mu dám robiť to, či ma rad, určite existujú aktivity, pri ktorých nemusí skakat a behať.
Ak je suseda alkoholicka q vôbec nie je pravda, že je hlučný, tak potom napíš trestné oznámenie za šikanu. Uvidíš, že sa hneď zlakne.

mother221
autor
18. apr 2023

@simona20201309 to som jej aj povedala. Policajtom totiz naklamala svinstva a ociernila nas tak, ze prisli 4 policajti z pmj. Kukli na maleho, zasmiali sa a povedali ze je cvok a odisli.

terina25
18. apr 2023

@simona20201309 kde citas ze rusi nocny klud?a adhd nie je vyhovorka. Nie je. Ale ked budes ty vychovavat take dieta,potom pochopis rozdiel medzi zdravym a s adhd.

mamula20
Odpoveď bola odstránená
selest
18. apr 2023

@sasa1310 otravnejsie je mat take dieta doma😅

terina25
18. apr 2023

@mamula20 a levituj !!!

mamula20
Odpoveď bola odstránená
viestta
18. apr 2023

@mamula20 nekasli, nekychaj...

simona20201309
18. apr 2023

@mother221
Ani si nič neoverili? Ak by skutočne išlo o niečo, len by sa pousmiali a odišli? Zvláštne. Ved ju by mali poučiť, ze nemoze zneužívať tiesňovú linku

luccija
18. apr 2023

@mother221 a čo čakáš od psychicky chorej ženy alkoholicky?len, že si vypije a bude znepríjemňovať život iným.S tou nikdy nebude klud

mamula20
Odpoveď bola odstránená
sasa1310
18. apr 2023

@mother221 mne nejde do hlavy jedno. keď je vaša majiteľka fajn, prečo vám takúto susedku zatajila predtým ako ste sa nasťahovali? Prečo dobrovoľne toto podstúpila, že jej tá suseda vyvoláva a majiteľka musí skladať telefon, keď vedela, aká je? Lebo nejde mi do hlavy, že dobrovoľne takej susede dá nad hlavu dieťa s ADHD a je ochotná potom znášať od susedky následky.

andrejka1974
18. apr 2023

@dadis ty asi nemáš živé dieťa ty nevieš ,aké je to ťažké s deťmi adhd alebo autizmom ,moja je autistka a vermi tá sa musí ukocirovat večer sama vezmem jej hráčky aby nebuchotala ale aj tak vie búchať po dreve a vermi nikdy sa mi susedia nesťažovali že je hlučná proste ju akceptujú a to zaspí až po 21.30 často aj neskôr a ja ju neutisim proste keď nechce spať nespí a vermi len divný susedia volavaju policajtov ,kôli hlučnejšim deťom u nás v dome sa nikdy nevolali policajti a to máme v dome 16 bytov a aj mladých aj starších ľudí aj kopec deti

otazka1
18. apr 2023

@sasa1310 bože,vy detektívky..starej mohlo prepnúť pól roka dozadu..ježiš,ešte napíšte niektorá: “niečo mi tu nesedí” 🤔 autorka,vykasli sa na susedu,zi si po svojom,tých dni keď ss nedá ísť von bude čím ďalej menej,ide leto a do zimy možno už v novom byvat budete..a tieto hlupane,co by deti priviazali k posteli alebo ich majú vycvičené ako opičky bez pohybu si nevšímaj.kto nemá takee dieta doma to nepochopí 🙂

sasa1310
18. apr 2023

@otazka1 nemusí priviazať k posteli. Stačí namiesto takéhoto statusu pýtať radu, ako vysvetliť dieťaťu ADHD, aby doma nedupotalo lebo to vadí susedom a či niektorá matka s takým dieťaťom nemá fígeľ, aby to dieťa pochopilo, že sa má skľudniť. Hneď by človek inak reagoval a pomyslel by si, že aspoň autorka je tam normálna.

reanda
18. apr 2023

a co ta trapi, ze vola policajtov a stazuje sa majitelke? vsak nech sa stazuje a vola, ty s tym predsa nic nemas

sisaka
18. apr 2023

Už sa tu dava na rovnaku uroveň ADHD a autizmus? 🤦‍♀️ To, že dieťa neobsedi a nesústredí sa dlhšiu dobu z neho ešte nerobí mentálne zaostalého, či inak nepričetneho. 4 ročný by mal byť schopný pochopiť, že v byte sa nedupe a už vonkoncom nie v noci, nemá 2 roky a to poznám 2 ročných, ktorí to chápu. Tiež mám v okoli decká s ADHD a inštrukciam veľmi dobre rozumejú.
Keď si neviem ukočírovať dieťa prenajmem si dom a nie byt a tam môže dieťa vyvádzať až do rána.

otazka1
18. apr 2023

@sasa1310 no ja súhlasím aj s tebou,ale predpokladám že ho vie skludnit,určite si ho pozná najlepšie a sama pisě že chodi do škôlky,takze neni nonstop dieta doma a suseda p.cuje aj ked je ich byt prázdny..je alkoholička a zrejme psycho.a ak mama vari alebo má inu dôležitú robotu a dieta začne dupotat istotne nehodi všetko bokom a nepojde si v sekunde citat knižku,pri ktorej to dieta vydrží aj tak pár minut..aby nejaká ozrata krava nevolala hneď policajtov

annm81
18. apr 2023

@andrejka1974 Bez ohľadu na to, aké je to ťažké, ak niekto, hoc aj z objektívnych pričin, v čase nočného kľudu nie je schopný utíšiť dieťa, policajtov by som volala. Samozrejme, nie pri občasnom hluku, ale ak by sa to malo vyskytovať pravidelne počas mesiacov a rokov, tak bohužiaľ, rodičia takého dieťaťa by mali uvažovať o presťahovaní sa niekde, kde nebudú rušiť. Lebo pod tebou môže bývať matka samoživiteľka, čo má 8hod. prácu, brigádu a dieťa a vyspať sa naozaj potrebuje. Alebo tam môže bývať zdravotná sestra, čo ťahá dlhé služby na JIS a tiež potrebuje spánok. Alebo tam môže bývať rodina s malým školákom, ktorý je bez spánku neschopný fungovať v škole aj pri iných činnostiach. Alebo hoc aj iné, vážne choré dieťa, ktoré spánok potrebuje aj ako liek. Na jednej strane, istá miera hluku sa musí v bytovke zniesť, na druhú platia nejaké pravidlá (napr. nočný kľud) a ani ADHD nie je ospravedlnenie.

Osobne, z príspevkov autorky nemám pocit, že by bola práve osoba , čo sa snaží byť tolerantná a riešiť veci konpromisom, ale tak nepoznám ju (navyše spomína,
že to vraj nebolo pred desiatou). To vyššie som písala skôr všeobecne ako reakciu na to, že ADHD by malo byť dostatočný dôvod narúšať susedom užívanie bytu

scorpionflower1
18. apr 2023

@sasa1310 Ja tu mám susedu, čo si po večeroch pravidelne na plné pecky púšťa Whitney Houston ráno o 7.00 a o 21.00, kedy mi zaspáva štvorročná dcéra, predvčerom tu zavýjal susedovie pes celú noc, bývame pri lese, teraz sa pária vtáky, tiež čvirikajú celú noc a o tom susedovi, čo vŕta každý piatok o 21.30 už ani nehovorím. Asi zavolám na všetkých policajtov a k tomu aj Slobodu zvierat nech niečo s tými vtákmi robia.

cookie29
18. apr 2023

@annm81 napísala si, čo si myslím aj ja.