Susedky na múriku
Ahojte,
možno pre niekoho zvláštna téma, ale... V poslednom čase susedy z opačného konca ulice začali sedávať na na našom múriku a besedovať.
Bohužiaľ, ruší ma to. Myslela som si, že toto sa deje pred bytovkou a nie pred cudzím rodinným domom. Keby to boli tínedžeri, ktorí nemajú kam ísť, ale dospelé ženy so záhradmi debatujú a vodia tam deti. Ďakujem za názory 🙂
@dominika1988 nie,to nie,to by urcite vadilo aj mne.mame kovanu branu,na nej velka tabula pozor pes,psa je cez den pekne vidiet ako drichme v tieni na schodoch,deti chodia okolo aj pocas skolskeho roka a vzdy sa pristavia.napriek tomu nepochopim,ze si vela ludi ktori psa nepoznaju trufne strcit celu ruku cez mreze za branu,dokonca to dovolia malym detom 😮 ja osobne by som si take cosi nedovolila..ine vsak je,ak mi niekto po nociach stepuje pred domom,ak je to sused,pes sice pribehne,skontroluje ci je vsetko ok ale nehulaka.ak je to cudzi clovek,ktory tam nema co robit,upozorni bafnutim.najdu sa vsak taki,co este naschval huckaju a dorazaju do psa,tiez uz aj kamene hadzali aj petardy,a to uz pes startuje...
Ti potom ale mate nizky murik. Na babkinu branu by sa nikto nevyšplhal. Normalne dvere ale neda sa sedieť na nich. A ty tam v kuchyni a oni ti sedia zadkom na braničke a 2 hodky debabutuju, a vedla maju svoj barak? To može byť zaujimava situacia. neviem čo by som robila. Mne dneska davala do kytice ine gladioly než čo som chcela a nevedela som sa ozvať, aj ma to nasralo a čo potom debatny krúžok
@bikarbona prečo na nich nepošleš manžela? Môj by im tak vynadal, že by si to veľmi rýchlo zapamätali.
@janickacrazy prečo hned do konfliktu a vynadat ?
Normalne zobrať flasu s vodou alebo velku kávu =idem si s vami pokecat.
"Viete pocujem hlasny hovor az do vnútra tak chcem aj rozumieť koho a co prepierate. Bud im to trkne ked spomenie ze ich počuje je to hukot, alebo vylozi na murik kvetinace a pustí polievanie.
Kus hadice a plastová fľaša s dierkami...
@karolinakr im je jedno aj keď plejem v predzáhradke.
@janickacrazy Môj mm si myslí, že je to banalita. Aj ja si myslím, že keby on zakročí, bol by pokoj už skôr. Ale on necháva mňa nerváčiť. 😢
Ked som bola mala, raz takto otec nacapal z okna zlodejov, ktorí nam kradli ovocie..
Tak silným hlasom začal kričať
"Mamina, podaj mi tu vzduchovku, niekto nam ti kradne ovocie"
To ste mali vidieť ake rekordy v maratóne dávali 🤣🤣

@matabb73 ak by si citala dalsie komentare tak by si zistila preco sme pristupili k takemuto rieseniu a ze pes nie je pri brane cez den ale v noci..a ver mi,nesmejem sa ked mi cudzi clovek poskodzuje majetok.