icon

Svadba pred dieťaťom alebo po ňom?

faasx
3. okt 2024

Ahojte,
Vždy som snívala o tom, že bude najprv svadba, a potom deti. ALE ku svadbe sme sa nejako nedopracovali, a tak spontánne sme túžili po bábätku, že sa to nakoniec podarilo. 🥰 začo som vďačná. Ale čo ta svadba ? Bola to vaša priorita ? Alebo skôr nie ? Ja osobne by som chcela, ale to je skor už na chlapovi, než na mne. 🤔 síce mi povedal, že do narodenia to bude. Aspoň to požiadanie o ruku. Ale neviem či to nepovedal len tak do vetra. 😁

Strana
z4
ivuska027
4. okt 2024

@faasx akože ako na úrade? Veď normálne na spadovej sobasnej matrike. Či myslíš, že ateisti sa beru v kostole? 🤦‍♀️🤣🤣🤣

faasx
autor
4. okt 2024

@ivuska027 nemám to odklial vedieť, keďže z môjho okolia nik nemal svadbu žeby ? 🤔 zbytočná reakcia.

ivuska027
4. okt 2024

@faasx oukeeeeeej 🙄😅🙈🙈🙈🙈 To sa učí normálne v škole, ale v poriadku. Aspoň máš o 1 možnosť navyše 😉

faasx
autor
4. okt 2024

@ivuska027 Pani, ste veľmi láskavá. Ďakujem Vám vážne 😃

ivuska027
4. okt 2024

@faasx za málo. Možno sa nečakane vyrieši dilema so svadbou za 15min 🙂

sidicek
5. okt 2024

@faasx ja ta nechcem zneistovat ,ale ak si ta chlap chce zobrať, tak by to už minimálne po zistení tehotenstva začal riešiť, určite by to bola väčšia priorita, ako meno dieťaťa po ňom.

sidicek
5. okt 2024

@michaela789 presne aj my , v januári ma požiadal, a v júni bola svadba lebo sme obaja chceli ,len svokra sa to snažila posunúť na september 🙂 neprešlo.

faasx
autor
5. okt 2024

@sidicek no, lenže keď to nemal od koho vidieť, tak priorita to pre neho isto nebude. S tým priezviskom to veľmi rýchlo pochopil. A už sa to bude vybavovať 🙂😉

bessie12
5. okt 2024

@faasx tak nie pre každého chlapa je svadba prioritou. Pre toho môjho to priorita bola a to aj napriek tomu, že už zenaty bol. Co sa vlastne aj čudujem, pretoze väčšinou je to naopak 😀 ja som bola ta, ktorá svadbu nechcela kvôli predchádzajúcim sklamaniam. Názor na to som zmenila až po našom rozhovore. O svadbe sme sa začali baviť, ked sme boli spolu len pol roka 🙂 na žiadosť o ruku som si musela počkať ešte ďalšie 2 roky. A presne na naše štvrté výročie budeme mat svadbu 🥰

marca12
5. okt 2024

@kacena4 V stabilnom rodinnom zazemi...to je uz taka smiesna formulka z minuleho storocia. Svadba ti nezarucuje stabilne rodinne zazemie. Stabilne rodinne vedia zit aj ludia bez svadby a nie ti,co sa v zvazkoch hraju na dokonale rodiny a pravda je niekde inde. Som toho nazoru,ze dieta sa ma splodit do fungujuceho vztahu a je uz jedno,ci su dvaja manzelia alebo dlhorocni partneri.

faasx
autor
5. okt 2024

@marca12 AMEN. 🤲

Strana
z4