Svadba pred dieťaťom alebo po ňom?
Ahojte,
Vždy som snívala o tom, že bude najprv svadba, a potom deti. ALE ku svadbe sme sa nejako nedopracovali, a tak spontánne sme túžili po bábätku, že sa to nakoniec podarilo. 🥰 začo som vďačná. Ale čo ta svadba ? Bola to vaša priorita ? Alebo skôr nie ? Ja osobne by som chcela, ale to je skor už na chlapovi, než na mne. 🤔 síce mi povedal, že do narodenia to bude. Aspoň to požiadanie o ruku. Ale neviem či to nepovedal len tak do vetra. 😁
@michaela789 presne aj my , v januári ma požiadal, a v júni bola svadba lebo sme obaja chceli ,len svokra sa to snažila posunúť na september 🙂 neprešlo.
@faasx tak nie pre každého chlapa je svadba prioritou. Pre toho môjho to priorita bola a to aj napriek tomu, že už zenaty bol. Co sa vlastne aj čudujem, pretoze väčšinou je to naopak 😀 ja som bola ta, ktorá svadbu nechcela kvôli predchádzajúcim sklamaniam. Názor na to som zmenila až po našom rozhovore. O svadbe sme sa začali baviť, ked sme boli spolu len pol roka 🙂 na žiadosť o ruku som si musela počkať ešte ďalšie 2 roky. A presne na naše štvrté výročie budeme mat svadbu 🥰
@kacena4 V stabilnom rodinnom zazemi...to je uz taka smiesna formulka z minuleho storocia. Svadba ti nezarucuje stabilne rodinne zazemie. Stabilne rodinne vedia zit aj ludia bez svadby a nie ti,co sa v zvazkoch hraju na dokonale rodiny a pravda je niekde inde. Som toho nazoru,ze dieta sa ma splodit do fungujuceho vztahu a je uz jedno,ci su dvaja manzelia alebo dlhorocni partneri.

@faasx akože ako na úrade? Veď normálne na spadovej sobasnej matrike. Či myslíš, že ateisti sa beru v kostole? 🤦♀️🤣🤣🤣