icon

Svadba "bývalého"

4. jún 2023

Ahojte, stala sa taká vec, že sme s manželom pozvaný na svadbu môjmu kvázi bývalému. Bola to moja veľká láska už od základnej školy, neskôr sme spolu párkrát spali, bola som jeho prvá, ale vzťah sme nikdy nemali. S mojím manželom sú kamaráti dlhoročný (ale stretávajú sa príležitostne). Muž o ňom a mne vie, dokonca ešte na začiatku nášho vzťahu sme mali nejaké pletky, o ktorých tiež, samozrejme, manžel vedel nakoniec. Cítim sa nesvoja a neviem či prijať pozvanie, alebo nie. Manžel hovorí, že sa mu tam ísť nechce ale viem, že chce ísť.

Strana
z5
autor
8. jún 2023

@katkami123 neviem ci chcem alebo nechcem...

aurora33
8. jún 2023

Autorka máš veľmi zvláštne vzťahy- nevzťahy. Tak si s niekym alebo nie, akože sory ja by som nespala s niekym s kým vlastne oficiálne nie som.
Máš manžela ale kolena sa ti podlamuju pri bývalom…..manžel na tu svadbu nechce ísť ale ty vieš že chce ísť. Mne ti všade chýba úprimnosť. Nemáš poriadne ukončené nič. Podla mňa máš v živote poriadny chaos.

katkami123
8. jún 2023

Toto si písala ešte predvčerom. Dnes už zase píšeš niečo iné. Ty sa točíš zakazdym tak ako ti vyhovuje, nie si úprimná a viacero žien, vrátane mňa, ti tu napísalo, že si veľmi domýšľavá.

katkami123
8. jún 2023

A tu kopírujem príspevok @kittykat22 , ktorá to všetko napísala najvýstižnejšie.

kittykat22
8. jún 2023

Precitala som diskusiu, a vies co? Ako pises, ze vam vyhovovalo ako ste mali vztah/nevztah, tak to si nemyslim, Ty si do neho bola zamilovana od 14 rokov, takze po 3 rokoch cakania a tuzenia - si ho mala/nemala. Predpokladam, ze si do neho bola tak zamilovana, ze si ani nevedela ako sa volas v jeho pritomnosti. Presli roky a ta tvoja detska laska a velke oci zrazu vidia, ze si berie inu zenu. Muz ktoremu si ani za vztah nestala - a ze si ho milovala - tak si berie inu. Ale ako som pisala vyssie - zabudni na scenare, ze on pred oltarom nechce byt. Chce. Tam sa chodi dobrovolne a on sa ide dobrovolne zenit. Dnes ani dieta, ani rodina ani stat, nemoze prinutit muza ist pred oltar. Vsetko je to na slobodnej voli. Tvoj ex sa ide zenit, lebo sa zenit chce.
Mrzi ma, ze ti to nevyslo a ze si nezazila opatovanie lasky, ktoru si si po rokoch zamilovanosti a oddanosti zasluzila. Je to voci tebe nefer. Ale ty mas muza a svoje stastie. Tak mu dopraj to jeho. A nebud na jeho buducu zenu zla - ono to vypada podla toho, ako si pisala tie divnoveci o prsteni, ze k nej sa chova rovnako sebecky ako k tebe.

autor
8. jún 2023

@kittykat22 nezobrazilo mi prvú správu celú.. Neviem ci mal problém ísť na moju svadbu, pozval ho manžel najprv tvrdil ze nepríde a ptm asi 2 týždne pred svadbou oznámil ze pride.. Ale sám.. A 3 dní pred obradom nahlásil +1.bola to jeho snúbenica. Ja som sa od nej dozvedela ze ju pozval (pôvodne ako kamarátku) na svadbu ako garde... Asi tam sa aj dali dokopy

katkami123
8. jún 2023

A prečo si sa vydala za manžela? Lebo z tvojich opisov tu mi to príde, že ďaleko väčšie city prechovávaš k tomuto kamošovi ako k svojmu manželovi.

autor
8. jún 2023

@katkami123 pretože ho milujem?

katkami123
8. jún 2023

Dobre a prečo ťa tak dostala svadba tvojho kamoša? Potom ti môže byt jedno, že sa žení, boli ste pozvaní, išla by som a nehľadala by som výhovorky pred manželom, prečo nechcem ísť.

Milovať sa dá iba jedna osoba, keď píšeš, ze miluješ svojho manžela, starý známy by ti mal byť ukradnutý.

katkami123
8. jún 2023

Alebo čo je dôvod toho, ze nechceš ísť na tu svadbu?

kittykat22
8. jún 2023

tvoj ex vypada, ze je uplne nekompletny z toho co pises 🙄 Ten by vas chcel podla mna vsetky a on medzi vam trsa ako kral Jeliman za rytmu hudby I like it move it, move it ... A bohuzial, vy ste na to doplatili. Ty, jeho nastavajuca a bohvie kolko zien okolo toho. Predstav si, ze takto by s tebou niekto tocil, ze ta zoberie/nezoberie na svadbu, ze ta poziadal/nepoziadal o ruku a potom beha niekde za ex v tieni vecera. No chuda jeho buduca zena. Ta tiez musi byt slepa hlucha zamilovana, ze si ho ide zobrat.
Bud rada, ze s nim niesi.
Na svadbu by si mala ist. Nie koli sebe ale koli manzelovi. Ono to bude citit preco tam nejdes. Aby si mu tym neublizila.

nurielka
8. jún 2023

Podľa mňa, ste boli priatelia, potom sa to zvrtlo a nebolo to ukončené. Nikdy. Nikdy ste si to nepovedali. Ty si si to v sebe neuzavrela aj keď si mala terajšieho muža. Uzavri to v sebe, povedz si to pre seba, že to končíš, odpusti sebe, jemu. A potom kľudne choď na svadbu. Máš doma manžela a je to fajn. Život ide ďalej. Ten budúci ženích vystúpil z vlaku v tvojom živote.

biela_sova
8. jún 2023

Ahoj autorka. Mozno si mozes pomoct jednou pomockou. Prva laska alebo laska ranej puberty je casto iba subor 1. chemickych procesov (fyzicka pritazlivost) a 2. adrenalinu, chuti zakazaneho (mozno ste sa pred ostatnymi skryvali), chut prveho, neprebadaneho. Toto vsetko Ti vyplavuje do tela dopamin. Preto je casto laska zamienana s pocitmi ako na horskej drahe, jazde na motorke ci inymi nebezpecnymi aktivitami. Tak si povedz, ok, toto bolo zakazane vzruso, teraz mam vsak lasku a istotu u manzela. A rozhodni sa.

mircalla
13. jún 2023

5 stran uplne sialenych komenarov sialenych zien dokonca prirovnanie s prostitutke. Az na par vynimiek. Chod tam, nemas to vnutorne vyriesene. Po svatbe si to podla mna uzavries.

mircalla
13. jún 2023

@biela_sova Suhlasim
Jednoducho a pragmaticky zhrnute

biela_sova
14. jún 2023

@mircalla dakujem, manzel to vola, ze ja tak po chlapsky vzdy zhrniem. Keby sa Ti chcelo viac takych peral mudrosti, tak tu: https://www.instagram.com/barbora_bali 😇😊

katkami123
14. jún 2023

@mircalla
Žena, ktorá roky spava s chlapom bez vzťahu, na divoko je čo? Keby ostala tehotná, určite by jasal on, aj jej rodicia. No prostitútka nie, tie za to aspoň berú peniaze. Tuto dotyčná bola len zúfalá a stačil jej aj občasný sex, aspoň niečo, keď už poriadny vzťah s nou nechcel a opisuje to tu ako najľúbostnejší príbeh. Ja osobne nechápem takéto lacné ženy, ktorým veľa netreba.

mircalla
14. jún 2023

@katkami123 Tusim si pisala, ze tvoj partner ci manzel mal v minulosti dost zien len tak...Ze si bola prva, co mu hned nedala. Taky chlap je co? Co na to mas iny meter? Podla mna sa to vola kurevnik,

katkami123
14. jún 2023

@mircalla
Vidím, že rada prekrutis veci ako ti vyhovujú. 😀Keby bol kurevník, nie je môj manzel. A vidíš, asi tie neradodajky budú mať v očiach chlapa väčšiu hodnotu.

mircalla
14. jún 2023

@katkami123 Presne toto si napisala: "Môj manzel, keď sme spolu iba chodili, mi povedal, že konečne našiel zenu, ktorá hneď nedá…"
Podla mna z toho dost jasne vyplyva.

A len preto som vytiahla, aby si videla ake je to "prijemne" byt hodnotena a skatulkovana na zaklade par viet. Celkovo je podla teba kazda zena prostitutka aj v inych diskusiach, ale ze manzel striedal zeny, kym ste sa poznali, na to mas asi odlisny meter

katkami123
14. jún 2023

@mircalla
Keď to tebe vyplýva, Ok. 😉 Ja som spokojná, on je spokojný, nikto z nás sa nerúca v našom manželstve z toho, že sa vydáva/žení nejaký nás bývalý/bývalá, tu dokonca ani to nie. A áno, nechápem takéto ženy, ja osobne som ani sex známosť nemala, keď mi to aj “zo srandy” nejaký chlap navrhol, rovno som mu povedala, nech ide do bordelu a zaplatí si, mne to príde pod úroveň byť pre nejakého chlapa iba gumená Anča s pulzom, myslím, že mám v živote na viac.

Strana
z5