icon

Susede nad nami všetko vadí

4. mar 2022

Ahojte, mame taky bytovkovy problem: syn chodi do skolky, potom sme na ihrisku...prichadzame vecer domov...sem tam samozrejme prebehne co susede vadi...vcera zacala asi minutu trieskat po podlahe.byva nad nami.
ako by ste sa zachovali? nechcem s nou mat konflikt aby nam nezneprijemnila zivot ale stve ma to. vadi jej vsetko.. robi to pravidelne. nieco nam spadne na zem a hned buchne zhora. minule manzel kychol a zabuchala :D

zuzuliennka1
4. mar 2022

no 🙂 tak vidis. Ty trpis smrad z cigariet, oni zvladnu dieta.

mmonika
4. mar 2022

no my sme to riesili nasledovne : muž z prace si zavolal potmavsich kolegov ( ako vsetka česť normalne pracuju, deti su ciste, slušne.. ) a slusne sme ich poprosili nech zavolaju svojich kamosov a popmožu nam zohrat scenku ze sa sa stahuju miesto nas.. tak kolega ze preco nie.. tak dosli zrovna ked bola suseda doma, prisli asi 15 ti ze zdaaaaaaaa r susedko my sa stahujeme sem ku vam .. ste mali vidiet reakciu susedy , bleda ako stena hned dosla za nami že ci si to nepremyslime že vsetko sa da riesit.. a čuduj sa zabralo to .. mame odvtedy klud . .

mariaveronikag
4. mar 2022

uf, no nezávidím Vám túto situáciu : zhora buchot, zdola fajčiar. Podľa mňa sa pani hore musí strašne nudiť, keď si všíma až natoľko, čo kto okolo nej robí. Sú také typy. Mali sme susedu, ktorej prekážalo, keď sa deti "vozili zbytočne výťahom", ok, po domovej schôdzi chodili deti schodami. Aj to prekážalo, lebo buchotali, niekedy sa rozprávali. Skrátka nevyhovieš.

danulicek
4. mar 2022

my taku susedu mame pod nami. a to sme ozaj pomerne ticha domacnost, na to ze mame deti. jasne, ze prebehnu, aj zakricim, ale sme doma minimalne a vecer od pol osmej ma uz uplne ticho. ked sme doma, krotim ich najviac, ako viem. ale jej vadi otvaranie skrin, pranie, pocuje nas, aj ked doma nie sme... 😀 cez zimu bucha hlavne v nocnych hodinach kotol (ci co to je) v pivniciach a ona obvinovala nas, ze to jej robime naschval. dokonca sedela u nas jeden vecer a pocuvala, ci aj my to pocujeme. jasne, ze pocujeme. nakoniec aj tak uzavrela, ze to sme my. ona mi ratala, kolkokrat periem do tyzdna a ci je to normalne... riesila, kedy a ci chodim s detmi von, stanovovala diagnozy mojmu starsiemu, ked ho pocula dupat (mal 2 roky). ona je byvala ucitelka, na dochodku, zije sama a je bezdetna. zije v uplnom tichu, nepocuva ani radio, nic. proste psycho...

ale chcela som toto: kym sme sa snazili jednat s nou korektne, vychadzali sme jej v ustrety a podobne, tym mala vacsie a vacsie poziadavky, tym jej viac veci prekazalo. vyvrcholilo to prave tym kotlom, kedy moj muz - inak extremne slusny, dokonca by som povedala, ze az prehnane voci cudzim ludom mily a uctivy - jej medzi dverami povedal, nech ho uz neserie, ze co si o nas mysli, ze my sme normalna rodina, ktora zije, pracuje a funguje. ze sme jej vychadzali v ustrety maximalne, ako sme mohli, ale ze stacilo. ak sa jej nepaci, nech si ide dole do svojej kuchyne a pocuva, kde kto bucha a smeje sa. odvtedy presiel rok a pol a ani raz neprisla a ani raz nebuchla. zatial 😀

autor
4. mar 2022

@mariaveronikag zhora mame uplne ticho inak. Len ked my nieco urobime zacne spätná reakcia.. to fajčenie az tak neriesim, ujo sused je milý 😊no su ludia co im vadi vsetko, strach si aj kychnut😅

vorkola
4. mar 2022

@rora, to je super napad

22patricia22
4. mar 2022

Podľa mňa sa pani len nudí a tým pádom si všíma aj to čo nemusí a len hľadá zámienku na to, aby sa s ňou niekto asi rozprával

vifoncitta
Odpoveď bola odstránená
autor
4. mar 2022

@vifoncitta boze😅

autor
4. mar 2022

@danulicek haha tak my zatial tolerujeme tak si dovoľuje.. stale stichneme, nedráždim

vifoncitta
Odpoveď bola odstránená
autor
4. mar 2022

@vifoncitta asi tak. Preto staviame dom😅

nikolka1986
4. mar 2022

Čo keby sa odsťahovali práve tí ľudia ktorí robia hluk? Prečo by sa mal niekto, kto je ticho sťahovať do lesa? Alebo si myslíte že serkáme peniaze? No nie, raz žiješ v bytovke, máš byť tichšie, nikto na to nie je zvedavý.

zuzuliennka1
4. mar 2022

@nikolka1986 zijes v bytovke, tak si musis zvyknut aj na prirodzeny hluk 😂 ved sa tu nebavime o koncertoch v obyvackach, chodenie v lyziarkach po podlahe a pod. ale o normalnom “hluku” 😁 a deti proste robia trochu “hluk”, ked si chces doma len v tichu sedkat na sedacke, tak si kup chatku v lese a budes mat klud

nikolka1986
4. mar 2022

@zuzuliennka1 Deti robia hluk? Alebo ich vrieskajúce matky? Raz žiješ v byte, musíš sa prispôsobiť a viesť k tomu aj deti, že jednoducho nemôžu robiť taký hluk, ako keby ste žili v dome. Takisto je to obojstranné. Jedna strana sa musí prispôsobiť druhej a naopak, bez toho to nejde.

zuzuliennka1
4. mar 2022

@nikolka1986 ano, deti aj behaju, maju aj lego, aj auticka,… dieta neposadis k stoliku s farbickami, ze na a tu teraz budes sediet v tichu, kym sa nepojde spat.
A teda pardon, ale ked poniektorym vadi vysavanie, kychanie,… a vseobecne deti - tak ano, taki ludia nech idu na samotu do lesa. Alebo presne ako sama pises - treba sa VZAJOMNE tolerovat.

nikolka1986
4. mar 2022

@zuzuliennka1 Nepochopíš, lebo nechceš, potom sa nečuduj, keď ti niekto druhý robí zo života peklo, keď robíš aj ty jemu.

zuzuliennka1
4. mar 2022

@nikolka1986 chapem to velmi dobre 😁 skor ty ocividne nie. Ty chces vystahovat tych, co robia hluk. Co tak sa teda tolerovat? ako sama pises?
opakujem - neobhajujem vrieskanie 24/7, ze ma niekto doma bubny a koncerty kazdy vecer alebo ze robi party do 4:00.. ale obmedzovat rodiny a deti, ktore sa prirodzene pohybuju rychlo, trosku dupkaju, semtam kricia aj placu,… tak ako pardon

nikolka1986
4. mar 2022

@zuzuliennka1 Sem - tam? Ty si zvyknutá, máš k deťom citový vzťah, tak ti je jedno že ti decko vrieska a dupoce ako divé. Kto k ním nemá citový vzťah, tomu to bude prekážať.... tak ako pardón, očividne máš pocit že tam žiješ sama a okolo teba sa to tam točí, aby si potom nebola prekvapená.

zuzuliennka1
4. mar 2022

@nikolka1986 ty mas kolko deti prosim ta? daj navod, ako ich teda priputat k stolikom, aby cusali cele
poobedie😂
a opat sa pytam - mne neskutocne prekaza fajcenie, susedia podomnou maju tiez pocit, ze im patri cela bytovka? ked sa vykvasi na balkon a mne ide vsetok smrad do bytu?

nikolka1986
4. mar 2022

@zuzuliennka1 To si porieš so susedom, mne keď niečo vadí tak tiež komunikujem, zatiaľ úspešne, ale keby mi niekto robil zámerne nervy, do mesiaca by bol preč, tomu ver 😉

zuzuliennka1
4. mar 2022

@nikolka1986 a kto tu pise o zamernom robeni nervov? 😉
alebo mi teda pod dohovorit tym pod nami (aj autorkinym) aby teda zamerne neobtazovali svojim fajcenim

autor
4. mar 2022

@nikolka1986 😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅

autor
4. mar 2022

@nikolka1986 citala si moj prvý príspevok ci si ides za kazdu cenu svoje? A moj syn ma 4 roky a esze som po ňom nikdy nevrieskala. Ci podla seba súdim teba? Nemusi byt vsade tak ako u vas doma

autor
4. mar 2022

@zuzuliennka1 čudovala som sa ze ziaden premudrely príspevok tu nebude a ahaho harpia sa zobudila 😅 neviem no, ci človek ma prist domov uz len prespať aby bol ticho? Ani nevysavat neprat nechodiť nekýchat. Dýchať mozeme?

zuzuliennka1
Autor odpoveď zmazal
autor
4. mar 2022

@zuzuliennka1 ved ja som narážala na tu nikolku, asi som to zle napisala prepac

zuzuliennka1
4. mar 2022

ano, prepac, uz som to aj zmazala…

fakt vazne - nic si z toho nerob, to zvyknu byt take typy ludi, vid komentare vyssie, aby vadilo niekomu vysavanie? uz som citala aj o nocnom splachovani🙄🤦🏼‍♀️
pokial nenarusate nocny klud, nerobite doma metalove koncerty, nevrieskate po sebe bez prestavky a nedupete ako kone - tak sa mozu akurat tak rozculovat, aj stazovat a to je tak vsetko.
mate take iste pravo tam byvat ako oni

autor
4. mar 2022

@mmonika 😅😅😅😅😅to su napady teda babah

nikolka1986
4. mar 2022

Harpyi dávaš na noc pusu. Tak si volaj ten tvoj nepodarok a nie človeka, ktorý vidí vec inak ako ty.